30 god a nevina...

• Začetnik teme Začetnik teme avala
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hellen:
Па добро. Твој живот твоја ствар.
Само, треба да прихватиш да је врло мало људи који тако размишљају, тако да су ти велике шансе да останеш неудата и невина до пензије...и даље.... Па ако је то оно што желиш од живота....ок, твој избор!
Pa šta onda ako je drugačija od tebe :roll: to nije razlog da joj popuješ, u jaka stvar ako ostane neudata jbt. Kako si isključiva ,dozvoli da svako izrazi ono što oseća a ne po nekim šablonima :roll:

marimar:
pa necu da se zezam,staromodnih sam shvatanja,a vodjenje ljubavi treba da bude sa onim sa kojim mozes da zivis,imas decu,delis sve pa i to.sigurno gresim ali tako je.
Konacno! I ja da sretnem devojku, koju trazim vec 2 godine ovde.Ja sam vrlo ozbiljan i posten decko,hoces li da se dopisujemo?
Najbitnije mi je-ako si nevina i spremna da zivis na selu, mozemo da budemo zajedno!

sinmbad:
Pa šta onda ako je drugačija od tebe :roll: to nije razlog da joj popuješ, u jaka stvar ako ostane neudata jbt. Kako si isključiva ,dozvoli da svako izrazi ono što oseća a ne po nekim šablonima :roll:

Кад бих се сад изразила онако како би требало,и како си сад заслужио, то би гласило:''Не сери!'', али пошто то није мој стил, лепо ћу ти објаснити:

Нисам ''поповала'' девојци, не знам одакле ти та идеја. Једноставно, само разговарамо (а не видим разлог зашто бисмо у разговору сви морали да се слажемо, или зашто бисмо морали да разговарамо само са онима који мисле исто као ми.?!)
Уважила сам њен избор (и то двапут нагласила), само сам јој предочила неке, врло могуће последице њене одлуке.
Нико нема право да некога ''тера у шаблон'', а другачије размишљање није искључивост! Искучивост је НЕПРИХВАТАЊЕ ДРУГАЧИЈЕГ РАЗМИШЉАЊА!

Волела бих баш да чујем и њен коментар на твоје ''у, јака ствар ако остане неудата''...

Sve moj do mojega,cisto licemerje.Koliki hipokrita trebas da budes da kenjas kako moras da ozenis devicu,a ovamo ebes sta stignes?Cist balkanizam,sex treba da je svima dostupan.Pa sta ako je vec bila sa nekim pre tebe?To mora da hoces neku koja nema nikakvog iskustva da bi licnu trapavost i neumece uspeo da prikrijes.

eclipse:
ja to podrzavam,sto je susta suprotnost moje slike.....jeb*o bih 24h dnevno bez pitanja......ali nikada ne bih ozenio neku koja je pre mene sa nekim spavala!!!

Brate moje sauceshce ...necesh se onda nikad ni ozeniti :lol: :lol: :lol:

jedino ako zajebesh neku klinku koja nije nista prosla u zivotu ..jedini izlazak joj je bio kafic do 22h ili lunapark :))))))

nina_lion:
Sve moj do mojega,cisto licemerje.Koliki hipokrita trebas da budes da kenjas kako moras da ozenis devicu,a ovamo ebes sta stignes?Cist balkanizam,sex treba da je svima dostupan.Pa sta ako je vec bila sa nekim pre tebe?To mora da hoces neku koja nema nikakvog iskustva da bi licnu trapavost i neumece uspeo da prikrijes.

Ima i toga, da se razumemo, ali seti se samo kako si se zaljubila u tvog prvog.

Treba razmisljati i o takvim stvarima kao sto su neprijatni susreti na ulici kada se uvek pitas da li je tvoja ljubljena radila i sa ovim tipom (njenim bivsim koga ste sreli) sve ono sto radi i sa tobom...uvek se setim takvih stvari u nezgodnom trenutku i pomislim ciji sad ja to kur** lizem...

I med vise volim da jedem kad niko nije gurao svoje prste u teglu, pogotovu ako je ta tegla jedina iz koje cu jesti ostatak zivota.

Znam dosta devojaka koje imaju 28+ i još nisu spavale sa nekim i teže da se udaju....uglavnom jug srbije.
Ali mnogo više znam devojaka koje imaju 28+ i srednje su se gazile i naravno teže da se udaju pošto poto....
A znam i one koje je tramvaj pregazio , pa se tako lepo nameste , ma med sa njih da ližeš.....

Ove prve neće tražiti drugi hleb, ove druge hoće ako im ubaciš crvića, ove treće će zavisno od toga kako se postaviš ili postati čednije od andjela ili veštice , a ti metla.....

Dodji nesto da ti kazem

Prilozi

• MEDA.gif
    MEDA.gif
    4,7 KB · Pregleda: 123
avala:
Ima i toga, da se razumemo, ali seti se samo kako si se zaljubila u tvog prvog.

Treba razmisljati i o takvim stvarima kao sto su neprijatni susreti na ulici kada se uvek pitas da li je tvoja ljubljena radila i sa ovim tipom (njenim bivsim koga ste sreli) sve ono sto radi i sa tobom...uvek se setim takvih stvari u nezgodnom trenutku i pomislim ciji sad ja to kur** lizem...

I med vise volim da jedem kad niko nije gurao svoje prste u teglu, pogotovu ako je ta tegla jedina iz koje cu jesti ostatak zivota.

Zasto svi ljubomorno cuvate svoje zene a tudje bi rado pozajmili na kratko?Nije ni cudo sto se kaze tudje sladje.Zasto ti nije palo na pamet da istu stvar moze da pomisli i tvoja devojka-sta si ti radio sa zilion cura sa kojima si pre bio?
Po cemu si ti to povlascen?
I zar nije bolje biti u vezi sa curom koja ima iskustva i sa kojom ti sex nije monoton?Koja zna kako da te zadovolji i ucini ti noc nezaboravnom.
Ako ima iskustva ne mora da znaci da je odmah neka dronfulja,i da je pola Srbije preslo preko nje.
I sta sad ako si sreo nekog ko ti je pre povalio ribu?Big deal.Zivot ide dalje,da li te brine da li je bio bolji od tebe ili ne?
A sto se meda tice,kada stoji na hladnom,brzo se kristalizuje i nije bas nesto upotrebljiv.

Back