- Poruka
- 23.504
Pa da nastavimo slavlje do jeseni. Posle ponovo, pa ko voli nek izvoli. :wink:Tokan:Сад, да освојимо куп па да будемо први тим који је у Србији ( као и бившој СФРЈ ) који је одбранио дуплу круну![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da nastavimo slavlje do jeseni. Posle ponovo, pa ko voli nek izvoli. :wink:Tokan:Сад, да освојимо куп па да будемо први тим који је у Србији ( као и бившој СФРЈ ) који је одбранио дуплу круну![]()
Zvezdina slava je Sv. Nikola.crni lepotan:Cestitam na tituli svim navijacima Crvene Zvezde i srecan vam Djurdjevdan.
Puno srece u kvalifikacijama za LS.
crni lepotan:nisam spomenuo Delije
PLESsitnihDEMONA:
Dobro dosao!!!Man Utd fan:Javljam se!!!
Primljen!!!MadonnaGirl:Cao i tebi! Nemas pojma kako si me obradovao.
Ja se ovde stvarno dosta nisam pojavljivala,
al rekoh da svratim
i da napisem:
ZVEZDA SHAMPION!!! RED STAR FOREVER!!!
Lepo se provedi u Atini
P.S. I Ilicu jedan veliki pozz.............![]()
v.v.ilic:Srbi u Hrvatskoj proslavljaju Đurđevdan
Radio Srbija - Пре 5 сати Srbi u Hrvatskoj su proslavili Đurđevdan, koji je vrlo česta porodična slava. U mestu Dvor, u crkvi punoj vernika, održana je svečana liturgija koju su služili protojerej iz Dvora Radoslav Anđelić i sveštenstvo Gornjokarlovačke eparhije. Posle toga, izveden je prigodni kulturno-umetnički program, koji su izveli članovi folklorne sekcije Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" u Dvoru.
U nemoci da nadje sportski argument navijac(i) pokusava(ju) da tendencijom poistovecivanja svetski omalovazavane etnicke grupe sa drugom etnickom grupom (kojoj ujedno pripada) ponizi i uvredi. Mislim da je u ovo ionako jadno vreme, jos jadnije skretanje paznje sa sporta na etiku. Kada bismo uspeli da drugoga zastitimo od sebe samoga, uzdigli bi smo se na visine ne zamislive i nedostizne za one koji nas mrze. Srbin, bez obzira kojoj sportskoj navijackoj grupi pripada, ne zasluzuje da budu poistovecivan sa nekim koji kroz svoju civilizacijsku egzistenciju nije uspeo da izbori ravnopravnost. Naj manje od onog koji sebe Srbinom naziva.
Ovo je zaista opravdavajuci argument.crni lepotan:ni jednom recju nisam spomenuo nijedan narod
ako sam rekao Cigani nije se odnosilo na Rome kao narod nego na karakternu osobinu Cigan
vrlo je nisko koristiti moje zemljake Banijce (Dvor, verovatno Dvor na Uni) kao argument u nasim prepucavanjima
Sa malim zakasnjenjem: Srecna ti slava domacine!Vanjor:Ala lose radi krsta tek posle 3 dana uspevam da neku temu pogledam.Cestitam na tituli!
Uzgred nisam ni cigan ni delija ni zvezdas,nego navijam za Partizan i slava mi je Djurdjevdan.
Ovde u gradu vazi izreka:Svim vecim grobarima u gradu je slava Djurdjevdan.
Cane Subotić ušao u Zvezdu
Autor: G. Anđelković | 07.05.2007 - 19:50
Cane Subotić ušao u Zvezdu
Za Ligu šampiona je potreban novac, a za jači bankovni račun dobar sponzor. Tako je Crvena zvezda juče dobila novog finansijera Stanka - Caneta Subotića, čija će kompanija „Futura plus“ uz postojeći sponzorski pul pomoći novom srpskom prvaku da se domogne najjačeg evropskog takmičenja.
Jednogodišnji ugovor o saradnji potpisali su direktor Marketinga fudbalskog kluba Crvena zvezda Stefan Ivanović i direktor Marketinga „Future plus“ Predrag Milićević.
- Crvena zvezda želi da sarađuje isključivo sa velikim kompanijama koje imaju potencijal da prate viziju razvoja kluba. U tom smislu, podrška „Future plus“ je vrlo dragocena. Reč je o vodećem distributeru štampe i nacionalnom lideru u maloprodaji, koji poseduje preko 1.200 vlastitih objekata širom Srbije. Oko 300.000 ljudi dnevno kupuje u mreži „Future plus“, a još bar deset puta toliko prođe pored nekih od 6.500 reklamnih površina na njenim kioscima. Crvena zvezda je, osim novca, u „Futuri plus“ prepoznala mogućnost distribucije naših brendiranih proizvoda - istakao je Stefan Ivanović u odsustvu predsednika Dragana Stojkovića.