Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
south:
cigani..
mora da se cestita titula .. :shock:

sneak17404.gif

:lol: :lol: ja ne znam drugacije :lol: :lol:

Nema sanse da cu ti dopustiti da tu sliku postavis ovde. :lol:

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobr oznaj da necu nikada
da te ostavim, da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja

Zvezdo znaj da ludo volim te,
ja ne mogu dana bez tebe
scre svoje sam spreman da ti dam
sto za tebe ludo udara

jednog dana, kada prodje sve
kad me budu stigle godine
znaj da nikada neci doci dan
dan kad necu biti s' tobom ja

I te noci kada izdahnem,
zadnje pivo za tebe popijem,
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena
i na nebu tom na koje idem ja,
sija moja Zvezda Crvena

Ilke,mislio sam da je ova Krsta postala nesto bolja...sto se tice servera,ali sve je obican **** kao sto je bilo i pre. Maltretiranje mi je da stavljam slike,jer mi je trebalo pola sata da okacim i ove dve. SAmo velika volja me je odrzala da ne popizdim i porazbijam sve dok sam kacio slike.

Ako uspem posle da okacim nesto stavicu.

PLESsitnihDEMONA:
Ilke,mislio sam da je ova Krsta postala nesto bolja...sto se tice servera,ali sve je obican **** kao sto je bilo i pre. Maltretiranje mi je da stavljam slike,jer mi je trebalo pola sata da okacim i ove dve. SAmo velika volja me je odrzala da ne popizdim i porazbijam sve dok sam kacio slike.

Ako uspem posle da okacim nesto stavicu.
:lol: :lol: :lol: A ja sam pizdeo jer nisam mogao da udjem vec 40 minuta. Vidim te kako se nerviras pored kompa. Znam da i ti mene vidis pa necu nista da ti pricam vise. Brisace mi postove! :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Ma jasno je da tebe ne treba kometarisati jer je tebi obraz kao đon. A provokacija kao dobar dan.
Videvši situaciju kod penala i da sam hteo pored dobre volje da vam čestitam ne dozvoljava mi ponos jer krađa u 2 derbija je mnogo. Prevršilo je svaku meru. I pored toga što vam ovi bodovi nisu potrebni morala je Zvezda da pobedi da bi proslavila na Partizanovom terenu. I posle neka me neko ubedi da ovde nema namere.
Komentarisati???? Mene????
Ma ti si bolan promašio temu! Jauci i kukumavčenja su tu, blizu ove teme ali ne baš ovdje!!!
Kontaj da su ovdje svi u veselju pa se kao takav neraspoložen, uopšte ne uklapaš u atmosveru!!! Daaaaj, malo se razveseli!!! Eto, na pragu ste da odbranite drugo mjesto u državi!!! Drugo mjesto eeej! Nije mala stvar! S obzirom na šta groblje liči ove sezone , moram da vam čestitam na uspjehu (osim, ako Voša...znaš... :lol: )!!!
FLUID:
Pomešao si godinu. Mislio si na pretprošlu godinu jer znam da smo pričali o pretprošloj godini. A za tu godinu imam penale na snimcima i može da pogleda ko god hoće i uveri se. Prošle godine zna se za koga su sudije duvale.
Ali ovde se radi o situacijama u derbijima. A tu je situacija da se vama svira sve kao da imate baletane u ekipi, i tako već punih 12 godina.
''I grobar sit i sve stolice na broju!!!''
Isplači se slobodno! Došao si među slavljenike! Sve ti je oprošteno!!! Samo veselo!!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
E kako si nas si samo nasao pa si uslikao. Danas smo okretali prase na raznju u selu Prasek kod Hradec Kralova. Prezivaju se Ilic kao i ja ali su iz Bosne. Bilo nas je 8 Srba (ukljucujuci decu)a imali su i par ceha koji su bili razanj-majstori. Sada samo pijem vodu! :-D
Ovaj najbliži, što je ovako porumenio ide komšijama!!! Ipak, mi slavimo i Đurđevdan i titulu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back