MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
south:![]()
![]()
![]()
pozdrav![]()
Ne znam sta bi ovo trebalo da znaci,al` dobro....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
south:![]()
![]()
![]()
pozdrav![]()
Koroman bi da ostane samo u mocnoj Zvezdi
09.05. - Srpski fudbalski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Ognjen Koroman tvrdi da ima ponude iz Engleske i Francuske, ali kaze da je spreman da ostane na "Marakani" i za upola manji novac predvodi ovaj klub i naredne sezone.
"Zvezda ima pravo na otkup mog ugovora. Moja zelja je da ostanem na "Marakani", iako imam primamljive iz Egleske i Francuske," izjavio je za beogradske medije Koroman.
Koromanova pozajmica istice 22. avgusta, sedam dana posle starta kvalifikacija za Ligu sampiona.
"Nadam se da ce se klubovi dogovoriti ranije. Medjutim treba videti kakva je vizija Zvezde i kakvi su planovi za leto. Ukoliko ne postoji vizija mocne Zvezde onda ni ja necu imati motiv da ostanem," dodao je Koroman.
Nemoj uopste da mu se izvinjavas!!! Udri ga ovako!DELIJE HN:aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!onda south,bate,izvini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igra se u utorak!!! Inace sa Vojvodinom prvenstvenu sutra.(petak)68Mustang428CJ:South ti je jedan od nas, ali samo provocira da je grobar.![]()
![]()
A hocemo li odbraniti duplu krunu znace se u cetvrtak kada je finale kupa.
„Skakavci” se zahvalili Balakovu i Ailtonu
10.05.07. 22:25
Uprava Grashopersa je ne čekajući kraj sezone objavila da će ekipa pretrpeti značajne promene zbog rezultata koji su bili ispod očekivanja.
Ne potcenjujte Slovan!!! I ove godine vode cesku ligu koja je od nase bolja za 5 kopalja.ZzZzZz:Od onih timova, samo sa AEK-om i Liberecom mozemo donekle ravnopravno da se nosimo.
Anderleht je redovan ucesnik LS tako da sa trenutnim timom nemamo velike sanse ako izvucemo njih. Ni protiv Dinama iz Kijeva nemamo velike sanse.
Sa proslosezonskim timom smo mogli da se nosimo sa svim tim prosecnim evropskim klubovima a ako sa ovim timom opet izvucemo buduceg finalistu LS nece biti dobro.