- Poruka
- 23.504
Ko je pratio pažljivo temu Fudbal mogao je da naidje na njegovo objašnjenje zašto se ovde više ne pojavljuje. Nije u redu da ga ja zastupam. Tražite i naćićete njegov odgovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A gde je ovo?bojan86:To je rekao Dejan Milovanovic u utervijuu....kaze da je to glavni vic kod igraca![]()

Ma gubimo 1:0. Gotovo je Prvo poluvreme.Korner zastavica:Sad sam cuo da vodimo 1-0!

Sve i da hoće, do dna ne može! Na dnu leže komšije!cvidza:nema sta lose igra zvezda!!!samo da ne tone sve dublje!!!!!
v.v.ilic:Hajde Delije, glavu gore. Kada bi neko mogao sve redom i pod svakakvim uslovima da pobedjuje fudbal ne bi bio zanimljiv. Ponekad treba i izgubiti. Ja ne volim monotoniju. :wink:

cvidza:ma ok to...ali mi stvarno imamo los tim i to je moralo da pukne!!!!!!!
mozda grsim ali videcemo sledece kolo!!!!!!!...
Ma sve je ok. Naravno d ai mi moramo da izgubimo nekad. Dobro je sto smo izubili i ostali na prvom mestu. I bolje sto smo sada izgubili nego kao sto imamo obicaj na startu prvenstva. Sve je ok nastavljamo dalje. Jos uvek imamo puno bodova vise od Grobara i od ostalih koji nas prate,jelte bogati.v.v.ilic:Hajde Delije, glavu gore. Kada bi neko mogao sve redom i pod svakakvim uslovima da pobedjuje fudbal ne bi bio zanimljiv. Ponekad treba i izgubiti. Ja ne volim monotoniju. :wink:
Uuuuu Madona,pocela si da spustas i to zestoko:grin:MadonnaGirl:Nije toliko strasno.Nije Zvezda Partizan da gubi nekoliko utakmica zaredom............![]()