Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad i Bojan dade ideju. Ja mislim da iz Praga nema vise od 3 ekipe u prvoj ligi Ceske. Valjda!
Ali pazi ovo...posto je Ceska za nas JAKA,da uzmemo Hrvatsku...pa oni covece imaju samo dva tima iz Zagreba u prvoj ligi...i plus sto im je bio onaj Zapresic,selo pored Zagreba. A gledaj NAS!!! Zvezda,Partizan,OFK,Vozdovac,Bezanija,Zemun!!! Tacno celo jedno kolo moze da se igra u BGu!!!
Daleko bilo!!!
To nema nigde u okruzenu,ni u Bugraskoj,Madjarskoj,Rumuniji...pola lige iz BGa!
Uzas,uzas!
To treba doneti pravilo da iz jednog grada ne moze vise od 1-3 kluba i zdravo...pa neka ovi bogatasi uloze pare u Nis,KG,Suboticu...itd. Neka sele klubove po Srbiji...ionako bi imali vise gledalaca. Ali boli njih uvo za gledaoce kad oni peru pare i namestaju utakmice.

bojan86:
E Ilke kakav opsiran odgovor na moja pitanja... :(
Evo ti opširnije:
FK.Mlada Boleslav: www.fkmb.cz/stadion/mestsky-stadion-mb
FK.Slovan Liberec: www.fcslovanliberec.cz/cz/stadion/zakladni-informace.php
FK.Sparta Prag:www.sparta.cz/cs/o-klubu/toyota-arena/indexs.shtml#a1
FK.Slavia Prag:www.stadioneden.cz/webmagazine/home.asp?idk=1
FK.Banik Ostrava:www.fcb.cz/index.php?rubrika=25&rubrika2=0

Ostali stadioni su veoma slični a ni jedan nema veći kapacitet od 5.000 mesta.
Prosečna poseta po jednom kolu je oko 3.000 gledalaca. (ne navijača :wink: )

bojan86:
pa dobro, nisu daleko od nas...mada ipak mene je blam svih onih njiva u pozadini stadiona npr u Apatinu, Cacku itd...
Jesu i to daleko. Svaki stadion ima i prateće pomoćne terene. Jedan sa veštačkom travom, pomoćni stadion za omladince i nekoliko terena za treninge. Ako pogledaš stadion u Mladoj Boleslavi evo ti objašnjenja. Plavi je glavni stadion. Crveni je teren sa veštačkom travom. Zeleni je omladinski stadion a ostale zelene površine su tereni za treninge. I Kolin koji igra samo Češku ligu (Treća po našim merilima) ima sve to što si video u Ml.Boleslavi.Što se tiče poseta utakmicama tu su zaista mizerni. U Kolinu na hukejašku utakmicu redovno dolazi po 3.000 gledalaca dok na fudbalsku i kada je derbi sa Spartom B ili Bohemijom dodje najviše 500 gledalaca.

Pa dobro, evropa je evropa...ipak tamo je standard...i nije fudbal skoncentrisan u jednom gradu..

E ljudi, cujem da je novi Zvezdin CD extra....i vidim na forumu www.delije.net svi govore da kupimo original jer sve te pare idu u budzet delija...kosta valjda 400 din...a ovi preko grane za sad nisu u moguucnosti da ga imaju....tako ilke cim nabavim cd saljem ti u mp3 formatu

bojan86:
Pa dobro, evropa je evropa...ipak tamo je standard...i nije fudbal skoncentrisan u jednom gradu..

E ljudi, cujem da je novi Zvezdin CD extra....i vidim na forumu www.delije.net svi govore da kupimo original jer sve te pare idu u budzet delija...kosta valjda 400 din...a ovi preko grane za sad nisu u moguucnosti da ga imaju....tako ilke cim nabavim cd saljem ti u mp3 formatu
Hvala ti unapred. Ja ne znam ni jednu pesmu koju sada pevate na stadionu. :? :? :?

Sto se mene tice mogu da je ruse, ako ce sagraditi novi kompleks...mada mogu i da je dorade...ja bih najvise od svega voleo da konacno postavimo neki videobim...a ne da nas bude sramota sa ovim semaforom kad igramo evropske tekme, pola onih pixela (sijalica) ili kako bih ih vec nazvao ne radi....strasno...kad mogu Dinamo i Hajduk da imaju videobimove mozemo i mi :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back