Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi moji, Meridijan Super Liga je NAJJACA LIGA NA SVETU!!! :D:D:D:D:D:D

Nije tema o njima,ali moram da se osvrnem i da kazem da ni nama Ciganima ne odgovara ovakav UBOGI Partizan. Covece, nema smisla da se sa Apatinom borimo za titulu. :D
KOliko god mi bili losi ovi iz Partizana nas SHIJU!!! :D
Pazi,mi om onako covecenaski,ljudski,komsijiski pruzimo shansu,a oni ovako. Pa stvarno nema smisla! :lol:

Ljudi mene plasi OFK-a, pustite taj veliki evropski klub PFC, njih ne zanima nasa liga...to sto sledece godine nece videti Evropu to je ne bitno...mada imaju sanse ako u finalu kupa budu igrali sa nama, igrace UEFA Kup... :lol:

Mene pomalo plasi ova nasa igra, plasila me je i kad smo pobedjivali sa 1-0 jer sam znao da cemo kad tad da kiksnemo...verujem da ce Pixi da dovede jos jednog, dva igraca kakvi su Kastiljo i Gaj i da ce onda biti bolje, fali nam neki kreativac u sredini, nesto slicno kao sto je onaj Hrvat Luka Modric iz Dinama, decko super igra...samo ne znam ko bi mogao da dodje u obzir, jedino neki stranac...

Bojane,ma dzabe nama da dovedemo i pet Kastilja i pet Gaja kad Bajevic ne moze da uigra ekipu evo vec 2-3 meseca.
Yebote koji je on trener? Imao je gomilu nedelja pauza zbog reprezentacije i nista,ali NISTA nije uradio. Koji je bre onda on trener?
Mene brine Bajevic, a ne dovodjenje pojacanja. Mi bre covece imamo pojachanja koja nam sede na klupi dok neki mamlazi igraju.
Zasto Raskovic sedi na klupi?
Zasto Tadeu?
Ni milijas se nije naigrao.
Andjelkovic isto.

U sportu važi pravilo da je trener dobar koliko mu ekipa pokazuje. A računaju se samo rezultati
Igra se uvek zaboravlja. Bajević je na tabeli ubedljivo prvi. Ne možeš mu ništa. To je stvar koja mene i ovde nervira. Poznajem masu trenera koji ne znaju ni da šutnu loptu a ekipe im pokazuju dobre rezultate. Ja se živ pojedem. Počinjem i da sumnjam u fudbal kao igru. Posle me malo povrate uspesi stvarno dobrih trenera. Primer trener omladinaca Kolina koji ima 29 godina i licencu UEFA. A naši omladinci biju sve redom po Češkoj. Na prijateljskim utakmicama tuku i seniore koji igraju treću Češku ligu. Poslednjeg su u pripremama pred prvenstvo ubili sa 8:1

Ja sam onda jedan od retkih koji misli da je Bajevic extra trener, i tako cu da tvrdim uvek...
Zar vi mislite da je problem u Bajevicu??? Pa sa kojim igracima ona da radi....koji nam je to vezni red koji treba da pokrene ekipu i da dovuce loptu do napadaca...osim Kastilja tu nema nikog....Trisovic je meni ok igrac, ali je dosta pogubljen, nisam siguran da je on za Zvezdu, MIovanovic na pojedinim tekmama (ali to retko) prikaze nesto a na ostalim samo vuce i srlja sa loptom, Trajkovic se bori dosta ali to nije dovoljno...
A Zastavice, spomenuo si zasto Raskovic ne igra...Bajevic bolje to zna, gleda ga svaki dan na treningu i zna sta moze...on svima nama se cini kao dobar igrac, a kad pogledas na kojim se tekmama to pokazao, na nekim kup tekmama i na laksim tekmama u prvenstvu... Milijas je dobijao sansu, ali ni on ne odskace mnogo od ostalih...meni se Tadeu mnogo svidja ali....Bajevic ih poznaje u dusu i znaju sta sve mogu...i verujem da izvlaci maximum od ekipe...ovi igraci nisu navikli da nose igru, oni koji su to radili sada igraju u Spaniji, Francuskoj...mislim da tek posle januara mozemo da ocekujemo bolju igru....

Bojane, Bajević ima na raspolaganju dovoljno fudbalera za dobru igru. Nisam rekao da je truba trener ali sam u jedno siguran. Od ovih fudbalera može da pravi mnogo bolju igru nego ovu koju pokazuje. Sem utakmice sa Slovanom nisam gledao ni jednu drugu. Zato, uporedjujući igru u Libercu, sa onim što po rezultatima vidim tu u Srbiji, mislim da trener takvog renomea mora da izvuče mnogo više. Imao je i dovoljno vremena i dovoljno mogućnosti da kod pojedinaca, koji po tebi nisu dobri, otkrije i otkloni slabosti. Sa fudbalerima koji sami mogu sve i ja mogu da vodim ekipu. On je tu da izvuče iz njih maximum a to ne uspeva. Mislim da je stvar u taktici i izboru iste za svaku utakmicu.

@ZzZzZz

Pa ne vredi nam ni da sto puta bolje igramo, ako naletimo na ekipe kao sto su Milan Liverpool itd...nemamo nikakve sanse...

@ilic

Pa ako si gledao samo jednu tekmu, ne verujem da imas pravu predstavu o kvalitetu nasih igraca...citanjem novina i raznih komentara ne mozes da stekens pravu sliku o tome sta Zvezda ima...Ja sam bio na dosta utakmica a i gledao sam skoro sve, na SOS-u iz pregleda...i stvarno nemamo nekog plejmerkera koji ce moci da povuce loptu...trenutno nemamo ni jednog igraca koji zna da dribla, nesto poput Babovica iz OFK-e ili Smiljanica iz Partizana...ranije je nesto Jaknkovic uspevao a sada nema nikoga...a bas nam to fali...

@
Bojan
Ja znam šta ti hoćeš da kažeš. Medjutim: Trener treba da račune na to šta ima a ne šta bi trebalo da ima. Prema tome i pravi taktiku. A naš Bajević to ne uspeva. Driblera, koga ti želiš, danas skinu kao jedan ako počne da zadržava lopru. Klizeći start i on više ne dribla. Danas fudbal traži drugačijeg igrača. Imaju ih i Zvezda i Partizan. Mi imamo malo više sreće u rezultatima, Grobari imaju soma za trenera. Naš je u tom smislu gospodin čovek. Zato smo i bolji od njih. Ne tvrdim da Bajević nije dobar trener ali mislim da može za Zvezdu da uradi mnogo više. Mi ne bismo trebali da strepimo za svaku utakmicu o rezultat. Trebali bismo samo da pogadjamo koliko ćemo komada dati. Onda bi i bilo više gledalaca na tribinama. Niko od nas ovde na Forumu nije u žiži dogadjaja pa ne može ni da tvrdi treba ovako ili onako. Mi nemamo za to dovoljno poznatih parametara.

castillorc7.jpg

Trenutno najbolji igrac u Zvezdi po mom misljenju.

bojan86:
Pa ne vredi nam ni da sto puta bolje igramo, ako naletimo na ekipe kao sto su Milan Liverpool itd...nemamo nikakve sanse...

Ma vredi.
Ako budemo igrali 100 puta bolje i ako naletimo na Milan, Liverpul ili slicne protivnike sigurno necemo da se izblamiramo, mozda cak i pobedimo ili izvucemo casne poraze.
Ali ako sa ovakvom igrom naletimo na Milan, Liverpul... na'ebali smo.

Pa pazi...nismo se ni sad izblamirali protiv Milana...a da bih njih izbacili treba da budemo jaki kao Barsa ili Chelsea a to je ne moguce...tako da nista od toga...jedino sto moze da nas spase je sreca u zrebu...dzaba je Pixi zadrzavao najbolje igrace do zadnjeg dana prelaznog roka, sve u nadi da cemo imati koliko toliko srece u zrebu i da cemo moci da izbacimo tog protivnika, ali kad je dosao Milan sve ja palo u vodu..

@Ilke
ne slazem se za driblera, jer ako on zna da to radi ni jedan klizeci start tu ne moze da ga zaustavi...a takvi igraci kao sto ti navodis su bas ovi nasi, tipa Milovanovic, koji samo srljaju, ne mogu da prodju ni jednog igraca, ni da proigraju loptu, samo je vuku i gurnu napred pa ako pretrce igraca uspeli su a ako ne, nista od toga...ja sam siguran da cemo igrati sve losije i losije, sada dolazi zima i losiji su tereni, ranije smo to resavali centarsutevima na Zigica i to je to...a sad kad moramo da valjamo loptu mo grbavom terenu...bice drugacije...
Bajevic izvlaci maximum iz ovog tima...

bojan86:
@Ilke
ne slazem se za driblera, jer 1.ako on zna da to radi ni jedan klizeci start tu ne moze da ga zaustavi...a takvi igraci kao sto ti navodis su bas ovi nasi, tipa Milovanovic, koji samo srljaju, ne mogu da prodju ni jednog igraca, ni da proigraju loptu, samo je vuku i gurnu napred pa ako pretrce igraca uspeli su a ako ne, nista od toga...ja sam siguran da cemo igrati sve losije i losije, sada dolazi zima i losiji su tereni, ranije smo to resavali centarsutevima na Zigica i to je to...a sad kad moramo da valjamo loptu mo grbavom terenu...bice drugacije...
2.Bajevic izvlaci maximum iz ovog tima...
1. Nema tog driblera koji povuče loptu i oslobodi se igrača koji ga drži rukama. Za ruke, za dres, za gaće. Valjda gledaš kako se igra na takvog igrača. Klizeći start ide uz upotrebu svih caka koje sudija "nevidi". A drugo, dok taj "dribla" povuku se svi mogući odbrambeni igrači na svoja mesta i gotovo. Danas nema driblanja. Preći jednog igrača i dodati loptu je maximum koji se traži od igrača.
2. Ne izvlači. Ne izvlači čak ni svoj maximum. Zvezda jeste prva, ali rezultati 1:0 kojima se do tog prvog mesta došlo, nisu maximum.

Mi imamo sreće što diskutujemo o ovome. Pogledaj samo kako Grobari "grle" Ješića. Samo što mu omču ne stavljaju oko vrata. :lol: :lol: :lol:

ilke a kako ti znas da li izvlaci maximum ili ne kad si pogledao samo jednu tekmu!? :D
a sto se driblera tice, samo mi reci onda kako opstaju Kaka, Ronaldinjo, Zunjinjoi drugi...?

Ma to su grobarska posla...samo mi nije jasno sto toliko prasinu dizu kad su izgubili, pa nije im prvi put...ja mislio da se oni vec navikli na to... :lol:

Ja u nima vidim sasvim nešto drugo. Vrhunsko vladanje loptom, savršeni pregled igre, besprekoran pas, razantan i precizan šut. Ako budeš još nekada imao prilike da ih gledaš u direktnom prenosu, obrati pažnju na dužinu posedovanja lopte u njihovim nogama. Primetićeš da je ne vuku...šalju je onog momenta kada se za to ukaže i najmanja prilika. Dribling koriste kada su opkoljeni uz aut liniju i nemaju mogućnost iz prve da se oslobode lopte. Posmatraj u tim situacijama šta im radi protivnik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back