- Poruka
- 23.504
Znamo mi da NAS neko stalno gleda. Mi smo mu knedla u grlu pa bi da nas proguta ali nemože.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

FLUID:Ajde razumem da neki imaju drugačije mišljenje, ali podatke tipa da je Zvezda imala 3 šuta na gol za 90 minuta, a od toga samo 1 u okvir gola nisam ja izmislio. To je bilo i na TV-u i to je statistika meča.

Mnogo, mnogo dobro. Ja ga ponekad popijem i baš mi prija. Kada ga onako u sećanju, uporedim sa apatinskim Jelenom, kažem sebi: Dobro je što više nisam u Apatinu. :wink:cvidza:ILKE OK!!!!KAKVO JE PIVO U CESKOJ?????

cvidza:ja ne znam el zvezda dobila?????ko je dao golove???????
мени није било тешко да одем, а и нисам имао неких обавза.Навијача никад мање, на северу можда једва хиљаду. Утакмица генерално слаба, прво полувреме поготову. Доста неискоришћених шанси, мало смо их прозивали када су излазили са терена, па су друго полувреме кренули боље, што је резултирало са 3 гола. Лоше издање Звезде, али више се није ни морало.Ево домаћег задатка да научите за следећу утакмицу: 
A нове су колико знам...