Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,evo ispravljam se...nisam cuo lepo.
Izgubismo. Pa i to je moralo da dodje. S obzirom kako igramo dobro je da nisamo naredjali 5 poraza kao grobari.
Sad mi je posebno zao sto bajevic nije otisao posle poraza od Slovana. jeste da nam igracki kadar nije rprezentativan,ali nije ni toliko lose da bi onako lose igrao. A i Bajevic mi se ponasha kao da ga boli ****.
Odradice ovu sezonu i na kraju se vratiti u Grcku sa jos jednom titulom prvaka koja ne vredi qrcu nijednom treneru kao sto ni milion titlula i kupova Grcke ne vrede nigde van Grcke osim mozda jos u Srbiji.
Bice bolje. Mozda! :D:D:D

v.v.ilic:
Hajde Delije, glavu gore. Kada bi neko mogao sve redom i pod svakakvim uslovima da pobedjuje fudbal ne bi bio zanimljiv. Ponekad treba i izgubiti. Ja ne volim monotoniju. :wink:

Tacno.Ja ne mogu da shvatim to sto Srbi nikada ne uzimaju u obzir da bi mogli nekad da izgube.................................nego samo dizu u nebo i sportiste,i muzicare,i politicare.........poraz je jedan potpuno normalan pojam u fudbalu.Nije toliko strasno.Nije Zvezda Partizan da gubi nekoliko utakmica zaredom............:)

cvidza:
ma ok to...ali mi stvarno imamo los tim i to je moralo da pukne!!!!!!!
mozda grsim ali videcemo sledece kolo!!!!!!!...

Ok! Šta misliš, koliko naših igrača (ovakvih kakvi su) možemo još da se riješimo pa da nam komšije u prvenstvu ravnopravno pariraju? Znam da smo loši al' šta još trebamo da učinimo da usrećimo Partizan!
8.gif

v.v.ilic:
Hajde Delije, glavu gore. Kada bi neko mogao sve redom i pod svakakvim uslovima da pobedjuje fudbal ne bi bio zanimljiv. Ponekad treba i izgubiti. Ja ne volim monotoniju. :wink:
Ma sve je ok. Naravno d ai mi moramo da izgubimo nekad. Dobro je sto smo izubili i ostali na prvom mestu. I bolje sto smo sada izgubili nego kao sto imamo obicaj na startu prvenstva. Sve je ok nastavljamo dalje. Jos uvek imamo puno bodova vise od Grobara i od ostalih koji nas prate,jelte bogati. :D

Po meni ishod prvenstva nije upitan i tu ne bi trebalo da bude nekih većih problema! Kiksali smo, pa šta? I komšije imaju svoje "bisere"!
Objektivno, problem je u tome što svi mi od Zvezde očekujemo daleko više od onoga čime ona trenutno raspolaže i šta pruža! Preko glave nam je čekanja "da se karte poslože"! Dosta smo se zadovoljavali samo derbijem (koji po rezultatima u zadnjih 5 godina možda to više i nije). Valjda će uskoro doći vrijeme da se ekipa počne igrački "zaokruživati" i to ne u posljednje sate prelaznog roka (što je postala šok praksa). Evo, već sad znamo da Biševac odlazi. Neće valjati ako na njegovu zamjenu budemo čekali fotofiniš prelaznog roka! Pa dok se taj novi uigra, odoše naredna dvojica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back