Gucanin
Primećen član
- Poruka
- 543
bojan86:i pored svega toga, ako ti kazes da je tako, je jedan od boljih centarfora u nasoj ligi...![]()
Jes da je naš, ali ove sezone nema blage veze s mozgom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan86:i pored svega toga, ako ti kazes da je tako, je jedan od boljih centarfora u nasoj ligi...![]()
Ne, mi kopiramo od njih. Njih Toyota sponzoruje od kako se napravila njena fabrika automobila ovde u Kolinu. Dakle, već 5 godina. Zvezdu Toyota sponzoruje tek jedva dve godine.bojan86:Toyota arena....? oni to nesto kopiraju nas!?![]()
![]()
![]()
Gucanin:Jes da je naš, ali ove sezone nema blage veze s mozgom
FLUID:Čist start na loptu. Odbrambeni igrač je pre stigao od Đokića do lopte. Kada je Đokić stigao do lopte preostalo mu je samo da padne preko igrača sa očiglednom namerom da je išao na to.
A za Đokića kažem da je padavičar jer sam gledao još par utakmica kada je iscenirao nepostojeće faulove, kao i ona nezaboravna situacija protiv Smedereva kada je u remplovanju pao van 16, i nekako se valjao da uđe unutra za penal. Koliko samo puta je protiv OFK-e išao do sudije da se raspravlja i da isteruje pravdu tražeći neke smešne faulove za njegovu glumu. Na kraju je i nasrnuo na sudiju. Znaš o čemu pričam?
Ma da, a tebe nešto yebu činjenice.Tokan:Moжда ће Партизан да уступи психијтра за своје верне навијаче, стани у ред и стрпи се.
aj srecno sa terapijama Devet bodova vise ,ipak nije proistekao iz kvaliteta gore navedenih,a i onih ne navedenih,nego vise iz bezgranicno nikakvog kvaliteta komsijskih igraca,cak i u odnosu na ove pomenute.FLUID:Ih bre Zastavice, što blatiš igrački kadar voljenog ti kluba. :-D Pa to su oni sa 9 bodova prednosti. Zar ih ne prepoznaješ?![]()
Grešiš. Mi imamo vrhunskog trenera sa smislom za kombinatoriku i rotaciju igrača logikom "eci peci pec". I tako se odlučuje ko će igrati sledeću utakmicu a ko ne.Korner zastavica:Devet bodova vise ,ipak nije proistekao iz kvaliteta gore navedenih,a i onih ne navedenih,nego vise iz bezgranicno nikakvog kvaliteta komsijskih igraca,cak i u odnosu na ove pomenute.
![]()
Otud Zvezda ima tih 9 bodova. A za one igrače koje smatraš da nisu doprineli toj bodovnoj razlici dobijaju sve veće poverenje Bajevića. Da možda nije Bajević rešio da se oproba i on u Ješićevim veštinama?
a pre toga malo da se istresem u utorak u Pioniru ZzZzZz:Vala bas. Ne zna se ko je gori on ili debeljko.
Purovic i Raskovic greju klupu ,a cim udju postignu gol.

sva sreca pa je sve proslo OKbojan86:Pa zar za svaki poraz moraju da se kaznjavaju igraci!? Izgubili su prvi put, pa sta....ne mozemo mi bas svaku tekmu da pobedjujemo....naravno ako se desi to da zaredjamo par losih rezultata onda treba kaznjavati, ali posle prvog poraza u sezonu odmah kazna, ne ide to bas tako...
A znači zato ste prošli Mokru Goru!!!!!cvidza:zdravo delije!!!!
bice bolje sto se tice igraca uigrace se oni sigurno!!!!!
mene radje to sto kada su delije krenule na Kosovo sa njihove strne je dato 10.000 evra i dva slepera robe!!!!!
SVAKA CAST!!!!