Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Čist start na loptu. Odbrambeni igrač je pre stigao od Đokića do lopte. Kada je Đokić stigao do lopte preostalo mu je samo da padne preko igrača sa očiglednom namerom da je išao na to.
A za Đokića kažem da je padavičar jer sam gledao još par utakmica kada je iscenirao nepostojeće faulove, kao i ona nezaboravna situacija protiv Smedereva kada je u remplovanju pao van 16, i nekako se valjao da uđe unutra za penal. Koliko samo puta je protiv OFK-e išao do sudije da se raspravlja i da isteruje pravdu tražeći neke smešne faulove za njegovu glumu. Na kraju je i nasrnuo na sudiju. Znaš o čemu pričam?

Moжда ће Партизан да уступи психијтра за своје верне навијаче, стани у ред и стрпи се.

Korner zastavica:
Devet bodova vise ,ipak nije proistekao iz kvaliteta gore navedenih,a i onih ne navedenih,nego vise iz bezgranicno nikakvog kvaliteta komsijskih igraca,cak i u odnosu na ove pomenute.
:D:D
Grešiš. Mi imamo vrhunskog trenera sa smislom za kombinatoriku i rotaciju igrača logikom "eci peci pec". I tako se odlučuje ko će igrati sledeću utakmicu a ko ne. :lol: Otud Zvezda ima tih 9 bodova. A za one igrače koje smatraš da nisu doprineli toj bodovnoj razlici dobijaju sve veće poverenje Bajevića. Da možda nije Bajević rešio da se oproba i on u Ješićevim veštinama? :D

ZzZzZz:
Vala bas. Ne zna se ko je gori on ili debeljko.
Purovic i Raskovic greju klupu ,a cim udju postignu gol.

Моžda bi Bajević trebao da počne da igra Football manager 2007, i na igrici kao i u stvarnosti Djokkić i Ailton mnogo teško daju golove u tandemu, al zato staviš Purovića glavonju pa ako promaši neki od ove dvojice kupi otpatke. U ovom sastavu Zvezde nema igrača koji može da postigne gol glavom, pa zar Kastiljo, čovek najniži na terenu, mora to da radi?

kad spomene manager, ovaj Purovic daje golove kao lud...mada meni dosta golova daje i Kastiljo...kupio sam nekog brazilca iz Spartaka iz Moskve (ili neki drugi Ruski klub) za 2 miliona, klinac, daje golove kao lud....eh kad bi ono iz managera moglo da se prenese u stvarnost :lol:

Ja verujem da ce Zvezda mnogo bolje igrati cim prodju pripreme..tad i treba da budemo najjaci...jer krece play-off

Ljudi,jeste bre vi culi d je Purovic bio u KOMI?!?!?!
Da se danas probudio iz kome na VMA,posle utakmice sa Mokrom Gorom !!! Kazu da mu je sada stanje dobro i da ga za dan dva pustaju iz bolnice.

Sada moram da kritikujem Pixija!
Citam neki dan u novinama gde je Pixi izjavio kako nece da kaznjava igrace zbog poraza od Vozdovca,jer i drugi gube. naravno ti drugi su oni preko puta. :D:D
Ali Pixi,brete...pa da smo pobedili imali bi 12 bodova VISE!!! Ejjj!!! Igraci MORAJU da se kazne,pa makar oni preko puta izgubili sve utakmice do kraja. Mi bre treba da podignemo nasu igru na visi nivo,a ne da se zadovoljavamo time sto cemo da uzmemo titulu jer Grobari gube redom. Treba da licimo na OZBILJNU ekipu! Kazna svima po 50 % od mesecne plate,ionako ne zasluzuju ni 20% od onoga sto primaju!

Culi smo za Purovica...i nije se probudio tek sutradan na VMA...probudio se ranije...cak je i na Kosovu i bolnici delimicno bio svestan...samo sto se niceg nije secao...sutra ga pustaju i ocekuje se da ce za 10-ak dana biti spreman da igra :) sva sreca pa je sve proslo OK

Pa zar za svaki poraz moraju da se kaznjavaju igraci!? Izgubili su prvi put, pa sta....ne mozemo mi bas svaku tekmu da pobedjujemo....naravno ako se desi to da zaredjamo par losih rezultata onda treba kaznjavati, ali posle prvog poraza u sezonu odmah kazna, ne ide to bas tako...

Пуровићу је боље

Првотимац Црвене звезде, Милан Пуровић, опоравља се од потреса мозга који је доживео на јучерашњој Куп утакмици са екипом Мокре Горе у Зубином Потоку. Наш нападач је без свести изнет са терена после судара са голманом већ у првим минутима утакмице, а након збрињавања у болиницама у Косовској Митровици и Рашкој пребачен је хеликоптером у Београд.

Пуровића, који се данас осећа много боље, посетили су спортски менаџер Стеван Стојановић, генерални секретар Небојша Лековић, технички координатор Горан Василијевић и потпарол Милан Бошковић. Делегацију Црвене звезде примили су заменик начелика ВМА проф. Др. Рајко Хрвачевић и доц. др. Вељко Тодоровић из сектора за лечење.

bojan86:
Pa zar za svaki poraz moraju da se kaznjavaju igraci!? Izgubili su prvi put, pa sta....ne mozemo mi bas svaku tekmu da pobedjujemo....naravno ako se desi to da zaredjamo par losih rezultata onda treba kaznjavati, ali posle prvog poraza u sezonu odmah kazna, ne ide to bas tako...

Boki,znas u cemu je problem? Nije problem u porazu,nego u prikazanoj igri. I nemoze Pixi da pravi evropsku Zvezdu,ako dozvoli sebi da kaze: "Mi smo najbolji,jer Partizan gubi i nema pojma."
Tako se ne pravi velika ekipa. Na neki nacin je morao da ih kazni,narvno ne zbog rezultata,vec zbog lose igre u kontinuitetu,sto znaci da predhodne kazne nisu bile dovoljne.
Inace,tu je Bajveci najcrnji...njemu konstantno,od pocetka prvenstva,igra jedna ista postava. Ako kiksnemo,promeni dva igraca jednu utakmicu,dobijemo,i opet vrati sve na staro.
Yebote,vodi ekipu kao diletant.

Zastavixce, podržao bih te samo u jednoj konstataciji. Za loše igre je kriv Bajević. Ne Pixi. Ovaj odredjuje ekipu i priprema taktiku. On je taj koji treba da menja igrače ako u kontinuitetu ne pokazuju dobru igru. Veća kazna im ne treba od one da ode malo da greje klupu. Da ne odigra ni minutu od utakmice i nema premije. Eto kazne na koju si možda mislio. Tu bih se složio. Ovi iz standardne postave se ne bore za mesto u timu jer im ga je Bajević rezervisao.

Dosta nam je falio Basta...on je jedini igra koji moze nekim prodorom da proigra napadace...samo se sad oped povredio, nadam se da ce biti ok vec za Smederevo...mislim da i Tadeu zasluzuje sansu...i ovaj Suzuki se bori kao lud svaki put kad udje...covek ima tehniku...i sto mi se najvise svidja, dosao je iz pic.mater. i ne dobija sansu, a srecan je u klubu i trenira maximalno...mislim da je ako nista, bar zbog toga zasluzio da ga Bajevic pusti u prvu postavu bar u nekoliko tekmi pa da vidi kak ce se snaci...

@ Ilic

Ilke,slazem se potpuno sa tvojim postom u vezi sa Bajevicevim odabirom igraca. Znaci,pored Bajevica Djokkic bi igrao,pa makar ne klupi sedeli Adriano,Ronaldo i Messi.
Pa cemu to? cemo da forsiras igraca kome ne ide. I onda se kao Bajevic naljuti,pa uvede Raskovica i ovaj da gol i na klupu. Opet Djokkic...pa Bajevic opet naljuti,pa uvede Purovica,ovaj da gol i opet na klupu. Mislim....alo bre...
Ma Djokkica spremaju za prodaju cim ga forsiraju kao budale. Samo ne znam ko ce da kupi takvog igraca. Ali samo neka ga kupe.
Kad Bojan pomenu Suzukija...pa taj momak ima vece srce od pola tima!!! Kao da je Srbin i da je od rodjenja navijao za Zvezdu,a ne da je Japanac koji nema pojma ni prijateljima da objasni gde je Srbija.
A sto je Kastiljo najbolji Zvezdin igrac do sada?
Pa zato sto covek ostaje po sat vremena POSLE treninga da jos vezba. Eto zasto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back