Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banci:
Pozzzz moji ZVEZDASI.
Evo mene opet.Visim ova tema bas napreduje.
Pa gde si bre Banci, stvarno ovde fale tvoje gluposti? :D
A što visiš? :lol: :lol: :lol: Da te možda Zvezda nije razočarala igrom pa se si odlučio na takav radikalan potez? A vidim čekao si da Zvezda napravi dovoljnu bodovnu razliku u prvenstvu pa da se pojaviš da kenjaš malo o tome. Provaljen si Banci. Ajde reci nam tvoj neki "intelektualni" komentar da se bar nasmejem do suza. Odavno nije bilo takvih komentara. Ovi što su ovde su skoro svi postigli određeni nivo komunikacije, a neki se i skrivaju kroz banalnosti. Ajde Banci odvali nešto! :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Pa gde si bre Banci, stvarno ovde fale tvoje gluposti? :D
A što visiš? :lol: :lol: :lol: Da te možda Zvezda nije razočarala igrom pa se si odlučio na takav radikalan potez? A vidim čekao si da Zvezda napravi dovoljnu bodovnu razliku u prvenstvu pa da se pojaviš da kenjaš malo o tome. Provaljen si Banci. Ajde reci nam tvoj neki "intelektualni" komentar da se bar nasmejem do suza. Odavno nije bilo takvih komentara. Ovi što su ovde su skoro svi postigli određeni nivo komunikacije, a neki se i skrivaju kroz banalnosti. Ajde Banci odvali nešto! :lol: :lol: :lol:
Vidim i ti si postigao odredjeni "nivo komunikacije." :lol: :lol: :lol:
a040.gif

E uzeo sam ovaj novi CD Delije - Sever 1989

Dosta je drugaciji od onog prethodnog Pesme sa Severa
prosli CD je mnogo bolje odradjen sto se muzike tice i pevanja i tako to...mogao je da se slusa i na zurkama, skoro :D a ovo je vise edukacioni...muzika je ok...mada je moglo bolje...i Bora Corba je otpevao par pesama, nije los :)
Pesme su ok...mada par mi nesto i nisu usle u glavu....ali jedna otkida:

Напред Звезда!!!

Звезда ми је све, звезда живот је
срце моје је увек уз тебе
Звездо волим те!!!

Напред Звезда ле, Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле,Напред Звезда ле,
Напред Звезда ле!!!

Кад лоше крене ми, тада се ја сетим
да моји другови на Маракани сви
певају о Звезди!!!

Напред Звезда ле!!!

Ја нећу никада, за овог живота
престати гледати, ту Звезду волети
Србију бранити!!!

Напред Звезда ле!!!

Sad sam se vratio sa tekme...bilo je extra....lepo vreme, dobra igra, super rezultat....navijanje u prvom poluvremenu, uzas...dobro ne bas uzas, ali moglo je mnogo bolje...posle svake pesme Pedja i ostale vodje su samo pizdili...u drugom poluvremenu je bilo mnogo bolje...bakljada itd...nastavilo se prozivanje uprave zbog Novog Pazara i i zbog toga sto u "novom" Zvezdinom grbu "FK" pise latinicom umesto kao pre, cirilicom...i jos jedna prozivka na racun uprave je bila ona cuvena greska na istampanim majicama kad smo osvojili KUP pa je pisalo 20. osvojen kup, a mi smo tad osvojili 21.

Sve u svemu,
jos jedna pobeda i titula...

Gledao sam takmu. Sigurno najbolja Zvezdina igra ove sezone.
Kastiljo je pravio dar mar.
Ljudi,Tadeu je odigrao odlicno. Cak je nad njim skrivljen penal,posle njegovog prodora po levoj strani od nekih 20ak metara.
Milovanovic je odlicno odigrao i odbrana sa Besevcem i Joksimovicem je delovala sigurno,za divno cudo.
Uglavnom sredina je igrala vrlo cvrsto tako da je Zemun tek ponekad prelazio centar.
Djokic nije imao nijednu izglednu sansu. Mozda jedan udarac glavom...ako je to bio on. A gol je postigao iz penala.
Strelci:
Milovanovic 18'
Andjelkovic 33'
Kastiljo 45'
Djokkic 68' (p)
Bisevac 80' (p)

Bojane,navijanje u prvom delu jeste bilo ocajno. A znas sto? Pa brate zasto igramo u 13h? Cela tribina bre bila po ko zna kakvim zurkama i provodima u petak vece. Oko mene svi pricaju kako su se napili predhodnu noc,kako ih boli glava,kako ovo ono...:D:D:D

bojan86:
@zastavica

pa i ja sam dosao kuci oko 7 i spavao do 11 i otisao na tekmu pa sam navijao...naravno da bi bilo mnogo bolje da smo igrali navece....ali ipak kad se dodje na tekmu, ne dolazi se da se citaju novine, drndaju mobilni, prica o zurkama ribama itd...

Ma razumem ja tebe,nego nisu svi Boki kao ti i ja! :D Sta si radio do 7h ujutru da te covek pita?
Daj da se cujemo sledeci put pa da idemo zajedno. Idemo Shalle,ti i ja.

@cvidza

Brate,nije problem u Ailtonu. Bez Ailtona Djokkic ne ulazi u shanse i jedva da dobija lopte. PA vidi valjda da su iz igre sve golove dali igraci sredine terena i Andjekovic kao odbranbeni igrac.
Ailton zna da je mator i zato stalno proigrava,kad nije u prilici da sutne na gol. Samo sto Djokkic ne ume. Ali dobro.

Oni transparenti mi uopste nisiu bili jasni. Ok za broj kupova i za cirilicu,ali ono ostalo je proseravanje. Posebno za rezervne dresove. Misim dizati frku zbog necega kao sto su dresovi pa jos i rezervni,koji se menjaju svake sezone je blago receno retardirano.

Ples, za rezervne dresove smo se davno složili obojica. Ne da je retardirano nego idiotski. Od toga mogu samo majmuni da prave problem. To sam im napisao na Forumu Delija. I pored mog otpora što je prijava na engleskom, morao sam da se upišem u diskusiju i da ih ocrnim. Sad si me podsetio. Idem poonovo da ih nagrdim.

На сосу сам чуо како се Звезда двоуми дали да откупи уговор за Кастиља?! Мајке им се најебем, ако су довели на позајмицу а он нам је био најбољи ове сезоне лагано ће отићи... Брука!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back