MilgredBulf
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meне много више интересује због чега си се примио на маркетинг типа ,,ако избелите ваше зубе чека вас супер, хипер, гига, мега, живот, новац, девојке..."?Ok, dakle izbelio sam zube onom lampom, bio 3 puta i sve je ok. Ne primecujem povecanu osetljivost na hladno, ali donja, desna dvojka me juce u toku dana 2 puta tako jako žignula, da mi je doslo da vristim.
Dakle, za jacanje gledji pored normalne paste za zube koristim i tecnost za ispiranje sa fluorom (kao i ranije sto sam), ali i Ideos tablete za sisanje sa kalcijumom. Pitanje za nekog stomatologa, ako ga ima, da li trebam da kupim jos i neki gel/tablete sa fluorom i fosfatima ili je to mozda suvisno? Ako da, koje?
Hvala svima unapred.

Ok, dakle izbelio sam zube onom lampom, bio 3 puta i sve je ok. Ne primecujem povecanu osetljivost na hladno, ali donja, desna dvojka me juce u toku dana 2 puta tako jako žignula, da mi je doslo da vristim.
Dakle, za jacanje gledji pored normalne paste za zube koristim i tecnost za ispiranje sa fluorom (kao i ranije sto sam), ali i Ideos tablete za sisanje sa kalcijumom. Pitanje za nekog stomatologa, ako ga ima, da li trebam da kupim jos i neki gel/tablete sa fluorom i fosfatima ili je to mozda suvisno? Ako da, koje?
Hvala svima unapred.
. Pre oko 3 meseca napukao mi je zub,a onda sam kod bivse devojke poceo da jedem musli gde mi se polomio 1/3 zuba. Nista ja nastavio sve normalno da perem zube ,a na tom mestu malo vise, kad posle nekih 2-3 meseca pocne meni pulsirati taj zub i pocne me jako boleti. Ja nzm da li da vristim ili da stiskam zube ne mogu. Uhvatim lepo pa hladnom vodom po zubu ,a ono strano, pa sam pokusavao i vrucom ,ali nista nzm ni ja zasto sam to radio. Uglavnom prodje mene to ,bilo je negde pre beer festa 2011. I sad odem pre mesec dana u skolu ne znajuci da mi je vec 3 meseca otkriven zivac i da je hrana koliko toliko zapadala tu zvakao zvaku i odjednom osetio strahovit bol. Odmah sam otisao kod privatnog zubara u tom gradu i on mi je rekao da je zivac. Busio mi je zub i stavio lek na zivac. Medjutim nakon 14 dana kada sam dosao da vadim zivac on jos nije umrtvio pa sam jos 12 dana drzao lek do danas, kada sam otisao i skinuo lek poceo je da mi vadi zivac strahovito je bolelo pod anestezijom (koju sam dobijao svaki put) izvadio mi je mozda pola zivca i nismo mogli vise jer je bolelo uzasno. Danas mi je stavio lek i drzacu ga 10 dana. Dobio sam takvu fobiju od tog bola da se plasim vise od svega. Kaze zubar da sam ja retki slucaj da je zivac tako jak,a inace prvi put mi je da idem kod zubara ,jer su mi svi zubi zdravi. Molim boga da za 10 dana odem i da sve bude ok. Neki kazu da lek umrtvi i nista ne osete ,a ja imam totalno drugacije iskustvo. Bol je ne izdrziv i sama pomisao na zivac me uzasno plasi. Nzm sta ce biti ,ali valjda ce ovaj put biti ok 

Kako ne znas da li ti je izvadio zubar zivac ili ne ? Tebe bar nije toliko bolelo...Imam vezano pitanje za zivac zuba, doktor mije vadio zivac i cistio kanale sa nekim iglicama mjenjao 2-3 iglice i stavio lijek prilikom čišćenja kanala iglicama imao sam malo bola sada trebam ponovo da idem pame interesuje da li je zivac izvadjen i postoji li mogućnost da ponovo imam bil prilikom čišćena kanala i drugo trebam da radim nadogradnju tog zuba i kakv je tu postupak misilim boli li.?
P ne znam sa neke tri iglice je vrtio po zubu i malo sam imao bol stavio mi lijek i reko da dojem za 5 dana pa me interesuje da li ce boliti sada kada bude vrtio tim iglicama!!!
Imam problem sa dvojkom u gornjoj vilici.Par puta je otvaran,popravljan,stavljene plombe sa obe strane...I tada se na snimku nije videlo ništa a mene je boleo ponekad na kuckanje.Rekli su da mi je možda preosetljiv zub.Sada opet osećam nešto čudno,nije klasičan bol,već kao napetost u zubu.Imam utisak da me bole desni izmedju 1ice i dvojke i kad prodjem koncem prokrvare.Da li da idem na ponovno snimanje zuba i popravku ili....?Da li eventualna upala desnih izaziva bol u zubu?