Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
draga moja ,upravo dolazim od zubara!Ni slucajno nemoj da pravis u drzavnoj ordinaciji!malika:Trebalo bi da nosim fiksnu protezu. Da li je neko imao iskustva sa nosenjem ove proteze? Da li bi mi mogli preporuciti nekog zubara u NS? Takodje me zanima i cena.
PENTESILEJA:Molim prisutne zubare da mi odgovore na par stvari,jer ne znam da li mi pacijenti imamo nekada velika ocekivanja ili su pojedini lekari jako povrsni..
Pitacu vas sledece da bih znala sta dalje kada je izbor zubara u pitanju..
1.Dobila sam NEKROZU(ako se tako i zove posto gospodjica nema vremena da mi pojasni).To valjda ima veze sa odumiranjem zivca.Zbog cega se to pajavilo?Zub je zdrav,nikada popravljan.Da li zubari mogu to lako da otkriju(posto sam joj se ja obratila jos pre par meseci zbog blagog bola na toj strani a ona me je vratila rekavsi da je to zbog rasta umnjaka?i eto,sada mi spasava zub.
2.Da li je moguce da taj zivac boli kao djavo i pod punom anestezijom(dok mi je otvarala zub)?
3.Stavila mi je kao neki otrov da umrtvi zivac i da dodjem za nedelju dana i rekla - ako te puno boli ti to samo izvadi sve cackalicom!?pa sta onda?da sa otvorenim zubom cekam zakazano?jel sam ja luda ili je ona neprofesionala,ne znam..mozda to tako mora?
4.Da li zubar tacno zna kada se umnjaci vade a kada ne?Ona jedan dan vice vadimo ih,drugi dan ne znam,da sacekamo malo,mozda i necemo..?
MA...Imam jos milion pitanja..ali neka ovo za sada..da ne smorim..
IZVINITE ZUBARI,zub me boli i pocecu da ujedam...
_LAVICA_:Zanima me jedna stvar...
da li se lecenja zuba radi na isti nacin kod zdravih ljudi i bolesnih (mislim na neku hronicnu bolest,tipa dijabetes,hepatitis C i sl)?
_LAVICA_:Hvala vam jos jednom na savetima!!!
O dijabetu znam stvarno dosta (buduci da zivim sa tim)jedini je problem sto ni u jednoj literaturi se ne pominje dijabetes i zubar,pa odtud sva ova moja,mozda glupa pitanja.
Nadam se da cu uspeti da resim sve ovo na najbolji moguci nacin.
Hvala jos jednom!