MilgredBulf
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meне много више интересује због чега си се примио на маркетинг типа ,,ако избелите ваше зубе чека вас супер, хипер, гига, мега, живот, новац, девојке..."?Ok, dakle izbelio sam zube onom lampom, bio 3 puta i sve je ok. Ne primecujem povecanu osetljivost na hladno, ali donja, desna dvojka me juce u toku dana 2 puta tako jako žignula, da mi je doslo da vristim.
Dakle, za jacanje gledji pored normalne paste za zube koristim i tecnost za ispiranje sa fluorom (kao i ranije sto sam), ali i Ideos tablete za sisanje sa kalcijumom. Pitanje za nekog stomatologa, ako ga ima, da li trebam da kupim jos i neki gel/tablete sa fluorom i fosfatima ili je to mozda suvisno? Ako da, koje?
Hvala svima unapred.
Ok, dakle izbelio sam zube onom lampom, bio 3 puta i sve je ok. Ne primecujem povecanu osetljivost na hladno, ali donja, desna dvojka me juce u toku dana 2 puta tako jako žignula, da mi je doslo da vristim.
Dakle, za jacanje gledji pored normalne paste za zube koristim i tecnost za ispiranje sa fluorom (kao i ranije sto sam), ali i Ideos tablete za sisanje sa kalcijumom. Pitanje za nekog stomatologa, ako ga ima, da li trebam da kupim jos i neki gel/tablete sa fluorom i fosfatima ili je to mozda suvisno? Ako da, koje?
Hvala svima unapred.
Kako ne znas da li ti je izvadio zubar zivac ili ne ? Tebe bar nije toliko bolelo...Imam vezano pitanje za zivac zuba, doktor mije vadio zivac i cistio kanale sa nekim iglicama mjenjao 2-3 iglice i stavio lijek prilikom čišćenja kanala iglicama imao sam malo bola sada trebam ponovo da idem pame interesuje da li je zivac izvadjen i postoji li mogućnost da ponovo imam bil prilikom čišćena kanala i drugo trebam da radim nadogradnju tog zuba i kakv je tu postupak misilim boli li.?
P ne znam sa neke tri iglice je vrtio po zubu i malo sam imao bol stavio mi lijek i reko da dojem za 5 dana pa me interesuje da li ce boliti sada kada bude vrtio tim iglicama!!!
Imam problem sa dvojkom u gornjoj vilici.Par puta je otvaran,popravljan,stavljene plombe sa obe strane...I tada se na snimku nije videlo ništa a mene je boleo ponekad na kuckanje.Rekli su da mi je možda preosetljiv zub.Sada opet osećam nešto čudno,nije klasičan bol,već kao napetost u zubu.Imam utisak da me bole desni izmedju 1ice i dvojke i kad prodjem koncem prokrvare.Da li da idem na ponovno snimanje zuba i popravku ili....?Da li eventualna upala desnih izaziva bol u zubu?