Zivot?! Sta to bi?

šta se to tebe uopšte tiče...svako ima svoj izbor....ti ćeš možda satima da zujiš
po kafićima i buticima, da maltretiraš konobare..i devojke koje rade u tim istim
buticima...da ogovaraš drugarice ili fraere...i šta sad ti kao imaš ispunjen život....:worth:

većina od nas ima i porodicu i posao..i hiljadu i jednu obavez dnevno..ako je naše
zadovoljstvo da budemo ovde par sati dnevno...da se smejemo, družimo, naučimo
po nešto....koji je tvoj problem, kad na to gledaš kao na nešto ružno...da li je tebe
neko silom naterao da se prijaviš na forum...i provodiš vreme tu, čitaš naše "nebuloze", ili si svojevoljno ovde......ne razumem šta je poenta tvoje price.....:heart:
Poenta je werowatno da je u swakom slucaju jacxa i ispunjenija od tebe, i da joj nisi ni do kolena- werowatno z:D
Zato sto je ona na tezem bojnom polju. dok se ti "Druzisx i ucxis owde" :hahaha:
Ona se druzi i ucxi na prawim stwarima.
Prawe stwari>> forum

Grešiš draga nikakav sindrom nesigurnosti da se živi u stvarnom svetu nego ti još nisi shvatila svrhu postojanja bilo kog foruma,ne samo ovog nego bilo kog.
Lično se na forumu opustim,zezam razmenjujem iskustva ,nešto naučim,neki drugi nauče od mene....šta ima u tome loše?
I totalno ti je pogrešna konstatacija da ljudi ovde nemaju svoj život,a to gledaš po broju postova....pa neki ljudi su tu godinama i logično je da će imati toliki broj postova.
A evo ti primer i da nisi vremenski dugo na forumu.... idi na igre bez granica,i budi na toj temi sat vremena sama ćeš imati za to vreme oko 1000 postova,ili na temi postavljanja erotskih slika ;)

Ako je protivteg 4umu TV - jasno je sta je pravi izbor...

Opustancija i divni ljudi... :super:

Uvodni post je lupetanje...najcesce je u pitanju visak slobodnog vremena na poslu (da, da) i van posla, a i znacajnu ulogu u psiholoskoj:roll: analizi broja postova ima i datum uclanjenja.

Kako bi ste mene okarakterisali...psihoanaliza i to...? Mislim ako nije problem da odvojite pola minuta na moju malenkost...s obzirom na broj postova, datum učlanjenja i sl...

Dakle ti hoces da kazes da ljudi koji po ceo dan vise na forumu zaradjuju pare zato sto to rade?! Ne moras da budes multimilioner pa da se umesto blejanja po forumu odlucis da procitas knjigu ili izvedes psa u setnju ili vidis se sa nekim dragim?!

Pa nekad i knjige dosade, psa ionako moras da izvedes, pozelis nesto drugacije. Za ljude koji su vec u brakovima ili zive sa partnerom ove moze biti ok zabava. Sto pa da ne?
Da, ako imas pare mozes se luksuzirati vise sa vremenom. Ali tu su studenti, samci, oni u vezama sto su u drugim gradovima, vezama ali zive odvojeno, itd..

Ima i onih sto postuju sa posla..
Mislim, gde lezi problem u svemu tome?

Kako bi ste mene okarakterisali...psihoanaliza i to...? Mislim ako nije problem da odvojite pola minuta na moju malenkost...s obzirom na broj postova, datum učlanjenja i sl...

Uvek stavljas avatar koji kaze jedno te isto. Donekle se podsmevas ostalima koji pametuju a odnekle te nervira njihovo ponavljanje oko nekih stvari i zelis ima staviti do znanja da im ne polazi za rukom da te.. licnije pogode. Medjutim svedno te pecka..
Ubijas vreme ovde. I ne maris mnogo jer ga ne trosis na nesto pametnije. Jednostavno, ne maris.. vise, ne? Cudno, mogao si bolje da prodjes u zivotu, ne znam sto nisi. Aj, aj, ovako mozes do sutra :lol:..

Dodjes mi duzan 100e, da se razumemo..
Ako hoces kombinaciju za loto itd, to je skuplje :lol:..

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...:heart:

Imam svoj život...
Ali nemam posao...
Sve ispite položila, ostao mi diplomski, samo da odbarnim...
I tako je ceo dan slobodan i naravno da se nađe par sati da se posedi na Krsti...

Prednosti ima neviđenih, uvek je tu, uključiš i isključiš kad ti je volja, pišeš kad ti se piše... ne davi te niko... čitaš šta te interesuje...:lol:

Imam svoj život...
Ali nemam posao...
Sve ispite položila, ostao mi diplomski, samo da odbarnim...
I tako je ceo dan slobodan i naravno da se nađe par sati da se posedi na Krsti...

Prednosti ima neviđenih, uvek je tu, uključiš i isključiš kad ti je volja, pišeš kad ti se piše... ne davi te niko... čitaš šta te interesuje...:lol:

Zaboravila si spomenuti veliku kitu svog momka :rumenko:..

šta se to tebe uopšte tiče...svako ima svoj izbor....ti ćeš možda satima da zujiš
po kafićima i buticima, da maltretiraš konobare..i devojke koje rade u tim istim
buticima...da ogovaraš drugarice ili fraere...i šta sad ti kao imaš ispunjen život...
.:worth:

većina od nas ima i porodicu i posao..i hiljadu i jednu obavez dnevno..ako je naše
zadovoljstvo da budemo ovde par sati dnevno...da se smejemo, družimo, naučimo
po nešto....koji je tvoj problem, kad na to gledaš kao na nešto ružno...da li je tebe
neko silom naterao da se prijaviš na forum...i provodiš vreme tu, čitaš naše "nebuloze", ili
si svojevoljno ovde......ne razumem šta je poenta tvoje price.....
:heart:

Jbga ja bar ogovaram i maltretiram ljude ono uzivo, kad ih vidim...
I nisam ja trazila da se ovde bilo ko pravda vec sam pitala u cemu su cari foruma da tu neko non stop visi jer ja ih licno ne vidim a ako je neko pomislio da je tema napravljena da bi se neko prozivao ili vredjao to je onda njegovo stanje uma... Mada ima ljudi koji su razumeli temu pa su civilizovano i uljudno odgovorili ali nazalost ima i drugih...

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...:heart:

jao, jao :rotf:
sram nas bilo
dakako da nemamo zivot
ali, pitanje je sta ti radis medju nama sramotnicima :lol:
i, na osnovu cega si odredila granicu gde prestaje naivni promatrac foruma, a gde pocinju "likovi..borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova...baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd."?
oko hiljaditog posta?
ili ce se granica pomerati, kako ti povecavas broj postova i prelazis je?:mrgreen:

jao, jao :rotf:
sram nas bilo
dakako da nemamo zivot
ali, pitanje je sta ti radis medju nama sramotnicima :lol:
i, na osnovu cega si odredila granicu gde prestaje naivni promatrac foruma, a gde pocinju "likovi..borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova...baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd."?
oko hiljaditog posta?
ili ce se granica pomerati, kako ti povecavas broj postova i prelazis je?:mrgreen:

Kao sto rekoh ima i onih drugih...
P.S. Ja sam ustvari toliko ljubomorna na intelektualce i jebace sa foruma da postujem bilo sta samo da bih prestigla tu cifru od 4000 postova...ali slabo mi ide za ove 2 godine...

Vidim sati i sati boravljenja po forumu su ti zaradili diplomu iz psihologije pa mozes da procenjujes ljude na osn. par reci... Pitam se samo koji k...c se oni tamo na filozofskom pate...

nemam diplomu iz psihologije, imam (gle cuda!) jednu drugu, mada se philosophy spominje u njenom nazivu :mrgreen:
a, vidim tebi ni ti sati nisu trebali da nas sa preko 4000 postova procenjujes kao ljude bez zivota
skaces sama sebi u usta

krivo joj sto imamo vise postova od nje, utatataaaaaaaaaa :lol:;)

ajoj
malo, malo pa se neko nadje prozvan da nam kaze kako van foruma citav jedan divan svet postoji napolju
da ljudi imaju partnere, porodice, posao, a neki sretnici cak i sex!
a, sve to nas doticna osoba ubedjuje na forumu!
osecam da je sa nekog protivnickog foruma, pa je placena da ljude odmami sa krste :mrgreen:
ne dam krstu!
pre cu svojih diploma da se odreknem :lol:

Back