Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima togaa jeste i bogat i lep,vazi
ti si moj covek..asocijalnaSad mi dade ideju da pustim pesmicu
Lucy In The Sky With Diamonds
posalji gaima toga![]()
imas drugaricu? da dodjemo 2 na 2 , drug i ja xDposalji ga
mlad si..imas drugaricu? da dodjemo 2 na 2 , drug i ja xD
nisam, vec je ina stara.. kad se nalazimo?mlad si..
e onda lepu jednom of korsdo sledece prilike![]()
ružnog više puta ili lepog, zgodnog jedanputruznu/ruznog vise puta ili lepu, zgodnu/lepog, zgodnog jedanput?
sta ti nije jasno?ružnog više puta ili lepog, zgodnog jedanput
objasni, pa da razmislim![]()
samo da je vise puta. nema veze dal je lepa ili ruznaruznu/ruznog vise puta ili lepu, zgodnu/lepog, zgodnog jedanput?
šta znaci ružnog više puta a lepog jedanputsta ti nije jasno?
ti ne znas sta znaci ruzana i lepa osoba?šta znaci ružnog više puta a lepog jedanput![]()
znam ja na sta si mislio ali lepše je kada objasniš svojim recumati ne znas sta znaci ruzana i lepa osoba?
ok da ti pojednostavim..
da li bi se kresala sa osobom vise puta koja ti nije lepa ili samo jednom sa onom koja ti se dopada.
a što se tice pitanja..lepota je u oku posmatraca pa ono nešto je za tebe lepo moze za mene da ne bud elepo i obrnutoti ne znas sta znaci ruzana i lepa osoba?
ok da ti pojednostavim..
da li bi se kresala sa osobom vise puta koja ti nije lepa ili samo jednom sa onom koja ti se dopada.
pricamo o tvom oku..tebe konkretnpo pitam..ono sta je u tvom oku lepo ili ruzno..a što se tice pitanja..lepota je u oku posmatraca pa ono nešto je za tebe lepo moze za mene da ne bud elepo i obrnuto
muškarac ne mora da bude lepotan ..treba da bude muškarac od glave do pete i potentan pa je brojanje nepotrebno![]()
nemam porblem da objasnjavamznam ja na sta si mislio ali lepše je kada objasniš svojim recuma![]()
odgovorila sam..citaj..dva puta je dvaputpricamo o tvom oku..tebe konkretnpo pitam..ono sta je u tvom oku lepo ili ruzno..
kad si vec uzela da cackas temu onda i odgovori.
...ljudski je lijepu ali,ruznu/ruznog vise puta ili lepu, zgodnu/lepog, zgodnog jedanput?