guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
za unsaie, uan lov 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koliko god ti htela da misliš da je tako, ne promovišeš ti Limu, ti od toga nemaš ništa, nije ti ona guru
neg' želiš kazati "svetu" da ličiš na nju, odnosno da želiš da ličiš na nju/želiš da drugi misle tako
a na forumima će uvek biti onih koji stvarno nemaju život
onih koji su stvarno tu samo da se zezaju/nešto nauče/pročitaju
i onih koji samo posmatraju...
Da ti moras od svoje plate platiti rezije i ostale troskove zivljenja, bila bi i ti na forumu i pisala postove. Izlazak u svet bi ti bio park ili neka hartava birtija.
Lako je kad tata gurne novce u dzep i kaze "sine idi se provedi".
Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...![]()

.
. Forum ej wishe da se zezasx, nego ista drugo(isto kao i rl).
Mene uglawnom zabole za forum.
I nije nikakwa mudrost skontati da owi sto se loze owde, nemaju blage weze ni sa cxime. Forum ej wishe da se zezasx, nego ista drugo(isto kao i rl).

Pa budimo realni, nemasx nikakwih koristi od foruma. ali isto tako i u rl, izlasci drustwo uglawnom- smaraju. Forum ti je tu negde po niwou smora. Nije neka pwrewelika razlika, poenta je samo da balansirasx forum i rl. Ali swe ti isto dodje. Same old same old. Inacxe prawi zhiwot je malo wishe zanimljiw waljda, posto ima wishe mogutjnosti xDTi bi da se zezas,a istovremeno trpis teske bolove jer te nesto zabole.
Bas zamrsena situacija.![]()

Ja uwek gledam korist. imasx razlicitih bioloskih i primarnih koristi tipaPa nemas sta da poredis forum,to jest net sa pravim zivotom,jer je i bitisanje na internetu samo deo zivota.Kratko i jasno i nema tu nikakvog razgranicavanja.Svako radi ono sto zeli,jedino ne valja da neki segment zivota uspostavi totalnu dominaciju nad drugim.
A sto se tice koristi od foruma,pa ja ne znam Bratislave kakvu ti to korist ocekujes?![]()

. Oni npr owde imaju direktnu motj da twoj net zhiwo-ugase
.Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...![]()