Droid
Legenda
- Poruka
- 51.821
Ima drugumuškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima drugumuškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Nemoj molim te da otvaras 'Tab' temesad sam dobila ideju za novu temu
a nisam tab, nego imam sad malko vremena
Терај то у ....!Predlozi?![]()
Jel to tebi rekao neki?muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Molim bez prenemaganja!Sad ću baš da trčim da se ispovedam ovde![]()
Znaci upravo to sto je receno samo treba pitati zasto mu nije do sexa.muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
I on ce iskreno da odgovoriZnaci upravo to sto je receno samo treba pitati zasto mu nije do sexa.
Jasno, pitaš za drugaricu....Sad ću baš da trčim da se ispovedam ovde![]()
prava ljubav...muškarac, zdrav i prav kaže ženi "nije mi do seksa", a viđaju se relativno retko? tipa jednom u par nedelja ili nekad i ređe.
Predlozi?![]()
Јадан момак, она би да га искористи само за секс![]()
Naravno da nije. Logično mi da zdrav,prav muškarac ima druge u periodima neviđanja,al to ne bi trebao biti razlog da joj to kaže. Prije da se dobrim dijelom ohladio od nje i nije mu više napaljiva ko prije (izgustirao je).A njemu jadnom nije do seksa... Dosta mu dvaput u dva meseca.. baš.
Ili pazi, možda mu je već dosadila.. Koliko znam muškarce, vi imate neki period posle kojeg vas slabije žena uzbuđuje, nekom to dođe pre, nekom kasnije, zavisi i od odnosa, ali biće da je ili to ili ga nije palila ni pre.