Zivot?! Sta to bi?

nemam diplomu iz psihologije, imam (gle cuda!) jednu drugu, mada se philosophy spominje u njenom nazivu :mrgreen:
a, vidim tebi ni ti sati nisu trebali da nas sa preko 4000 postova procenjujes kao ljude bez zivota
skaces sama sebi u usta

Da umes da citas...A ocigledno je da ne umes...i da ti diploma sa Philosophy ne znaci puno u uvodnom postu bi procitala da niko nikoga ne ubedjuje da nema zivot ako postuje po forumu vec sama tema pokusava da odgovori na pitanje sta je to toliko zanimljivo na forumu pa da ljudima vise prija virtuelni razgovor od onog koji se vodi uzivo...Svako ko je odgovarao uvredljivo je samo pogresno razumeo temu i shvatio je kao napad... I tu na zalost ne mogu da vam pomognem...

Da umes da citas...A ocigledno je da ne umes...i da ti diploma sa Philosophy ne znaci puno u uvodnom postu bi procitala da niko nikoga ne ubedjuje da nema zivot ako postuje po forumu vec sama tema pokusava da odgovori na pitanje sta je to toliko zanimljivo na forumu pa da ljudima vise prija virtuelni razgovor od onog koji se vodi uzivo...Svako ko je odgovarao uvredljivo je samo pogresno razumeo temu i shvatio je kao napad... I tu na zalost ne mogu da vam pomognem...

ma, ne moras ti duso meni nista da pomazes
nisu meni ni drugi uspeli da pomognu da se ove posasti, zvane forum oslobodim :lol:
temu ne da nisi definisala tako kako kazes, nego sad vrlo traljavo pokusavas da uvredu malo uvijes u ukrasni papiric
a, sve si kristalno jasno rekla u uvodnom postu
to sto se tebi cini da ja tebe vredjam svojim postovima, to je ipak stvar tvoje interpretacije
kao i moje interpretacije tvog uvodnog posta

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...:heart:

stvarno su te neki pogrešno razumeli..:manikir:

ma, ne moras ti duso meni nista da pomazes
nisu meni ni drugi uspeli da pomognu da se ove posasti, zvane forum oslobodim :lol:
temu ne da nisi definisala tako kako kazes, nego sad vrlo traljavo pokusavas da uvredu malo uvijes u ukrasni papiric
a, sve si kristalno jasno rekla u uvodnom postu
to sto se tebi cini da ja tebe vredjam svojim postovima, to je ipak stvar tvoje interpretacije
kao i moje interpretacije tvog uvodnog posta

ne cini mi se da vredjas sebe vec da se sama pronalazis u nekoj uvredi koju si sama negde pogresno interpretirala ...Ali zaboga...sta bi smo radili da je stvari moguce tumaciti samo na jedan nacin...?!

Opet torbanje...
28_raz_077.gif

Ustvari pitanje teme je to ispod sto NISTE podebljali a ono iznad podvuceno i podebljano je moje subjektivno i kao takvo irelevantno misljenje...

dobro...u pravu si...:rotf:

ne znam samo kako niko nije obratio pažnju na ono bitno:eek::eek::eek:?

možda zato što si ih pre toga subjektivno popljuvala da su nolajferi i tako to...al nema veze...samo ti imaj život a forumaše pusti da uživaju u svom promašenom životu:lol::lol::lol:

hoces da ispisem sad 20 postova za dva minuta? :)
neki ljudi vole da citaju forum a vrlo retko postuju...neki ispisu zilion postova jer vole da komentarisu..neki dodju jednom mesecno drugi svaki dan..neki budu pet min drugi par sati
da li jedna stavka kao sto je ucestalost pisanja na forumu odredjuje kvalitet necijeg zivota?
postoje ljudi koji su potpuni blejaci nista ne rade a nikada recimo ne koriste internet...i da li je njihov zivot samim tim kvalitetniji?
uvidjas li sad koliko tvoja postavka nema smisla?
to je recimo...npr kao kad bi sad otisla u teretanu da objasnis ljudima koji tamo vezbaju kako su kreteni jer ucestalije ili manje ucestalo dizu tegove tj neko vreme provode tamo...bahato je bezobrazno i nadmeno..ukoliko neko ima potrebu da objasnjava drugima kako je bolji od njih onda on sam ima jako lose misljenje o sebi
hm a zasto nekad nekom vise prija virtuelni razgovor nego u rl? ne znam i ti isto to upravo radis pa odgovori sama sebi...ali pitanje je na nivou zasto nekom nekad vise prija da se hebe u misionarskoj nego u dogi pozi...zato...i nema mnogo smisla raspravljati o tome

ne cini mi se da vredjas sebe vec da se sama pronalazis u nekoj uvredi koju si sama negde pogresno interpretirala ...Ali zaboga...sta bi smo radili da je stvari moguce tumaciti samo na jedan nacin...?!

upravo si ti to uradila u uvodnom (znaci po difoltu, osnovnom) postu
a, sad me izvini, idem da probam da imam zivot :lol:
no, opravdano sumanjam da mi nece uspeti, te da cu se i sutra pojaviti ovde
ti verovatno neces biti tu, vec ces ziveti svoj zivot

dobro...u pravu si...:rotf:

ne znam samo kako niko nije obratio pažnju na ono bitno:eek::eek::eek:?

možda zato što si ih pre toga subjektivno popljuvala da su nolajferi i tako to...al nema veze...samo ti imaj život a forumaše pusti da uživaju u svom promašenom životu:lol::lol::lol:

Zasto niko nije obratio paznju na ono sto je bitno? Ja bih rekla da je to retoricko pitanje... A ako je moje misljenje subjektivno a vredja neke ljude ne vidim u cemu je problem jer kada mene neko uvredi subjektivno ne pridajem tome previse znacaja...osim ako se i sama ne pronalazim u tome...

upravo si ti to uradila u uvodnom (znaci po difoltu, osnovnom) postu
a, sad me izvini, idem da probam da imam zivot :lol:
no, opravdano sumanjam da mi nece uspeti, te da cu se i sutra pojaviti ovde
ti verovatno neces biti tu, vec ces ziveti svoj zivot

Ali ako je tvoje stanje svesti takvo da se ne pronalazis u subjektivnim a 'uvredljivim' postovima nebitnih ljudi ne kapiram cemu sve ovo?!

Back