Zivot?! Sta to bi?

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...:heart:

Da ti moras od svoje plate platiti rezije i ostale troskove zivljenja, bila bi i ti na forumu i pisala postove. Izlazak u svet bi ti bio park ili neka hartava birtija.

Lako je kad tata gurne novce u dzep i kaze "sine idi se provedi".

Poslednja izmena od moderatora:
Da ti moras od svoje plate platiti rezije i ostale troskove zivljenja, bila bi i ti na forumu i pisala postove. Izlazak u svet bi ti bio park ili neka hartava birtija.

Lako je kad tata gurne novce u dzep i kaze "sine idi se provedi".

Meni ne bi ni bio problem da cesce izlazim, da imam s kim. od ovih sto znam, svako mi se smuci posle pola sata nebulozne price. :roll:
Bem ti grad. :evil:

Pa za lokalno delovanje mora da postoji bar neki minimalni koncenzus,a toga nema ni u najavi.Naravno svako moze da utice na svoj zivot i da odluci gde ce utrositi svoje dragoceno vreme,ali uticati na druge i promeniti ih,tesko,veoma tesko.

racoon.gif
... zasto bi mjenjao druge?

E svasta,ako ti nije jasno sta sam napisao,onda...:roll:
Trebao si boldovati do kraja,u stvari trebao si boldovati sve.Ja pisem kako se ljudi ne mogu menjati,a ti udri po postovanje cisto da ti oci na ekranu nesto vide.Samo udaraj i dalje.:ok:

Back