NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ovo ovde je kao u ludari.
pitanje je samo ko je bolesniji:
mi unutra ili oni napolju?
![]()

mi se bar ebemo a oni napolju jok

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo ovde je kao u ludari.
pitanje je samo ko je bolesniji:
mi unutra ili oni napolju?
![]()

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...![]()
Sminka,sve je to sminka.
No,ne mozes promeniti svet ovakav kakav jeste,a internet je postao sastavni deo zivota gotovo svakog coveka.To se moze promeniti samo na globalnom nivou,nikako lokalnom.

"think globally, act locally"
inace, ja se retko kad sminkam.
![]()

Da ti moras od svoje plate platiti rezije i ostale troskove zivljenja, bila bi i ti na forumu i pisala postove. Izlazak u svet bi ti bio park ili neka hartava birtija.
Lako je kad tata gurne novce u dzep i kaze "sine idi se provedi".

A ko ih menja?![]()
Pa za lokalno delovanje mora da postoji bar neki minimalni koncenzus,a toga nema ni u najavi.Naravno svako moze da utice na svoj zivot i da odluci gde ce utrositi svoje dragoceno vreme,ali uticati na druge i promeniti ih,tesko,veoma tesko.

sada je kasno da se pravis da nisi rekao nista![]()
Da nema vas ovde kod nas,verovatno bi ziveli u prosvetiteljskom mraku.
?

... zasto bi mjenjao druge?![]()
..Lako je kad tata gurne novce u dzep i kaze "sine idi se provedi".

dloa,pamti pa vrati![]()

Pa to je jasno, da bi bili kao ti. Naravno, zanemaruje se cinjenica da bi onda bilo dosadno..