Zivot?! Sta to bi?

ne pali lažna skromnost
=I
mogu sada i ja da napišem da mi je najnajnajviše na svetu stalo da se lepo slažem sa svima, ali ćemo svi znati da je to bulšit
što bi rekla leksa

Hehehe, zivcira te to? Sto ti neko ne uzvrati nesto tipa, jok ti si pametnija..
Pa ja verujem da mozda i jesi, ne znam sto bih rekao suprotno kada mozda realno stoji. Ne virtuelno, vec rl..
Opet pamet i osoba.. Ima nekih razlika :D..

ma forum je super stvar kad npr čekam da se završi download pa gvirnem
čekam da deca dođu, opet gvirnem
uz put se zabaviš i raspravljaš, itd
i imam rl kojim sam zadovoljna, manje više
forum tu ništa ne može da pokvari

:super: ne znam koliko sam filmova skinuo paralelno..
I super je zanimacija za usput..
A i moja je vampirska smena pa..

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...:heart:

1. Pa i ti si ukljucena u forumski zivot i sama kazes da posmatras. Nemoj mi reci da smatras cudnim to sto "oni drugi" postuju na Forumu, pa sta i ako imaju nekoliko hiljada postova, mnogi postuju sa posla, ili u toku ucenja kad prave pauze, Kad god su kuci i Internet im je ukljucen. :dontunderstand:

2.Takodje, ne razumem zasto mislis da oni vode asocijalni zivot ako imaju mnogo postova, ko ti kaze da oni ne izlaze odnosno da im je jedina aktivnost Forum. Ovo je jos jedan nacin da prosire svoje vidike i mozda upoznaju neke nove ljude.

A za ovo da su dobri hebachi necu da ti protivrecim :hahaha: Glavni uslov da se uclanis na Krstu je da budes ultra frajer ili riba :mrgreen: :PPPP I sta ocesh eto svi smo mi lepi i pametni :) Pomiri se sa tim. :cool:
:) :bye:

hm... zasto svaka nepopularna osoba foruma prije ili kasnije pocne da lista dijagnoze onima sa vise postova....
racoon.gif

Back