gost 149754
Poznat
- Poruka
- 8.473
blacknymph (valjda sam dobro napisala nick)
zar misliš da ćeš naći podršku
možda i hoćeš , ali slabo
zar misliš da ćeš naći podršku
možda i hoćeš , ali slabo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da, ne samo forum, nego internet generalno, treba "konzumirati" umereno, kao i sve drugo uostalom. Licno nisam naisla na to da ovde neko gradi profil samopromocije i upoznavaja radi, vec da ljubitelji debata na ovaj nacin diskutuju na razne teme iz svih sfera. Meni ovde niko ne izgleda kao strasni forumas, a ti koji imaju hiljade postova su clanovi foruma odavno, sto znaci da nisu sve to napisali danonocno kuckajuci mesec dana.

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...![]()
..od sledeće nedelje =D
..
naravno da nemam
a poslednji seks sam imala pre 6 godina

..sto volim da slusam kakva sam od nekoga ko me ne poznaje
a el znas kolke cipele nosim? 44![]()
))Ti? Tek te par dana znam, ali ok si u drustvenoj socijalizaciji, el da? Gotive te u drustvu. Mozda spontana? A opet veze znaju skripiti nekako..
Ali sta znam, verovatno je skroz drugacije..

al i dalje nosim cipele 44![]()
..Za sve one koji su se nasli uvredjenima...to dragi govori puno o vama...nazalost negativno...
Sta ja radim na ovom forumu...Iskreno ne zezam se, ne opustam se, ne planiram nikoga da upoznam...samo mi je zanimljivo da posmatram kako se ljudi kurce tamo gde ih niko ne zna, raspravljaju se, svadjaju, vredjaju i sl...A uzivo u stvarnom svetu garant ne smeju da pisnu...Imala sam tu (ne)srecu da upoznam osobu koja se na jednom forumu izdrkavala na svaki moj post, nalazila mu mane, vredjala me, iznapusavala...I igrom slucaja kada smo se nasle lice u lice ja nisam mogla da verujem da je to ta devojka...Bila je manja od makovog zrna...na forumu se predstavljala kao velika jebacica, zavodnica, intelektualka a u stvarnom svetu je gabor kojem je maca pojela jezik...Toliko mi je bilo zao devojke da mi je bilo mrsko da je iznapusavam pa sam se samo smejala...
Smatram da je forum, internet uopste zanimljiva socioloska pojava i prosto uzivam da gledam tj. citam kako se najdeblje i najruznije devojke predstavljaju kao velike jebacice a najiskompleksiraniji likovi kao najveci intelektualci...e sad ko se nadje uvredjenim...neka se javi![]()
A.. Pa ok, bio sam siguran da nemas ali eto vidis..
I kako on prezivljava jedan rl dan s tobom? Ako nije i to licno?
ispada da ni ti nemaš rl, čim nađeš dovoljno vremena da posmatraš i analiziraš, čitaš i pratiš
pazi ja sam ubeđena da forum i zadovoljstvo u rl mogu da idu zajedno
ššto reče velikimood, ako sam dobro razumela, nesrećan čovek u rl je i na forumu nesrećan, ispravtei me ako grešim
ispada da ni ti nemaš rl, čim nađeš dovoljno vremena da posmatraš i analiziraš, čitaš i pratiš
pazi ja sam ubeđena da forum i zadovoljstvo u rl mogu da idu zajedno
ššto reče velikimood, ako sam dobro razumela, nesrećan čovek u rl je i na forumu nesrećan, ispravtei me ako grešim
nikako zato i jesam sama ko stari panj =(
ne znam šta u mom postu nije bilo jasno.
mnogo volim forumske psihologe
oklevetaju te
onda kad im kažeš ono što zaslužuju bude
ha pronašla se
i
ne bi ti tako reagovala da te ne pogađa i slično
mudajce
parka da ti kaže
nisi toliko pametan ko što misliš da jesi
ok, verovatno niko od nas nije, al iskontroliši se bre malo,
od tolikog pametovanja ispadaš gluplji no što verovatno jesi.
mislim, kome trebaju tvoje analize ličnosti, forumskog stanja ili bilo čega?
Parkic, ocekivao sam vise od tebe..
Mislio sam da si mudrija i da ces provaliti da ja zaista ne mislim za sebe da sam previse pametan. Da, mozda nesto vise od prosecnog ali ne vise od toga. Pametni ljudi su poput Anstajna, Tesle razumes, ja sam samo malo vise od proseka, a to danas i nije mnogo..
Nista za pasti u nesvest, shvatas?
Kome trebaju? Nikom, sem meni zabave radi..
Mislim, kome pa treba bilo sta sto se napise ovde ako ne zabavi?
Na kraju svi rade sta misle da treba, zar ne?![]()