Zivot?! Sta to bi?

Mislim da, ne samo forum, nego internet generalno, treba "konzumirati" umereno, kao i sve drugo uostalom. Licno nisam naisla na to da ovde neko gradi profil samopromocije i upoznavaja radi, vec da ljubitelji debata na ovaj nacin diskutuju na razne teme iz svih sfera. Meni ovde niko ne izgleda kao strasni forumas, a ti koji imaju hiljade postova su clanovi foruma odavno, sto znaci da nisu sve to napisali danonocno kuckajuci mesec dana.

i sa ovim se slažem:super:
i nabijam postove
eto kako se nabijaju postovi.....brzo, lako i efikasno:mrgreen:

sine kako nas je ova bleknimf sve pročitala
sutradan kada polovina starih članova bude nestala
znajte da su sagledali celokupan svoj život u svoj njegovoj bedi
i odlučili da im takav i ne treba.
sve zbog nimfe
sve zbog nime

Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...:heart:

Pa evo ja iskreno da odgovorim.

Meni je prvi put da uopste visim na nekom forumu i iskreno, zarazilo me je. Medjutim, realno ga ne mogu nikako doziveti. Recimo skoro sam postavio pitanje na koje, kako sam odmah shvatio posto sam ga otkucao, niko nece na kraju odgovoriti posto je previse rl. I onda sam se razocarao. Cemu pisanje kad na kraju je prica o virtuelnoj stvarnosti.

E onda sam skontao da gubim vreme i da bi mogao lepo sve to da preskocim od sledece nedelje. Forum uopste. Iskreno, cak i uz sve iluzije ove stvarnosti, rl nudi vise..

Mislim, cemu.. Negde se otvoris, zelis da cujes druge sto je najgore, ali sve se zavrsi pljuvanjem ili presipanjem iz supljeg u prazno..

Mislim, ne mogu reci da je to pogresno ciniti. Svako se trudi da ubije dan na bilo koji nacin zna. Ali vise mi vredi da umesto sto sedim i kucam, radim bilo sta drugo. Vise ce znaciti za mene..

I tako..
Realno, ako ovi ljudi odavde, cast izuzecima koji izgledaju najprostije a najbolji su od onih koji sebe predstavljaju kao najpametnije, imaju te stavove i u rl, nekako ne mogu zamisliti da sa tolikom prepotencijom mogu imati dobar ljubavni zivot koji ce trajati..

Tu je i ona druga stvar koja me je iznenadila..

Virtuelni ljudi se okrecu da se uvere da ih niko ne prati. Znaci, komedija. Ako napises nesto sto, cak i ne zelis, poprimi bilo kakav sitni dvoznacaj, drugi ce ga prevesti kao direktno pljuvanje upuceno njima. Vlada taj neki oprez kao da bi svi da podjebavaju pa se ne mogu opustiti..

Kad zberem utiske mogu reci da mi ovaj pdf dosta lici na jednu srpsku firmu koja je pred stecajem...

I tako :)..

Mislim, svracacu cu, naravski, ali ponekad..

Za sve one koji su se nasli uvredjenima...to dragi govori puno o vama...nazalost negativno...
Sta ja radim na ovom forumu...Iskreno ne zezam se, ne opustam se, ne planiram nikoga da upoznam...samo mi je zanimljivo da posmatram kako se ljudi kurce tamo gde ih niko ne zna, raspravljaju se, svadjaju, vredjaju i sl...A uzivo u stvarnom svetu garant ne smeju da pisnu...Imala sam tu (ne)srecu da upoznam osobu koja se na jednom forumu izdrkavala na svaki moj post, nalazila mu mane, vredjala me, iznapusavala...I igrom slucaja kada smo se nasle lice u lice ja nisam mogla da verujem da je to ta devojka...Bila je manja od makovog zrna...na forumu se predstavljala kao velika jebacica, zavodnica, intelektualka a u stvarnom svetu je gabor kojem je maca pojela jezik...Toliko mi je bilo zao devojke da mi je bilo mrsko da je iznapusavam pa sam se samo smejala...
Smatram da je forum, internet uopste zanimljiva socioloska pojava i prosto uzivam da gledam tj. citam kako se najdeblje i najruznije devojke predstavljaju kao velike jebacice a najiskompleksiraniji likovi kao najveci intelektualci...e sad ko se nadje uvredjenim...neka se javi :)

Mislim, svi mozemo skontati kakav je ko u rl, el da? Ko je opusten, ko zetgnut, ko depresivan a ko.. nesrecan..

Svakako, posle par hiljada postova prava osoba hteo ti to ili ne ispliva na povrsinu el da?
I onda paf, eto te u punom sjaju. Kao dobar trik, samo sto nije iluzija.. Samo, sto si ti..
A onda lako vidis stvari zar ne? Mislim, ne treba ti ne znam koliki IQ da bi zapazio kada je neko recimo isfustriram, ili zezator u rl..

Svedno, to je veoma zabavan deo foruma i moze se reci da sam uzivao u njemu..
Zamisliti neciju psihu sa par delova ali bez potpune slike, zabavan proces. Dodjes do toga da znas kada nesto napises ko ce se prvi odazvati na to. Skoro uvek. Nije li to ipak smesno? Skoro kao rl, samo nedostaje ti facijalna ekspresija da bi imao celu sliku..

Opet, i ovo je dovoljno i zabavno zaista..

Uzivam i dalje, i uzivacu :)..

Za sve one koji su se nasli uvredjenima...to dragi govori puno o vama...nazalost negativno...
Sta ja radim na ovom forumu...Iskreno ne zezam se, ne opustam se, ne planiram nikoga da upoznam...samo mi je zanimljivo da posmatram kako se ljudi kurce tamo gde ih niko ne zna, raspravljaju se, svadjaju, vredjaju i sl...A uzivo u stvarnom svetu garant ne smeju da pisnu...Imala sam tu (ne)srecu da upoznam osobu koja se na jednom forumu izdrkavala na svaki moj post, nalazila mu mane, vredjala me, iznapusavala...I igrom slucaja kada smo se nasle lice u lice ja nisam mogla da verujem da je to ta devojka...Bila je manja od makovog zrna...na forumu se predstavljala kao velika jebacica, zavodnica, intelektualka a u stvarnom svetu je gabor kojem je maca pojela jezik...Toliko mi je bilo zao devojke da mi je bilo mrsko da je iznapusavam pa sam se samo smejala...
Smatram da je forum, internet uopste zanimljiva socioloska pojava i prosto uzivam da gledam tj. citam kako se najdeblje i najruznije devojke predstavljaju kao velike jebacice a najiskompleksiraniji likovi kao najveci intelektualci...e sad ko se nadje uvredjenim...neka se javi :)

ispada da ni ti nemaš rl, čim nađeš dovoljno vremena da posmatraš i analiziraš, čitaš i pratiš

pazi ja sam ubeđena da forum i zadovoljstvo u rl mogu da idu zajedno
ššto reče velikimood, ako sam dobro razumela, nesrećan čovek u rl je i na forumu nesrećan, ispravtei me ako grešim

A.. Pa ok, bio sam siguran da nemas ali eto vidis..
I kako on prezivljava jedan rl dan s tobom? Ako nije i to licno?

nikako zato i jesam sama ko stari panj =(
ne znam šta u mom postu nije bilo jasno.

mnogo volim forumske psihologe
oklevetaju te
onda kad im kažeš ono što zaslužuju bude
ha pronašla se
i
ne bi ti tako reagovala da te ne pogađa i slično

mudajce
parka da ti kaže
nisi toliko pametan ko što misliš da jesi
ok, verovatno niko od nas nije, al iskontroliši se bre malo,
od tolikog pametovanja ispadaš gluplji no što verovatno jesi.
mislim, kome trebaju tvoje analize ličnosti, forumskog stanja ili bilo čega?

ispada da ni ti nemaš rl, čim nađeš dovoljno vremena da posmatraš i analiziraš, čitaš i pratiš

ššto reče velikimood, ako sam dobro razumela, nesrećan čovek u rl je i na forumu nesrećan, ispravtei me ako grešim

Pa od sebe ne mozes pobeci cak iako zelis.. Cak i ovde..

Ali da, treba previse vremena.. Ja sam zadnje vreme visio i citao i iskreno pojelo mi je previse vremena..
Dnevno ne znam po koliko sati ode, ali bas dosta..

i slicno. nadrrkani su i ovde naddrkani i sve to tako nesto.
bem ti zivot:D

nikako zato i jesam sama ko stari panj =(
ne znam šta u mom postu nije bilo jasno.

mnogo volim forumske psihologe
oklevetaju te
onda kad im kažeš ono što zaslužuju bude
ha pronašla se
i
ne bi ti tako reagovala da te ne pogađa i slično

mudajce
parka da ti kaže
nisi toliko pametan ko što misliš da jesi
ok, verovatno niko od nas nije, al iskontroliši se bre malo,
od tolikog pametovanja ispadaš gluplji no što verovatno jesi.
mislim, kome trebaju tvoje analize ličnosti, forumskog stanja ili bilo čega?

Parkic, ocekivao sam vise od tebe..
Mislio sam da si mudrija i da ces provaliti da ja zaista ne mislim za sebe da sam previse pametan. Da, mozda nesto vise od prosecnog ali ne vise od toga. Pametni ljudi su poput Anstajna, Tesle razumes, ja sam samo malo vise od proseka, a to danas i nije mnogo..
Nista za pasti u nesvest, shvatas?

Kome trebaju? Nikom, sem meni zabave radi..
Mislim, kome pa treba bilo sta sto se napise ovde ako ne zabavi?
Na kraju svi rade sta misle da treba, zar ne? :D

Parkic, ocekivao sam vise od tebe..
Mislio sam da si mudrija i da ces provaliti da ja zaista ne mislim za sebe da sam previse pametan. Da, mozda nesto vise od prosecnog ali ne vise od toga. Pametni ljudi su poput Anstajna, Tesle razumes, ja sam samo malo vise od proseka, a to danas i nije mnogo..
Nista za pasti u nesvest, shvatas?

Kome trebaju? Nikom, sem meni zabave radi..
Mislim, kome pa treba bilo sta sto se napise ovde ako ne zabavi?
Na kraju svi rade sta misle da treba, zar ne? :D

ne pali lažna skromnost
=I
mogu sada i ja da napišem da mi je najnajnajviše na svetu stalo da se lepo slažem sa svima, ali ćemo svi znati da je to bulšit
što bi rekla leksa

Back