Foggo
Domaćin
- Poruka
- 3.368
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj je glup ko noć, budži ladu a ne zna da reši vakum creva od 100 din i ček endžin.Evo onaj lik na Auto analizi budzio Ladu Nivu sa tim sirokim gumama, i sam je rekao da se vuce ko prebijen pogotovo uzbrdo.
Sad to ne znam ali presiroke gume no no.Taj je glup ko noć, budži ladu a ne zna da reši vakum creva od 100 din i ček endžin.
Kako manje i Alfa je prešla tj vratila se na zadnji pogon tako da je višeU Kanadi i na Aljasci voze sa univerzalnim gumama i nista im ne fali. Kod automobila sa prednjom vucom univerzalne gume vise nego dovoljne zimi, isto naravno vazi i za one koji imaju pogon na cetiri tocka. Ostaju jedino oni kojima je pogon na zadnjim tockovima, a takvih je automobila sve manje.
..Svi ozbiljniji auti su zadnji pogon ili 4x4 ..Tako eZadnji pogon je za znalce
Ako pogledas sta se vozi po Srbiji vecina je prednja vuca ili 4x4. Mecka i BMW sada imaju AWD opciju kod svih limuzina, sto je pre 20 godina bilo nezamislivo. U Srbiji nema nikakve potrebe za obaveznim zimskim gumama, osim na planinskim putevima. Mi samo kopiramo Nemce i Skandinavce.Kako manje i Alfa je prešla tj vratila se na zadnji pogon tako da je više..Svi ozbiljniji auti su zadnji pogon ili 4x4 ..
ali je zabavniji od drugih po snegu, jer ima simetriju, a leti bolje lezi u krivinama, jer mu bokser daje nize tezisteŠteta što subaru nije kvalitetniji
onda objasni lepo ljudima da nije isto, te sitne cik-cak sare su bolje i za kisu,a ne samo za sneg i led posebno zimske gumeImaš univerzalnih za sve sezone iliti celogodišnje koliko hoćeš nemaju izražene krampone nego je šara sitnija više kao kišna.
Pogledajte prilog 1626854
Nisu za sneg, čekaš da putari očiste pa pičiš.
znam ja kako voze, ima izletelih sa autoputa koliko hoces, ili stanu na uzbrdici i ne mogu da krenu, pa onda ja moram da rizikujem i obilazim ih suprotnom trakom... ili pipnu samo kocnicu, i nadju se u jarkuU Kanadi i na Aljasci voze sa univerzalnim gumama i nista im ne fali. Kod automobila sa prednjom vucom univerzalne gume vise nego dovoljne zimi, isto naravno vazi i za one koji imaju pogon na cetiri tocka. Ostaju jedino oni kojima je pogon na zadnjim tockovima, a takvih je automobila sve manje.
nije nista zabavniji od starih BMW-a.ali je zabavniji od drugih po snegu, jer ima simetriju, a leti bolje lezi u krivinama, jer mu bokser daje nize teziste
večito smo se trkali i uvek ga ostavim uplakanog 
covece, ta bembara kosta djavo i po, kupi je pa driftuj, a ovde je tema sta zimi terati, koje gumenije nista zabavniji od starih BMW-a.
325i e36 nije M3 pa da kosta citavo bogatstvo, odlican motor ali to nije M3!covece, ta bembara kosta djavo i po, kupi je pa driftuj, a ovde je tema sta zimi terati, koje gume
pise m3 kad crnja ulazi u njega iznad sajtne, vidi da ide kao lud?zasto je stavio da je M3 to nemam pojma ali to nije M3 jedino ako vi u Americi dobijate neke osakacene verzije.
Dobijaju kod njih je lose gorivo (manje oktana) tako da im svi ti auti imaju manje KS u odnosu na EU tj druga mapa se pravi za njihovo tržište.zasto je stavio da je M3 to nemam pojma ali to nije M3 jedino ako vi u Americi dobijate neke osakacene verzije.
M3 325ipise m3 kad crnja ulazi u njega iznad sajtne, vidi da ide kao lud?
hoce to ali malo morgen u taj M3 je isao 3,2 motor..i na tarabi pise p....
Dobijaju kod njih je lose gorivo (manje oktana) tako da im svi ti auti imaju manje KS u odnosu na EU tj druga mapa se pravi za njihovo tržište.
Tako je i to M3 underpowered ni priblizno EU specs.U prilogu videa, autor kaze da je prvi auto sa snimka 325 a drugi auto je M3…
Tako je i to M3 underpowered ni priblizno EU specs.