Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Npr. zadrzati obavezno zimske sa lancima na putevima prema skijalistima, to stoji, u redu je.
Ali je potpuno besmisleno po gradu voziti takve gume lance i ostalo...
Vise prakticno snega i nema.
Iako imao sam Nexen zimske. Bio sam kupio dvije kad sam kupio sadašnji auto. Nisu loše, platio sam ih pred 5 godina oko 380 kuna. Sad su 57.6€, što je oko 434kn. Za oko 50kn su poskupile u 5 godina. Pa možda uzmem te iste, Iako je Hankook bolji, ali i skuplji, bar zasad jer nije na akciji.
Naletiš na ivićnjak iili onaj betončić pored puta u snegu i okrnjiš felnu .
So skida onaj sjaj .
I treće ako baš ništa nemaš , a iznenada zaledi , provučeš običnu žicu za maline kroz rupe od čelične felne , zategneš preko gume i uvežeš klještima .
Možeš tako 20 km preko samog leda , dok se to ne raskanta i popuca.
Naletiš na ivićnjak iili onaj betončić pored puta u snegu i okrnjiš felnu .
So skida onaj sjaj .
I treće ako baš ništa nemaš , a iznenada zaledi , provučeš običnu žicu za maline kroz rupe od čelične felne , zategneš preko gume i uvežeš klještima .
Možeš tako 20 km preko samog leda , dok se to ne raskanta i popuca.
Iako imao sam Nexen zimske. Bio sam kupio dvije kad sam kupio sadašnji auto. Nisu loše, platio sam ih pred 5 godina oko 380 kuna. Sad su 57.6€, što je oko 434kn. Za oko 50kn su poskupile u 5 godina. Pa možda uzmem te iste, Iako je Hankook bolji, ali i skuplji, bar zasad jer nije na akciji.