Zimske gume v2025/2026

Zimske gume se dele na dve vrste, uni sa tankim ripovima koje nisu za sneg i sa krupnim ripovima kramponke koje su za sneg.

Gradske i planinske kako ja kažem. Sve zimske gume su bolje od letnjih.

Pošto vozimo grad bez snega uglavnom birajte uni gume koje imaju najmanji zaustavni trag po mokrom.

Sve ostalo radi elektronika auta.

750 dinara po gumi, za ladu samo najbolje 🤗

1000010590.jpg

E da, dobio sam i kupon sa popustom za montažu i balansiranje guma kod vulkanizera.
ima da uzivas po snegu i ledu, a mario ce samo da leluja
Pošto vozimo grad bez snega uglavnom birajte uni gume koje imaju najmanji zaustavni trag po mokrom.
te na ladi sigurno nemaju manji od ovih hankook
e, i to da se ocekuje zima bez snega i leda, ja ne znam....ccc, zasto bi onda ljudi kupovali zimske gume?

ima da uzivas po snegu i ledu, a mario ce samo da leluja

te na ladi sigurno nemaju manji od ovih hankook
e, i to da se ocekuje zima bez snega i leda, ja ne znam....ccc, zasto bi onda ljudi kupovali zimske gume?
Imam Hankook Ventus prime 3 ljetne i prezadovoljan sam s njima. A nadam se da će i zimske biti dobre. Po testovima nisu loše, a ja vozim većinom po gradu i ne divljam sa autom. A Meriva i nije auto s kojim se može divljati.
Što se tiče guma, zimske gume su mekše od ljetnih, koje su tvrđe po svom sastavu. I zimske gume imaju nekakav tanki ljepljivi sloj za bolje prianjanje po gaznoj površini.

Imam Hankook Ventus prime 3 ljetne i prezadovoljan sam s njima. A nadam se da će i zimske biti dobre. Po testovima nisu loše, a ja vozim većinom po gradu i ne divljam sa autom. A Meriva i nije auto s kojim se može divljati.
Što se tiče guma, zimske gume su mekše od ljetnih, koje su tvrđe po svom sastavu. I zimske gume imaju nekakav tanki ljepljivi sloj za bolje prianjanje po gaznoj površini.
ja sam imao https://www.tyrereviews.com/Tyre/Hankook/Winter-i-cept-evo2.htm i super su bile

Back