- Poruka
- 14.357
zrace neke zene? da - da li su jebozovne - mogu da budu - da li cu ja nesto da radim po tom pitanju - necu.Sad me vec zbunjujes, zraci li ta keva ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zrace neke zene? da - da li su jebozovne - mogu da budu - da li cu ja nesto da radim po tom pitanju - necu.Sad me vec zbunjujes, zraci li ta keva ili ne?
zamka.Deca su ženama prioritet br 1. Prosta biologija.
Sto da ne brate? Vodi je u mrak da ti sija.zrace neke zene? da - da li su jebozovne - mogu da budu - da li cu ja nesto da radim po tom pitanju - necu.
radikalno nema sta!zamka.
odradio nekad davno...Sto da ne brate? Vodi je u mrak da ti sija.
pa nije radikalna. Kapiram sta pacho hoce da kaze - deca su prioritet, na prvom mestu potrebe, ali to je zamka. Mnogi ljudi prioritete pretvore u jedino. Prioritet podrazumeva neku hijerarhiju bitnosti i odnos. A na zalost mnoge se pretvore u te neke keve 0/24. I nije ni do muza, ni do dece, vec je u pitanju taj iracionalni strah sta li, vaspitanje, sad si keva i... I to nije dobro ni za decu.radikalno nema sta!
Sve što ide u korist žena tebi je zamka. Zašto se plašiš žena?zamka.
sad ukopa mnogo zenaZena sa djetetom moze samo zraciti zadovoljstvom,ako je normalna.
Vidis, nista strasnozar ne? samo nemoj da zenis.odradio nekad davno...
znas koliko puta sam cuo to glupo pitanje kad god sam otvoreno racionalizovao?Sve što ide u korist žena tebi je zamka. Zašto se plašiš žena?
Nema nas puno.Niko vise ne zeli u cobanice.Jesu li svi tako misticni i nedokucivi iz od ovaca?
Kao da ste sa druge planete...o čemu vi pričate? Saberite se....pa nije radikalna. Kapiram sta pacho hoce da kaze - deca su prioritet, na prvom mestu potrebe, ali to je zamka. Mnogi ljudi prioritete pretvore u jedino. Prioritet podrazumeva neku hijerarhiju bitnosti i odnos. A na zalost mnoge se pretvore u te neke keve 0/24. I nije ni do muza, ni do dece, vec je u pitanju taj iracionalni strah sta li, vaspitanje, sad si keva i... I to nije dobro ni za decu.
Sta fali jbte. Zdrava hrana, svez vazduh, kondicija. Samo se depiliras - vodis racuna o sebi jbga, nemoj one babuske da te pod svoje - muz treba da te voli i kad si sva mlekava i dlakava.Nema nas puno.Niko vise ne zeli u cobanice.![]()
Zasto?sad ukopa mnogo zena
Nije da nam nisu objasnili sve u bajkama, svi recepti su tu. Ljudi ne misle, idu po receptu.pa nije radikalna. Kapiram sta pacho hoce da kaze - deca su prioritet, na prvom mestu potrebe, ali to je zamka. Mnogi ljudi prioritete pretvore u jedino. Prioritet podrazumeva neku hijerarhiju bitnosti i odnos. A na zalost mnoge se pretvore u te neke keve 0/24. I nije ni do muza, ni do dece, vec je u pitanju taj iracionalni strah sta li, vaspitanje, sad si keva i... I to nije dobro ni za decu.
Važno je da muškarac napiše glupo....to nikako ne sme da se propusti...znas koliko puta sam cuo to glupo pitanje kad god sam otvoreno racionalizovao?
nista strasno... sto jes jes... kostalo me 12 godina zivota + plus.Vidis, nista strasnozar ne? samo nemoj da zenis.
E vidis NemogucaMisija, ovo ti je primer nemoguce koju nikako ne zenis. Ti jednu ona samo kontru i tako u krug. Zamisli taj brak brate?Važno je da muškarac napiše glupo....to nikako ne sme da se propusti...
ufff saucesce. Jesi ok sada?nista strasno... sto jes jes... kostalo me 12 godina zivota + plus.
Ja depiliram ovce.Sta fali jbte. Zdrava hrana, svez vazduh, kondicija. Samo se depiliras - vodis racuna o sebi jbga, nemoj one babuske da te pod svoje - muz treba da te voli i kad si sva mlekava i dlakava.
Zamka samo takva.Nije da nam nisu objasnili sve u bajkama, svi recepti su tu. Ljudi ne misle, idu po receptu.
Cinjenica jeste da su deca prioritet na veliko - prirastaj nam je negativan. TO je opsti plan.
Na personalnom nivou - zamka. Naravno. Jedna od.
Znas kako kaze muz drage drugarice iz detinjstva (njeno 3 dece, njegovo poslednje):what ever dude. Treba da posveti paznju i muzu i on njoj.
Zenu ne trazi na forumu...te su alapace.E vidis NemogucaMisija, ovo ti je primer nemoguce koju nikako ne zenis. Ti jednu ona samo kontru i tako u krug. Zamisli taj brak brate?
Mislis ti da nju boli djon za to?Znas kako kaze muz drage drugarice iz detinjstva (njeno 3 dece, njegovo poslednje):
'Gledaj u mene zeno! Deca ce da ti odu, a ja cu da ti ostanem!'
to je to - propaganda na vise nivoaZamka samo takva.
Isti ti sto pricaju da nam treba prirastaj i daju neke pare da se radja, cim malo poraste -, sam si na svome mali. Treba ovde u fabrici, ima da se radi ko hoce.