Žene sa decom

radikalno nema sta!
pa nije radikalna. Kapiram sta pacho hoce da kaze - deca su prioritet, na prvom mestu potrebe, ali to je zamka. Mnogi ljudi prioritete pretvore u jedino. Prioritet podrazumeva neku hijerarhiju bitnosti i odnos. A na zalost mnoge se pretvore u te neke keve 0/24. I nije ni do muza, ni do dece, vec je u pitanju taj iracionalni strah sta li, vaspitanje, sad si keva i... I to nije dobro ni za decu.

pa nije radikalna. Kapiram sta pacho hoce da kaze - deca su prioritet, na prvom mestu potrebe, ali to je zamka. Mnogi ljudi prioritete pretvore u jedino. Prioritet podrazumeva neku hijerarhiju bitnosti i odnos. A na zalost mnoge se pretvore u te neke keve 0/24. I nije ni do muza, ni do dece, vec je u pitanju taj iracionalni strah sta li, vaspitanje, sad si keva i... I to nije dobro ni za decu.
Kao da ste sa druge planete...o čemu vi pričate? Saberite se....

Nije da nam nisu objasnili sve u bajkama, svi recepti su tu. Ljudi ne misle, idu po receptu.

Cinjenica jeste da su deca prioritet na veliko - prirastaj nam je negativan. TO je opsti plan.

Na personalnom nivou - zamka. Naravno. Jedna od.

Sta fali jbte. Zdrava hrana, svez vazduh, kondicija. Samo se depiliras - vodis racuna o sebi jbga, nemoj one babuske da te pod svoje - muz treba da te voli i kad si sva mlekava i dlakava.
Ja depiliram ovce.😂
I pletem vunene carape.Kod mene nema zime.
Na kuci se odzak puši,na tavanu meso suši.
(Era Ojdanić,za neupućene.😂)

Nije da nam nisu objasnili sve u bajkama, svi recepti su tu. Ljudi ne misle, idu po receptu.

Cinjenica jeste da su deca prioritet na veliko - prirastaj nam je negativan. TO je opsti plan.

Na personalnom nivou - zamka. Naravno. Jedna od.
Zamka samo takva.
Isti ti sto pricaju da nam treba prirastaj i daju neke pare da se radja, cim malo poraste -, sam si na svome mali. Treba ovde u fabrici, ima da se radi ko hoce.

Back