Ruzica1203
Ističe se
- Poruka
- 2.077
E vidis NemogucaMisija, ovo ti je primer nemoguce koju nikako ne zenis. Ti jednu ona samo kontru i tako u krug. Zamisli taj brak brate?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vidis NemogucaMisija, ovo ti je primer nemoguce koju nikako ne zenis. Ti jednu ona samo kontru i tako u krug. Zamisli taj brak brate?

pa jesu,sve znaju brate. Ko komisija za udavace. fuuujZenu ne trazi na forumu...te su alapace.![]()
Ma pusti ti to. Rekla si da se bojim zena, a ja se bojim posledice iracionalnih zena.
Dodji ti kod mene u planinu,tamo ima jos postenih zena bez interneta.pa jesu,sve znaju brate. Ko komisija za udavace. fuuuj
Bojiš se žena, priznaj.....sve ti se prašta...Ma pusti ti to. Rekla si da se bojim zena, a ja se bojim posledice iracionalnih zena.
Toga se i bojim, nakacim internet zbog netfliksa ona se poveze i odmah je ove voukovane labilnu uzmu pod svoje.Dodji ti kod mene u planinu,tamo ima jos postenih zena bez interneta.![]()
Ja sam uvek OK (osim kad nisam)ufff saucesce. Jesi ok sada?

Bojium se. Hoces da mi..da mi bude lakse?Bojiš se žena, priznaj.....sve ti se prašta...![]()
Samo provokacije i drama.konacno i ova slepa kokoska da ubode zrno - 5 strana za par sati - ovo mi je dosada najveci skor od kako postavljam teme - mozda nesto i naucim iz toga!
Ma,nije to zbog teme i zbog tvoje pameti,vec zbog drustva.konacno i ova slepa kokoska da ubode zrno - 5 strana za par sati - ovo mi je dosada najveci skor od kako postavljam teme - mozda nesto i naucim iz toga!
pa jesu,sve znaju brate. Ko komisija za udavace. fuuuj
Ti sam sve dobro odradiš, ne treba tebi pomoćBojium se. Hoces da mi..da mi bude lakse?
Ako nastaviš u tom stilu opanjakvanja žena, oborićeš rekord.konacno i ova slepa kokoska da ubode zrno - 5 strana za par sati - ovo mi je dosada najveci skor od kako postavljam teme - mozda nesto i naucim iz toga!

ma ja da sam pametan ko zna gde bi mi kraj bio!Ma,nije to zbog teme i zbog tvoje pameti,vec zbog drustva.![]()
nije nego su seljanke - u pezorativnom smislu. jbga...Ocvrsnule na forumu - to treba da se upise kao karakteristika na zivotopisu.
toliko o empatiji i saosecanju i brizi za moja osecanja.Ti sam sve dobro odradiš, ne treba tebi pomoć![]()
nisam, a nije mi bas tema da pokrecem ja - ipak imam nekakvu makar i malu reputacijuSamo provokacije i drama.
Da si pitao sta misle o analnom i zasto...

Povrediš žene i imaš reakciju....konacno i ova slepa kokoska da ubode zrno - 5 strana za par sati - ovo mi je dosada najveci skor od kako postavljam teme - mozda nesto i naucim iz toga!
Pa ok, vreme da odstranimo to sto visi i koci te jbga.nisam, a nije mi bas tema da pokrecem ja - ipak imam nekakvu makar i malu reputaciju![]()
Eee,nema netfliksa kod mene...jedini film koji ces da gledas,i to samo za novu godinu je"Hajde da se volimo".Toga se i bojim, nakacim internet zbog netfliksa ona se poveze i odmah je ove voukovane labilnu uzmu pod svoje.
"Ne moze on tako, sta si ti sve za njega uradila? A sta je on za tebe? Seljacina neotesana. I sta ces tu u toj vookoyebini s njim? Bolje ti je grad."
uuuu zayebi...hoces da postanem psiho ubica?Eee,nema netfliksa kod mene...jedini film koji ces da gledas,i to samo za novu godinu je"Hajde da se volimo".![]()
cetvorosmislicaPa ok, vreme da odstranimo to sto visi i koci te jbga.
lepo je napisao u uvoduJuh sad vidim da je na muškarcima
Ali je i ovo definitivno pogrešan forum
Zasto je ovo na muskarcima? Zato sto je u pitanju muski izbor zene.
ti vidi koliko mozes dugo da izdrzis bez Netfliksa, ne vidim da bi ti bilo lose u svoj toj vuni!uuuu zayebi...hoces da postanem psiho ubica?