Žene sa decom

ti vidi koliko mozes dugo da izdrzis bez Netfliksa, ne vidim da bi ti bilo lose u svoj toj vuni!
ma brate.. ne bih se bunio , nego sve je to marketing. Sve super dok te ne upozna s rodbinom i skapiras da u tom selu nije samo ona, nego tata, mama, stric, teca, rodjaka 1 rodjaka 2, rodjak 3, cica, onaj neki drugi cica koji ne znas odakle je....
I onda se probudis u romanticnom vunenom gnezdu, krenes u gacama da skuvas kafu dole, a ono: dobar dan zete.

Pa ni ovo ti nije pametno.
Spajtosao si se s likovima koji su hepi jedino kad olajavaju žene i zato ti idu niz dlaku.
Zar ti ne padne na pamet zašto ostali muškaraci ne odgovaraju

Ali ugasiće se tema gde je vaša zvezda zasijala

Ja sam barem imao hrabrosti da je pokrenem. Slon u sobi je malo veci nego sto sam mislio ;)

U tom smislu sam se i zabrinuo zasto ostali muskarci ne odgovaraju, osim onih koji su prepoznati kao takvi kakavi su zato sto ima hrane za njih. A i prepiska ne ide u prilog datoj kritici.

Nije mi prvi put da me niko ne razume - ni muskarci ni zene. Tako da. Nisam se previse uzbudio oko toga. Prevazisao sam taj momenat jos u osnovnoj skoli i poceo da shvatam da sam ipak vanzemaljac. I kao vanzemaljac vidim slona.

E sad ako je slon nevidljiv, ja ne mogu nista vise da kazem osim: meni je slon vidljiv - itekako.

I dalje mi niko nije odgovorio na pitanje iz teme, svi samo isticu svoju perspektivu i kritikuju me za ono sto nisam uopste rekao.

Mogli ste i da se potrudite da shvatite sta pitam.

Ja sam barem imao hrabrosti da je pokrenem. Slon u sobi je malo veci nego sto sam mislio ;)

U tom smislu sam se i zabrinuo zasto ostali muskarci ne odgovaraju, osim onih koji su prepoznati kao takvi kakavi su zato sto ima hrane za njih. A i prepiska ne ide u prilog datoj kritici.

Nije mi prvi put da me niko ne razume - ni muskarci ni zene. Tako da. Nisam se previse uzbudio oko toga. Prevazisao sam taj momenat jos u osnovnoj skoli i poceo da shvatam da sam ipak vanzemaljac. I kao vanzemaljac vidim slona.

E sad ako je slon nevidljiv, ja ne mogu nista vise da kazem osim: meni je slon vidljiv - itekako.

I dalje mi niko nije odgovorio na pitanje iz teme, svi samo isticu svoju perspektivu i kritikuju me za ono sto nisam uopste rekao.

Postoji mogućnost da se i ti nisi potrudio da razumeš sve odgovore...

Zadnje moje 2 veze bile su majke sa decom,iskreno izuzetno lepe devojke...nista one nisu manje vredne ili potcinjenije u odnosu na devojke bez dece...to su majke a majka je najveca svetinja...tu decu gledao sam kao da su moja,na kraju bih morao reci i vise od toga...to je povezanost i ljubav ogromna...ako volim tu zenu volim i njeno dete...dete nije krivo nicemu...trenutno sam samac ali nikada nisam obracao paznju na to ima li osoba koja mi se dopada dete ili ne...

Kakve ruznjikave i prosecne-da ti pokazem sliku pao bi na dupe...razisli smo se iz nekih razloga sasvim nebitnih za pricu ovde ali iz mojih usta nikada niko nista ruzno nije cuo ne o njima nego o ni jednoj mojoj bivsoj curi,jer vredjajuci njih pljunuo bih sebe..

Moja podrska za samohrane majke s decom i velika ljubav za njih!

Dugo cekam da imam slagvort da zapisem jednu opservaciju. Mislio sam da ce mi se pojaviti tema kao na ljisu na temu 'ja mlad ocu da se zenim zenom ali me mlade zene ne shvataju ozbiljno', i onda neko rece negde na temama pa nemoj neku ono bas lepu da juris. I tako ponukan tim stavom poceo sam da posmatram zene sa sitnom decom sa stanovista lepote.

Opet na stranu perverzija zvana MILF. Moja prosecna konstatacija je:

Najveci broj zena sa sitnom decom nisu bas neke lepotice. U vecini slucajeva izgledaju krajnje prosecno (nisu ni lepe ni ruzne, mada ima i ruznjikavih, ali ono bas lepih je bas malo zapravo vise nista nego nesto)

e sad da li je to samo moj utisak ili i vi vidite nesto u tome? Da li su lepotice diskriminisane sto se dece tice? Ili se lepotice sa decom ne vide? Ili se zene trude da ne izgledaju atraktivno sa decom? Ili je nesto sasvim sesnaesto? Da li cemo mi kao nacija da poruznimo generalno?

Zasto je ovo na muskarcima? Zato sto je u pitanju muski izbor zene.
Pa ne znam.
Možda su te novopečene mame zauzete suviše bebom i onda u međuhodu i zaborave na sebe i kada dijete malo proaste...
Ali kada pogledaš neke bogatašice, one su sve sređene vrlo, vrlo brzo. A i fotke su izfotosopirane.

A ljepotice i djeca? pa ni to ne znam, nisam ni razmišljala o tome.
Možda ti je zapažanje uredu, ali nemam potrebam uzorak da išta tvrdim.

Nego, šta je za tebe ljepotica? Žena prirodno lijepa, ili žena i prirodno lijepa, a još i sređena?

Ma meni je sve jasno.

Pa ne znam.
Možda su te novopečene mame zauzete suviše bebom i onda u međuhodu i zaborave na sebe i kada dijete malo proaste...
Ali kada pogledaš neke bogatašice, one su sve sređene vrlo, vrlo brzo. A i fotke su izfotosopirane.

A ljepotice i djeca? pa ni to ne znam, nisam ni razmišljala o tome.
Možda ti je zapažanje uredu, ali nemam potrebam uzorak da išta tvrdim.

Nego, šta je za tebe ljepotica? Žena prirodno lijepa, ili žena i prirodno lijepa, a još i sređena?

fala bogu pa neko normalan! Hvala na komentaru.

Ja imam prilicno razvijenu estetiku (i to ne zato sto ja sebe hvalim nego mi to kazu drugi) - zato mislim da je vecina sveta relativno ruzna.

Zene sa kojima sam bio su bile jako lepe (svaka na svoj nacin - od tihih do eksplicitnih). I opet ne samo po mom misljenju.

Bio sam sa toliko lepim zenama da kad udjem u kafic sa nekom, ceo muski svet pocne da balavi, okrecu se i oni koji ne gledaju u tom pravcu, i racunam da se pita kako sam je i gde odvojio. Ali te lovacke price (jer mi necete ni verovati na rec) nisu tema.

Za svojeg zivota saznao sam puno o zenama, u svim mogucim detaljima. Tako da znam da vidim (sto vecina muskaraca ne vidi ili ne zeli da vidi) ukljuciv i ono sto zene rade da bi izgledale lepse nego sto jesu.

Dakle maska nije dovoljna, vidim i ispod maske - i tek je onda lepa (ta ona ispod) (i ne samo fizicka lepota). Nadam se da sam odgovorio na to pitanje - sta ja smatram lepim.

boldovano:

e upravo je to o cemu pricam, nisam razmisljao o tome, nisam gledao, ne znam. A ja kad nesto ne znam potrudim se da saznam. Eto, ajde ti sa zenske strane uzmi pa osmotri - nezavisno od mene - i budi iskrena - relano iskrena (ne javno korektna - nego ispravna - krivo sedi pravo besedi) pa mi javi nekada kakva je tvoja opservacja.

ako te dotle ne pojedu azbahe!

ko je kome dete? (cak i kad je odraslo)
uostalom to je narodna umotvorina. Dakle nije moja rima.
svi ste postali bolesni od woke-a
brate, skapirao sam salu, ali sam postao paranoican, jesam, prozivaju i ovde i cim vidim da se par njih nacrta ko lesinari, odmah sam oprezan, a prozivale su me ovde jer sam pricao / zezao sa par devojaka koje su punoletne, ali naravno zlicama to nije bila granica da provociraju sa stvarima sa kojima se to ne provocira.
A tvoju foru skapirah. Elem...
Hvala Sensei uzgred.

Najveci broj zena sa sitnom decom nisu bas neke lepotice. U vecini slucajeva izgledaju krajnje prosecno (nisu ni lepe ni ruzne, mada ima i ruznjikavih, ali ono bas lepih je bas malo zapravo vise nista nego nesto)
Ovo nije ograničeno na žene sa sitnom decom. Sad kad si me naterao da promislim, u mojoj gimnaziji je bilo možda 350-400 devojaka. Od toga su samo možda 5 bile top ribe i dvadesetak iznad proseka. Bilo je najmanje 30 baš krševa a ostalo prosek,

Dakle, ne mora da ima decu da bude prosek :)

Back