- Poruka
- 11.679
Dugo cekam da imam slagvort da zapisem jednu opservaciju. Mislio sam da ce mi se pojaviti tema kao na ljisu na temu 'ja mlad ocu da se zenim zenom ali me mlade zene ne shvataju ozbiljno', i onda neko rece negde na temama pa nemoj neku ono bas lepu da juris. I tako ponukan tim stavom poceo sam da posmatram zene sa sitnom decom sa stanovista lepote.
Opet na stranu perverzija zvana MILF. Moja prosecna konstatacija je:
Najveci broj zena sa sitnom decom nisu bas neke lepotice. U vecini slucajeva izgledaju krajnje prosecno (nisu ni lepe ni ruzne, mada ima i ruznjikavih, ali ono bas lepih je bas malo zapravo vise nista nego nesto)
e sad da li je to samo moj utisak ili i vi vidite nesto u tome? Da li su lepotice diskriminisane sto se dece tice? Ili se lepotice sa decom ne vide? Ili se zene trude da ne izgledaju atraktivno sa decom? Ili je nesto sasvim sesnaesto? Da li cemo mi kao nacija da poruznimo generalno?
Zasto je ovo na muskarcima? Zato sto je u pitanju muski izbor zene.
Opet na stranu perverzija zvana MILF. Moja prosecna konstatacija je:
Najveci broj zena sa sitnom decom nisu bas neke lepotice. U vecini slucajeva izgledaju krajnje prosecno (nisu ni lepe ni ruzne, mada ima i ruznjikavih, ali ono bas lepih je bas malo zapravo vise nista nego nesto)
e sad da li je to samo moj utisak ili i vi vidite nesto u tome? Da li su lepotice diskriminisane sto se dece tice? Ili se lepotice sa decom ne vide? Ili se zene trude da ne izgledaju atraktivno sa decom? Ili je nesto sasvim sesnaesto? Da li cemo mi kao nacija da poruznimo generalno?
Zasto je ovo na muskarcima? Zato sto je u pitanju muski izbor zene.