- Poruka
- 923
Sta je tema?
Nema ljepotica medju mladim mamama ili nema uopste ljepotica?
Nema ljepotica medju mladim mamama ili nema uopste ljepotica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mizogenija je stav, ovo je observacija
Od ovog ispod se i ne očekuje normalan komentar ali što se ti uvalja u blatu mizoginije
pa kad nisi učestvovao u klepanju...Meni su lepe.
Problem je samo što taj odnos može biti limitiran, jer čini mi se da u vezi sa njom VI nikada nećete biti prioritet, za nju će prioritet biti njena deca.
Ovo su izgovori,posle 15 meseci ispod sam kilaze od one sa kojom sam zatrudnela. Zdrava ishrana,kretanje,kremice,pilinzi,saloni i zena izgleda lepo i sveze.Dete hoce picu? Pica se umesi za par minuta i ispece za isto toliko.doduse nemaju ni vremena da vode racuna o izgledu kao devojke.dete hoce kiflice, hoce cupavce, picu...a zena nema vremena da sprema za sebe posebno i tako se nabaci kilaza
Pa imas i mentalitet. Kod nas se gleda na to ostvarivanje porodice i cim dobiju dete mnoge se zapuste. Plus sto je porodjaj sam po sebi nesto sto je promeni izgledom. Podocnjaci, prosiri joj kukove, neke budu ko cicaglisine noge na trup, sise se otrgnu od dojenja (Bogu hvala sto ga doji) i td. I tada mozes da se potrudis i da imas lep seks sa njom i da ti bude privlacna - na kraju krajeva seks nije samo fiz izgled. Medjutim, mnogim opadne potreba za seksom. S jedne strane je hormonalno, plus faktor deca, s druge je mentalitet, promeni se jer se ostvarila kao majka i seks vise nije vazan. Pogotovu ako je muz neki provajder i zato se udala za njega. I tako ti prodju godine bez seksa dok se ne seti da joj treba a onda se pogleda u ogledalo i skapira da izgleda kao neka teta a ne zena. I tu dodatno izgubi erotski deo sebe.
Zato vidjas toliko zapustenih mama, ne zbog odece, sminke, vec duhom. Ali je stvar sto su takve bile i pre, samo se manifestovalo to. Otpilike proprati genezu koju je djordje okacio. Ja bih dodao i onaj tip:seks nije bitan, bitna je ljubav.
Naravno da ima. Nisam ni rekao sve zene.Procitacu detaljano ali ad hok, znam neke lepe zene koje su i dalje lepe a imaju po troje dece.
Meni ovo sve vise lici na elephant in the room koga niko ne vidi
Pitanje je zasto vecina zena sa decom upada u grupu prosecnih i ruznjikavih a one bas lepe se ne vide (iako sam malopre napisao da znam neke)Sta je tema?
Nema ljepotica medju mladim mamama ili nema uopste ljepotica?![]()
Само у мојој згради живе чак двије младе и изузетно лијепе мајке са ситном дјецом (једна двоје, друга чак троје, близанци + још једно) које повремено срећем. Нису „поштеђене госпође”, напротив, вуку кесе, цегере, гурају колица...Dugo cekam da imam slagvort da zapisem jednu opservaciju. Mislio sam da ce mi se pojaviti tema kao na ljisu na temu 'ja mlad ocu da se zenim zenom ali me mlade zene ne shvataju ozbiljno', i onda neko rece negde na temama pa nemoj neku ono bas lepu da juris. I tako ponukan tim stavom poceo sam da posmatram zene sa sitnom decom sa stanovista lepote.
Opet na stranu perverzija zvana MILF. Moja prosecna konstatacija je:
Najveci broj zena sa sitnom decom nisu bas neke lepotice. U vecini slucajeva izgledaju krajnje prosecno (nisu ni lepe ni ruzne, mada ima i ruznjikavih, ali ono bas lepih je bas malo zapravo vise nista nego nesto)
e sad da li je to samo moj utisak ili i vi vidite nesto u tome? Da li su lepotice diskriminisane sto se dece tice? Ili se lepotice sa decom ne vide? Ili se zene trude da ne izgledaju atraktivno sa decom? Ili je nesto sasvim sesnaesto? Da li cemo mi kao nacija da poruznimo generalno?
Zasto je ovo na muskarcima? Zato sto je u pitanju muski izbor zene.
Moje pitanje tebi je kakvi su muškarci tih prosečnih i ružnjikavih?Pitanje je zasto vecina zena sa decom upada u grupu prosecnih i ruznjikavih a one bas lepe se ne vide (iako sam malopre napisao da znam neke)
Lijepe su one koje su lijepe,bile mame ili ne.Pitanje je zasto vecina zena sa decom upada u grupu prosecnih i ruznjikavih a one bas lepe se ne vide (iako sam malopre napisao da znam neke)
Koga ce onda naci te ozbiljne,romanticne,tradicionalne,mirne ili za njih ne postoji muskarac?Gledas da zenis neku koja je zesce seksualna. Ludacu u krevetu i da ti iskreno godi zezanje s njom prica. Da ona tebe napada (ne da bi ostao s njom, to je druga kategorija), jer takva devojka je svesna svoje eroticnosti i ispoljava je. Nikako neke ozbiljne, preromanticne, da zasnivas s njom odnos kako ce te imati kucu, petoro dece, putovacete, sapioseksualke, cinicne, stidne, tradicionalne, nadobudne, narcisoidne, preosetljive, mirne, kriticne, zvocave, melanhloicne, tipicne, sablonske, bla bla bla. To se sve kasnije manifestuje u gowno.
U mizoginiju spada i takva primitivna kultura gde se očekuje od žena recimo da budu lepe muškarcima. Čak i kad su majke male dece. Da ne pričam koliko je degurantno iznositi opservacije o nečijem fizičkom izgledu van svog (muškog) kružoka.mizogenija je stav, ovo je observacija
moze ad hominem - mada nije primereno za slucaj
Pa imas i mentalitet. Kod nas se gleda na to ostvarivanje porodice i cim dobiju dete mnoge se zapuste. Plus sto je porodjaj sam po sebi nesto sto je promeni izgledom. Podocnjaci, prosiri joj kukove, neke budu ko cicaglisine noge na trup, sise se otrgnu od dojenja (Bogu hvala sto ga doji) i td. I tada mozes da se potrudis i da imas lep seks sa njom i da ti bude privlacna - na kraju krajeva seks nije samo fiz izgled. Medjutim, mnogim opadne potreba za seksom. S jedne strane je hormonalno, plus faktor deca, s druge je mentalitet, promeni se jer se ostvarila kao majka i seks vise nije vazan. Pogotovu ako je muz neki provajder i zato se udala za njega. I tako ti prodju godine bez seksa dok se ne seti da joj treba a onda se pogleda u ogledalo i skapira da izgleda kao neka teta a ne zena. I tu dodatno izgubi erotski deo sebe.
Zato vidjas toliko zapustenih mama, ne zbog odece, sminke, vec duhom. Ali je stvar sto su takve bile i pre, samo se manifestovalo to. Otpilike proprati genezu koju je djordje okacio. Ja bih dodao i onaj tip:seks nije bitan, bitna je ljubav.
nem pojma to nije moj resor. Probaj na ptf zeneu.Koga ce onda naci te ozbiljne,romanticne,tradicionalne,mirne ili za njih ne postoji muskarac?
imas pokvarenu mastu kao i konzumeri MILF pristupa.Ja ne razumem temu,ti bi ustvari iz nekog razloga sveze majke ali ne nalazis po svom ukusu?![]()

Otvori temuSuština je da smo mi, po pitanju svega, veoma nerealni. Nismo najlepši, najpametniji....samo smo prosek kao i svi u ostalim državama u okruženju. Pritom smo nekulturni i bahati....pošto si rekao da je to muški izbor žena, možda je bilo prikladnije da počneš od toga kakvi su nam muškarci?
tesko njimadoduse nemaju ni vremena da vode racuna o izgledu kao devojke.dete hoce kiflice, hoce cupavce, picu...a zena nema vremena da sprema za sebe posebno i tako se nabaci kilaza
Vidim ti ovde dajes savjete muskarcima.nem pojma to nije moj resor. Probaj na ptf zeneu.
veruj mi bro ovo vazi za 99 posto njih.Vidim ti ovde dajes savjete muskarcima.
Samo zaboravljas da nisu svi ljudi isti i da svakom ne idgovara isto.
Jedno je biti obucen i ocesljan, drugo zraciti. Znas kad kazu: zracis.Nije bas da se slazem. Vecina zena sa decom koje vidjam su dobro obucene, ciste, odrzavane, mozda bez sminke (nisam im se bas unosio u lice) ali zaista ne bih rekao da su zapustene - stavise. Pricamo o modernom vremenu - ima kozmetike kakve hoces. Mozda negde ili nekad ali ovde u Beogradu bas i ne.
Ovaj ostatak je deo zivota koji smatram intimnim, ko ce s kim i zasto da se seksa u braku sa decom - nije moje polje interesovanja.
E ovo boldovano je zanimljivije. A to je pitanje: da li su lepe zene bile lepe pre dece (opaska na temu da su muskarci slepi). Ako neka nije bila lepa, to je zato sto nije bila lepa - sa sminkom ili bez nje, sa montiranjem ili bez (plastika, silikoni, hemija... ono sto deda kaze)
Ali, duh? Zena sa trofejom je uvek zena sa trofejom - ako nema nista drugo ima trofej) Duh je kao i lepota - postojeca ili ne kako se kome zalomi i bezvremen je. Nisam bas video da su generalno zene sa decom nesrecne - mozda vise fokusirane. Tako da se ne bih bas u potpunosti slozio da klonu duhom - cak naprotiv, mislim da imaju za sta da zive, cak i kad niceg drugog nema.
U kuci gori svijeca pored ikone,ali ja,ja ne vjerujem nikome.veruj mi bro ovo vazi za 99 posto njih.

Rekla bih da mlade majke ne obracaju paznju na muskarce pa su vam nezanimljive jer nema povratne reakcije sa njene strane.
One ZAISTA ne mare da li ih neko gleda...niti ocekuju u proseku da ih neko gleda.
Kada bi mene neko pogledao tacno bih se osvrnula iza sebe da vidim kome je pogled upucen.
I tako vec osam godina...zene su prosto okupirane drugima temama.