- Poruka
- 923
Zena sa djetetom moze samo zraciti zadovoljstvom,ako je normalna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e nomine e kristi e shpiritusU kuci gori svijeca pored ikone,ali ja,ja ne vjerujem nikome.
Nikad se ne kuni u druge i njihova razmisljanja.
Statistika je majka svih zajeba.
Was?e nomine e kristi e shpiritus
to vaistinu, sveca, ikona, ne kuni se, ne kudi, te vradzbine.
tu te pratim....Jedno je biti obucen i ocesljan, drugo zraciti. Znas kad kazu: zracis.
Pa to. Tako je primenljivo i na netrudne. Zar ne?tu te pratim....
ima onih koje zrace ... jeste. Skoro sam naisao na slucaj u najblizoj okoloni - trudna a sa vec jednim malim detetom - i zraci intenzivno. Takoreci nestvarna za ovaj prostor i vreme.
Nisu to vradzbine,nego si ti neuk.to vaistinu, sveca, ikona, ne kuni se, ne kudi, te vradzbine.
oklen si?Nisu to vradzbine,nego si ti neuk.
To je pjesma od "Zabranjenog pusenja".![]()
Ona je tu sigurno da potvrdi ono pravilo o izuzetku.tu te pratim....
ima onih koje zrace ... jeste. Skoro sam naisao na slucaj u najblizoj okoloni - trudna a sa vec jednim malim detetom - i zraci intenzivno. Takoreci nestvarna za ovaj prostor i vreme.
imam primere IRLPa to. Tako je primenljivo i na netrudne. Zar ne?
Od ovaca,zar ne vidis?oklen si?
Znaci zabranjeno pusenje a?Od ovaca,zar ne vidis?![]()
takve jesu izuzetak na neki nacinOna je tu sigurno da potvrdi ono pravilo o izuzetku.![]()
Na nacin da bi je potucao tako dok drzi kolica na sred ulice.takve jesu izuzetak na neki nacin
To je skroz normalno.Meni su lepe.
Problem je samo što taj odnos može biti limitiran, jer čini mi se da u vezi sa njom VI nikada nećete biti prioritet, za nju će prioritet biti njena deca.
Sto je to normalno?To je skroz normalno.
Nekim jeste,nekim nije...kako kome.Znaci zabranjeno pusenje a?
da sam pobornik MILF mozda i bi. To sto je ona jebozovna nije u njenoj masti. 1-1=0Na nacin da bi je potucao tako dok drzi kolica na sred ulice.
Jesu li svi tako misticni i nedokucivi iz od ovaca?Nekim jeste,nekim nije...kako kome.![]()
Sad me vec zbunjujes, zraci li ta keva ili ne?da sam pobornik MILF mozda i bi. To sto je ona jebozovna nije u njenoj masti. 1-1=0
hoce da kaze kako su sve zene sa decom kao bogorodica - Podrazumeva se spektar lepih, uzvisenih i bozijih osecaja.Sto je to normalno?
what ever dude. Treba da posveti paznju i muzu i on njoj.hoce da kaze kako su sve zene sa decom kao bogorodica - Podrazumeva se spektar lepih, uzvisenih i bozijih osecaja.
Deca su ženama prioritet br 1. Prosta biologija.Sto je to normalno?