Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:dash: hebem ti spam...i de cu sad sa ovim pitanjima, jel sve ovde??

Bad Copy kaže "kad neće da se napali, ja brkovima žarim", puštali nekad brkove, lepo vam stoje, smešno vam stoje, kul vam to? :lol:

Šta hoće da radi čovek koji kupuje konja sa hvataljkama? :lol:

A čekajte da ste vi gimnastičar koju biste disciplinu izabrali, tog konja, karike, vratilo ili parter? :lol:

Kad smo vec kod konja...kojim izrazima "castite" zenski pol?

Poželjno li je, da ona vas oslovi sa moj Ljubljeni, Veliki, Veličanstveni, Svemogući, Najbolji, Gospodaru recimo, kako biste želeli, voleli, zapovedali? :lol:

A jel' vama to užasno odete na neku slavu, a njih dvoje u jednom ćošku, maco, kuco, pa se sve onako hrane, pa brišu salveticama, pa poljupčić, pa opet maco, pa kuco, a vi jedete onako, pa vam sve nekako...ma kako vam je kad tako nešto vidite?:lol:

Jel' vam teško da zaspite u tuđoj kući?

Mogli biste u divljinu, etno život, vi planina, kućica, šuma, neki potočić, pravljenje domaćeg sira možda kozjeg, kravljeg, sušara?

Pitanje:
Da li vas privlace plavuse ?

Da li vise gledate u minic ili dekolte?

šta je sad jel' pratite gramatičke greške kod drugih? :lol:

Jel' vas to nervira kad vas stalno nešto ispravljaju ili vam uskaču u rečenicu kao da znaju šta ćete reći, šta je to, jel' to nekultura ili poželjno stanje? :lol:

Lepa a nekulturna žena ili manje lepa, a kulturna, šta vam je činiti, koja će da bude drugarica a koja ljubavnica? :lol:

Koje boje ves volite da vidite na zeni ili vam je to totalno nebitno?

Nekulturna znači ima kod vas šanse, što, da nećete da je prevaspitate, umete možda sa tim drskima? :lol:

Šta se dešava napolju kod vas, msm šta vidite kroz vaš prozor?

Da li biste mogli pod zemlju, u podrum, neku zemunicu, onako zatovreni par dana, kakav odnos prema zatvorenom prostoru imate?

Ronjenje na dah, nekad merili onako kao dete, koliko možete da izdržite pod vodom?

Kad smo već kod ronjenja... da li ste kao mali na moru više voleli da se igrate sa decom ili da plivate, ronite sami, skupljate školjke, ježeve, itd.?

Jeste li bili skoro u Crnoj Gori i zapazili koliko ima zgodnih Ruskinja, msm. kad smo već kod mora? :lol:

Poslednja izmena:
Da li biste mogli pod zemlju, u podrum, neku zemunicu, onako zatovreni par dana, kakav odnos prema zatvorenom prostoru imate?

Nikako ne volim zatvoreni prostor, uvenuo bih, volim slobodu

Ronjenje na dah, nekad merili onako kao dete, koliko možete da izdržite pod vodom?
2.5 min. prosle godine, na oko 3m dubine........ bila neka glupa obuka
koliko ste puta bili banovani
i koliko imate klon naloga

nije bilo ni jednog ni drugog:D

ne smem Fortes vishe sa tobom da spamujem, ja stvarno bih..ali posle ovog mucenja, stvarno mi je preselo! :lol:

...a da ti ne govorim kad sam morala da opet procitam ova moja pitanja, blagi uzas me uhvatio! :sad2:

Mi spamovali? :eek:

Doooobro.....

koliko ste puta bili banovani :smeker:
i koliko imate klon naloga :)

Čistunac vazdan bio :(

Kad smo već kod ronjenja... da li ste kao mali na moru više voleli da se igrate sa decom ili da plivate, ronite sami, skupljate školjke, ježeve, itd.?

Voleo da se bacakam za loptom najviše i da skačem sa stena ako je bilo. Ispod vode se nisam nešto zadržavao bez preke potrebe.

Poslednja izmena:
Blokada trenutno gde u vratu, ramenima, zadnji deo leđa?
Među preponama.

Jel' vam teško da zaspite u tuđoj kući?
Nije.

Mogli biste u divljinu, etno život, vi planina, kućica, šuma, neki potočić, pravljenje domaćeg sira možda kozjeg, kravljeg, sušara?
Mogo.

Pitanje:
Da li vas privlace plavuse ?
Odustale davno.

Da li vise gledate u minic ili dekolte?
Sramežljiv čocek, gledam u zemlju, vidim stopala (i s leđa dupeta).

Jel' vas to nervira kad vas stalno nešto ispravljaju ili vam uskaču u rečenicu kao da znaju šta ćete reći, šta je to, jel' to nekultura ili poželjno stanje? :lol:
Ja isto njima, nekultura jašta.

šta je sad jel' pratite gramatičke greške kod drugih? :lol:
Još kad bih poznavao tu gramatiku.

Lepa a nekulturna žena ili manje lepa, a kulturna, šta vam je činiti, koja će da bude drugarica a koja ljubavnica? :lol:
Akomože biram obe ljubavnica.

Koje boje ves volite da vidite na zeni ili vam je to totalno nebitno?
Ne volim da vidim veš, ali beo, da primetim jel i koliko aljkava.

Nekulturna znači ima kod vas šanse, što, da nećete da je prevaspitate, umete možda sa tim drskima? :lol:
Nemam pojma sa njima, šanse postoje.

Koristite li kremu za ruke?
Mažem njome patike.

Šta se dešava napolju kod vas, msm šta vidite kroz vaš prozor?
Mrak. Preko dana tu su loza i zid.

Pod zemlju mi i sleduje večni boravak.

Gde, u kadi?

Jeste li bili skoro u Crnoj Gori i zapazili koliko ima zgodnih Ruskinja, msm. kad smo već kod mora? :lol:
Nisam bio skoro. A i dok jesam tamo bili samo pijani Rusi koji se raspituje gde ima kurvi.

koliko ste puta bili banovani :smeker:
i koliko imate klon naloga :)
0 banova, i čini mi se da postoje dva neugašena naloga, zaboravio šifre i mail.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back