Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se dešava napolju kod vas, msm šta vidite kroz vaš prozor?
prozore
Koristite li kremu za ruke?
ne
Koje boje ves volite da vidite na zeni ili vam je to totalno nebitno?
zavisi od tena sta joj stoji lepse
Lepa a nekulturna žena ili manje lepa, a kulturna, šta vam je činiti, koja će da bude drugarica a koja ljubavnica? :lol:
samo da je mrsava
Jel' vas to nervira kad vas stalno nešto ispravljaju ili vam uskaču u rečenicu kao da znaju šta ćete reći, šta je to, jel' to nekultura ili poželjno stanje? :lol:
s takvima retko 2x pricam
Da li vise gledate u minic ili dekolte?
gde ima vise za gledanje

Koje boje ves volite da vidite na zeni ili vam je to totalno nebitno?

Crni najviše,pa beli,bež...

Nije toliko ni bitno ali nisam ljubitelj crvenog. Ne pali me uopšte čak naprotiv,nekako mi...:neutral:

:uja:

Da li biste mogli pod zemlju, u podrum, neku zemunicu, onako zatovreni par dana, kakav odnos prema zatvorenom prostoru imate?

Ako baš moram,ali ne bi mi bilo prijatno. Nisam nešto klaustrofobičan u smislu panike ili sl. ali mi je svakako neugodno u skučenom prostoru.

Da li vise gledate u minic ili dekolte?

Ako me ono što vidim u miniću ne zainteresuje dovoljno, potpuno mi je svejedno kakav joj je dekolte.

Poslednja izmena:
Jeste li bili skoro u Crnoj Gori i zapazili koliko ima zgodnih Ruskinja, msm. kad smo već kod mora? :lol:

Zbog ljubaznih domaćina i prijatne atmosfere, ne bih išao više tamo pa da im dođe sajam klonova Džesike Albe i Megan Fox :lol:
A Ruskinje jesu zgodne,ali neke od bitnih stavki pri izboru destinacije su da ima što manje Engleza i što manje Rusa. Džaba sve kad su stoka,sa tom razlikom što su Ruskinje makar lepe.

Preporučujem Lefkadu dok je još nisu provalili :ok:

Poslednja izmena:
Zbog ljubaznih domaćina i prijatne atmosfere, ne bih išao više tamo pa da im dođe sajam klonova Džesike Albe i Megan Fox :lol:
A Ruskinje jesu zgodne,ali neke od bitnih stavki pri izboru destinacije su da ima što manje Engleza i što manje Rusa.

Preporučujem Lefkadu dok je još nisu provalili :ok:

Ja hoću na Lefkadu! :zaljubljena:

Gledala sam slike i onaj wind surfing meni izgleda jao, jao! :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back