mig-x
Domaćin
- Poruka
- 3.850
Koristite li kremu za ruke?
ne koristim
Šta se dešava napolju kod vas, msm šta vidite kroz vaš prozor?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se dešava napolju kod vas, msm šta vidite kroz vaš prozor?
svako jurtro..ruke,lice..Koristite li kremu za ruke?
ne obracam paznju jer imam zelju da ih skinem sto preKoje boje ves volite da vidite na zeni ili vam je to totalno nebitno?
sve mi isto,,drugarcica pa ljubavnicaLepa a nekulturna žena ili manje lepa, a kulturna, šta vam je činiti, koja će da bude drugarica a koja ljubavnica?![]()
za jednu noc nije problem, ali za malo duze,biram ovu opciju, manje lepa, a kulturna.Lepa a nekulturna žena ili manje lepa, a kulturna, šta vam je činiti, koja će da bude drugarica a koja ljubavnica?![]()
prozoreŠta se dešava napolju kod vas, msm šta vidite kroz vaš prozor?
neKoristite li kremu za ruke?
zavisi od tena sta joj stoji lepseKoje boje ves volite da vidite na zeni ili vam je to totalno nebitno?
samo da je mrsavaLepa a nekulturna žena ili manje lepa, a kulturna, šta vam je činiti, koja će da bude drugarica a koja ljubavnica?![]()
s takvima retko 2x pricamJel' vas to nervira kad vas stalno nešto ispravljaju ili vam uskaču u rečenicu kao da znaju šta ćete reći, šta je to, jel' to nekultura ili poželjno stanje?![]()
gde ima vise za gledanjeDa li vise gledate u minic ili dekolte?
Koje boje ves volite da vidite na zeni ili vam je to totalno nebitno?
![]()
Da li biste mogli pod zemlju, u podrum, neku zemunicu, onako zatovreni par dana, kakav odnos prema zatvorenom prostoru imate?
Da li vise gledate u minic ili dekolte?
Samo Niveu ili Soleu za lice posle brijanja.
![]()
Da li biste mogli pod zemlju, u podrum, neku zemunicu, onako zatovreni par dana, kakav odnos prema zatvorenom prostoru imate?
citao sam da dosta stradaju od toga, srce otkaze, kao mali sam to radio ali sam zaboravio koliko dugo sam mogao izdrzati, ali sad ne hvala...a mislim da i nebi dugo izdrzaoRonjenje na dah, nekad merili onako kao dete, koliko možete da izdržite pod vodom?
Jeste li bili skoro u Crnoj Gori i zapazili koliko ima zgodnih Ruskinja, msm. kad smo već kod mora?![]()
Zbog ljubaznih domaćina i prijatne atmosfere, ne bih išao više tamo pa da im dođe sajam klonova Džesike Albe i Megan Fox
A Ruskinje jesu zgodne,ali neke od bitnih stavki pri izboru destinacije su da ima što manje Engleza i što manje Rusa.
Preporučujem Lefkadu dok je još nisu provalili![]()
Ja hoću na Lefkadu!
Gledala sam slike i onaj wind surfing meni izgleda jao, jao!![]()
koliko ste puta bili banovani![]()
i koliko imate klon naloga![]()
ajde vi spameri za kaznu sad da mi pejstujete ovde sva pitanja u protekla dva dana da ne listam i skrolujem preko vašeg spama
mogli bi i za mene taman
koliko ste puta bili banovani
i koliko imate klon naloga![]()
0
0
dete za primer