hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.259
sta radite kad nemate vise problema i odjednom vam je sve uzasno jer ih nemate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l vam se dešavalo nekad da niste znali kako će devojka reagovati ako krenete da je poljubite?
pa to najavljujete nekom forom kao da vidite reakciju?
il ljubite, pa kud pukne
je l vam se dešavalo nekad da niste znali kako će devojka reagovati ako krenete da je poljubite?
pa to najavljujete nekom forom kao da vidite reakciju?
il ljubite, pa kud pukne

muskarci, evo jednog pitanja: kako biste reagovali kada biste saznali da devojka s kojom ste zapoceli neku ozbiljniju vezu i koja vam se bas dopala, je imala vise muskaraca u svom zivotu nego vi zena? jel bi vam to bilo potpuno nevazno ili biste se malo zamislili?
 u svakom slucaju nije za ozbiljno u glavi nesto s njom nije u redu kad juri cifru za cv
u svakom slucaju nije za ozbiljno u glavi nesto s njom nije u redu kad juri cifru za cvtasko da bi mi takva pala za oko uopste i priblizno da imau svakom slucaju nije za ozbiljno u glavi nesto s njom nije u redu kad juri cifru za cv

tasko da bi mi takva pala za oko uopste i priblizno da imau svakom slucaju nije za ozbiljno u glavi nesto s njom nije u redu kad juri cifru za cv

nema sta ni da mi prica ko sto neke svakom pricaju da su drugi i najbolji ebaci..da je svaki pre imo malu kitu i da je njegova najbolja..ima takvih mamlaza koji pojedu te splacine
nema sta ni da mi prica ko sto neke svakom pricaju da su drugi i najbolji ebaci..da je svaki pre imo malu kitu i da je njegova najbolja..ima takvih mamlaza koji pojedu te splacine
ne mislim ni ja al je takonema sta ni da mi prica ko sto neke svakom pricaju da su drugi i najbolji ebaci..da je svaki pre imo malu kitu i da je njegova najbolja..ima takvih mamlaza koji pojedu te splacine

zamisli uzas kad naletis stvarno na onu kojoj si drugi i koja je bila sa prvim koji je imao mali organcic..
sto bi bila ironija sudbine

da li ste ikad hranili svoju sujetu tako sto ste ``kaznjavali`` devojku uskracivanjem seksa?

ne mislim na promiskuitetnu, nije ona udarala recke nego je tako ispalo od veza koje je imala pre tebe....
a ovo i priblizno da ima, govori nesto o tebi...lele dzole

ironija je sto je bila uopste i sto prica svoj blam