- Poruka
- 21.194
e sto si nekazezam se, otvara se otpozadi![]()
znaci odoh da vidim kakvo je stanje....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sto si nekazezam se, otvara se otpozadi![]()
znaci odoh da vidim kakvo je stanje....
il da kupim novi sporet![]()

pa nov ce doci cisti na starom i na novom ce se krckati isto... cemu trosak?![]()

pa nov ce doci cist![]()

ma samo ti dodji,bice ljutal perklet ce isto da mirise..a poenta kuhinje nije da bude cista nego da vabi druge mirisima iz nje
bas kao i zene... samo sto neke mirisu na iskrenost a neke na ustajalu laz

ma samo ti dodji,bice ljut![]()
)
Da li smatrate da ste dovoljno dobri u krevetu?![]()
E Mile ..Mile..
evo pitanje:
Kakvi ste kada popijete...![]()

u de nadje pitanje s prve strane se pofalis
Pitanje:
Da li varate osobu sa kojom ste trenutno..?

Ponekad, ako imam metalne sitnarije u džepu sa kojom ne znam šta ću, i to samo ovima što sviraju. Oni ipak nešto rade.ostavljate li sitniš uličnim sviračima, prosjacima, cigančićima?

je l vam se dešavalo nekad da niste znali kako će devojka reagovati ako krenete da je poljubite?
pa to najavljujete nekom forom kao da vidite reakciju?
il ljubite, pa kud pukne![]()

kkao se odbranite od uticaja koji je jak, a ne biste da potpadnete pod
Koji poznati muškarac je po vama ,,prava muškarčina"? Može biti sportista, glumac, pevač, političar...
je l vam se dešavalo nekad da niste znali kako će devojka reagovati ako krenete da je poljubite?
haha e bas mi svejedno..mozda neki put onako bzvz nameste obraz a pos kad ne pokusavam same dodjuje l vam se dešavalo nekad da niste znali kako će devojka reagovati ako krenete da je poljubite?

napadam istom meromkkao se odbranite od uticaja koji je jak, a ne biste da potpadnete pod