hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.258
sta radite kad nemate vise problema i odjednom vam je sve uzasno jer ih nemate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l vam se dešavalo nekad da niste znali kako će devojka reagovati ako krenete da je poljubite?
pa to najavljujete nekom forom kao da vidite reakciju?
il ljubite, pa kud pukne![]()
je l vam se dešavalo nekad da niste znali kako će devojka reagovati ako krenete da je poljubite?
pa to najavljujete nekom forom kao da vidite reakciju?
il ljubite, pa kud pukne![]()

muskarci, evo jednog pitanja: kako biste reagovali kada biste saznali da devojka s kojom ste zapoceli neku ozbiljniju vezu i koja vam se bas dopala, je imala vise muskaraca u svom zivotu nego vi zena? jel bi vam to bilo potpuno nevazno ili biste se malo zamislili?
u svakom slucaju nije za ozbiljno u glavi nesto s njom nije u redu kad juri cifru za cvtasko da bi mi takva pala za oko uopste i priblizno da imau svakom slucaju nije za ozbiljno u glavi nesto s njom nije u redu kad juri cifru za cv

tasko da bi mi takva pala za oko uopste i priblizno da imau svakom slucaju nije za ozbiljno u glavi nesto s njom nije u redu kad juri cifru za cv

nema sta ni da mi prica ko sto neke svakom pricaju da su drugi i najbolji ebaci..da je svaki pre imo malu kitu i da je njegova najbolja..ima takvih mamlaza koji pojedu te splacine
ne mislim ni ja al je takonema sta ni da mi prica ko sto neke svakom pricaju da su drugi i najbolji ebaci..da je svaki pre imo malu kitu i da je njegova najbolja..ima takvih mamlaza koji pojedu te splacine
![]()
zamisli uzas kad naletis stvarno na onu kojoj si drugi i koja je bila sa prvim koji je imao mali organcic..
sto bi bila ironija sudbine![]()

da li ste ikad hranili svoju sujetu tako sto ste ``kaznjavali`` devojku uskracivanjem seksa?

ne mislim na promiskuitetnu, nije ona udarala recke nego je tako ispalo od veza koje je imala pre tebe....
a ovo i priblizno da ima, govori nesto o tebi...lele dzole![]()

ironija je sto je bila uopste i sto prica svoj blam![]()