- Poruka
- 397.600
Ovo me je uvek zanimalo..evo i mesta za pitanje...
Šta kažete potencijalnoj ljubavnici kad vas pita dal volite svoju ženu, devojku?...![]()
Barbara pitala..ajde da vas vidim..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo me je uvek zanimalo..evo i mesta za pitanje...
Šta kažete potencijalnoj ljubavnici kad vas pita dal volite svoju ženu, devojku?...![]()
Vi imate 33, da li bi se muvali sa klinkom od 18??
Bi ako mi osoba odgovara...... sada mi bivsa bila 19 i mi smo bili godinu dana skupa. ne mislim da ima puno veze godisne nego vise odnose
Sacekaj do 20 ako te brinu tvoji roditelji ili okolina ili sta god, ja imam takvu vezu i zasigurno znam da bi bilo havarije da sam usla sa njim u vezu sa 17 ili 18... za dve godine osoba moze da se promeni i nadogradi 100x... Moj je mogao da saceka 3 godine, pitanje je da li moze i tvoj 2 godine... Nemoj da se uplices u to tek tako, to nisu stvari za zezanje, on je vec odavno zrela i sklopljena licnost, dok ti to sigurno jos nisi, nemoj da uleces u to iz straha ili neceg poput toga... Zasto ne bi pustila da neko vreme prodje da vidis sta ce biti? Za to vreme najbolje sto mozes da ucinis za sebe, a i za njega je da ostvarujes sebe... No, to je samo moje misljenje i iskustvo, Ti ces naravno uraditi onako kako TI zelis....![]()
ne...
...ko s decom leže, budi se upišan...
Pitanje:
Zašto ostajete u braku koji ne valja?
Pitanje:
Zašto ostajete u braku koji ne valja?
Zene pitaju sta god hoce i sta god ima padne na pamet a vi Muskarci odgovarate..
iskreno
sto se podrazumeva jer vi samo tako i mozete ..
evo ja cu prva..
Da li ste hrabra osoba?
Ih bre, nije ovo Amerika da se svi lako dogovore i da oboje pojedinačno mogu mnogo da privređuju i da izdržavaju mnogo zajedničke djece - u Srbiji u većini slučajeva ostaju trajno zakovani jedni za druge.
Otprilike tako. Dodao bih samo još da je tu još momenat odgovornosti prema sebi i deci koju sam izrodio. I u idealnom braku velika je opasnost od zastranjenja. Deca u tenutku krenu u neželjenom pravcu. U braku gde su trzavice očigledne opasnost od toga je mnogo veća. Iz tog razloga je i odgovornost za njihovu budućnost očiglednija. Vi možete pogrešiti pogrešnim odabirom partnera pa grešku pokušati ispraviti. Ne možete, međutim, grešku, koju napravite pogrešnim usmeravanjem svog deteta ispraviti. Deca se brzo razvijaju, brzo biraju svoj put, brzo skreću sa njega. Uz njih uvek mora biti neko blizak, ko će ih tog trenutka uzeti za ruku i vratiti na ispravni put. Sve ovo pričam, sa punom odgovornošću prema vlastitim postupcima.
ja bi izasao iz stana, ponio bi gace i licnu kartu.
Pitanje...
ovo znam da vam se nikad nije desilo ali ajde da pitam,posto nisam prelistala sva pitanja i odgovore...
pa sad da li je neko slucajno,ne namerno puco svojoj ribi u nogu..sreca prostrelna rana?![]()
O ljudi svašta...Da se tri puta prekrstim i zaprepašćeno uskliknem "vo imja oca" k'o Vuk Drašković...
![]()
Jel taj normalan?
![]()
Pitanje: nakon koliko godina zabavljanja bi verili curu?
Сунашце, шта ти значи верити се после 5 дана или 5 година?Битно је има ли у том односу љубави.Веже ли вас нешто још сем времена забављања.Нити ћете веридбом нешто добити. Битна је суштина, оно чега све мање има. Углавном се гледа на форму.
И лоша питања су добра, као и лоши одговори, као примери како не треба радити.
Захвалан у својој скромности.
Сунашце, шта ти значи верити се после 5 дана или 5 година?Битно је има ли у том односу љубави.Веже ли вас нешто још сем времена забављања.Нити ћете веридбом нешто добити. Битна је суштина, оно чега све мање има. Углавном се гледа на форму.
И лоша питања су добра, као и лоши одговори, као примери како не треба радити.
Захвалан у својој скромности.
...kakva veridba...vencanje...papirologija...sve je to sranje..ili mozete zajedno da zivite tj da zivotarite u danasnje vreme ili ne..ako se volite i slazete uglavnom u svemu...postujete...konkubinat je zakon ...kakva opstina ,crkva...sve je to maler
Ja sam tradicionalista u tom pogledu,tako da konkubinat ne dolazi u obzir,samo forme,uz naravno bezrezervnu ljubav ...![]()
OK...ja samo komentarisem i iznosim svoje misljenje...
?
Ok,i ja isto tako..Mozemo se mi sloziti,da se ne slazemo u necemu...![]()
Pa,meni to znaci..Niko ne spominje posle pet dana,da ne banalizujemo sada...Naravno,svakako je vazno...Ne znam,po meni je to nekako vazno.Ok svi imamo razlicita misljenja,i naravno da ne dobijas nista ako je to samo pro forme,ali ako je to cin neke ljubavi i obavezivanja prema nekome(u stilu-zelim to da podelim i s svima ,da i ceo ssvet vidi koliko te ja volim-oprostite na gledanju na to,kroz ruzucaste naocare...) ,zar onda to nije vazno? Uf,ona recenica mi bode oci-"I losa pitanja su dobra"..Jel moje pitanje bilo lose?
meni je to bilo vazno da pitam,pa se izvinjavam unapred onima,po kojima mozda moje pitanje i nije bilo od neke sustinske vaznosti...
![]()
Pitanje: nakon koliko godina zabavljanja bi verili curu?
O ljudi svašta...Da se tri puta prekrstim i zaprepašćeno uskliknem "vo imja oca" k'o Vuk Drašković...
![]()
Jel taj normalan?
![]()