Zašto se pravite da vam do nekoga nije stalo - kad vam je stalo-? Čemu ta igra "hladan sam, nije mi slalo do tebe"? (a stalo vam je, bar malo...)
Pa iz vise razloga

. Mozda zbog toga, jer vama zapravo nije stalo do nas. Znas onu situaciju kada devojka gleda lika sa visine, smatra ga jadnim, ponasa se kao da je ona plemstvo, a on neki bedni seljak. A decko nesto oseca prema njoj, e sad kako on takvoj osobi da kaze da mu je stalo do nje? Naravno to je samo jedna od mnogobrojnih situacija.
E sad sa druge strane, uzmimo situaciju u kojoj se devojka dopada liku, tj oseca on nesto prema njoj,a i ona prema njemu. Sada lik se folira kao da ne oseca nista, kao da je ne primecuje, a razlog bi bio to sto on zapravo zeli da vas izludjuje, tj da je izludjuje, zapravo zeli da navede devojku da se trudi oko njega. U stilu "Jao on me ne primecuje!", pa onda vi devojke pokusavate da udovoljite takvim likovima na razne nacine, samo da bi vi njima zapale za oko, cime on stice prednost i privilegije kod vas... Razumes? Nisam bas najjasnije objasnio...
Treci razlog bi bio, pa "to" da oni zaista nista ne osecaju prema vama.

Da vi zapravo zivite u iluziji da mu se dopadate, koju ste zapravo same stvorile vasom zeljom i osecanjima prema njemu...

E ima jos mnogo toga sto bih mogao da napisem na ovu temu, ali nemam vremena trenutno mozda drugi put...