Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto se pravite da vam do nekoga nije stalo - kad vam je stalo-? Čemu ta igra "hladan sam, nije mi slalo do tebe"? (a stalo vam je, bar malo...) :heart:

Pa iz vise razloga :). Mozda zbog toga, jer vama zapravo nije stalo do nas. Znas onu situaciju kada devojka gleda lika sa visine, smatra ga jadnim, ponasa se kao da je ona plemstvo, a on neki bedni seljak. A decko nesto oseca prema njoj, e sad kako on takvoj osobi da kaze da mu je stalo do nje? Naravno to je samo jedna od mnogobrojnih situacija.
E sad sa druge strane, uzmimo situaciju u kojoj se devojka dopada liku, tj oseca on nesto prema njoj,a i ona prema njemu. Sada lik se folira kao da ne oseca nista, kao da je ne primecuje, a razlog bi bio to sto on zapravo zeli da vas izludjuje, tj da je izludjuje, zapravo zeli da navede devojku da se trudi oko njega. U stilu "Jao on me ne primecuje!", pa onda vi devojke pokusavate da udovoljite takvim likovima na razne nacine, samo da bi vi njima zapale za oko, cime on stice prednost i privilegije kod vas... Razumes? Nisam bas najjasnije objasnio...
Treci razlog bi bio, pa "to" da oni zaista nista ne osecaju prema vama. :) Da vi zapravo zivite u iluziji da mu se dopadate, koju ste zapravo same stvorile vasom zeljom i osecanjima prema njemu... :)
E ima jos mnogo toga sto bih mogao da napisem na ovu temu, ali nemam vremena trenutno mozda drugi put... :)

Vi imate 33, da li bi se muvali sa klinkom od 18??

Sacekaj do 20 ako te brinu tvoji roditelji ili okolina ili sta god, ja imam takvu vezu i zasigurno znam da bi bilo havarije da sam usla sa njim u vezu sa 17 ili 18... za dve godine osoba moze da se promeni i nadogradi 100x... Moj je mogao da saceka 3 godine, pitanje je da li moze i tvoj 2 godine... Nemoj da se uplices u to tek tako, to nisu stvari za zezanje, on je vec odavno zrela i sklopljena licnost, dok ti to sigurno jos nisi, nemoj da uleces u to iz straha ili neceg poput toga... Zasto ne bi pustila da neko vreme prodje da vidis sta ce biti? Za to vreme najbolje sto mozes da ucinis za sebe, a i za njega je da ostvarujes sebe... No, to je samo moje misljenje i iskustvo, Ti ces naravno uraditi onako kako TI zelis.... :bye:

Daj pojasni boldovano malo bolje...prihvatanje stanja kakvo jeste moze da se odnosi na mnoge situacije..nije nuzno u pitanju seks...ko da vezu samo to cini...i koja su to moguca postojece ogranicenja u jednoj vezi...:think:

Upravo sam mislio na te raznorazne situacije u kojima se nađu partneri, političari bi to nazvali postizanje konsenzusa oko bitnih ciljeva ili stvaranje principijelne koalicije, ne mora to biti ni na tom nivou, može to biti i običan "truli" kompromis (što je najčešće u praksi). Znači npr. složimo se oko broja seksualnih odnosa u nekom vremenskom intervalu, da ne spominjemo bračne partnere dok se švaleramo, da delimo troškove dok smo u vezi, da imamo ograničenu komunikaciju, da nam političko ili versko opredeljenje nije bitno, da ne želimo eksponiranje već diskretnu vezu... Nađemo se na minimumu dodirnih tačaka, dogovorimo se oko toga u čemu ćemo se ispoštovati i trudimo se dok nam to prija, ako se pojave odstupanja (normalno je da odnos osciluje, "živi", kreće uzlaznim ili silaznim tokom) ili se nanovo prilagođavamo ili kud koji mili moji, svako svojim putem u nove avanture.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back