Samo se ti krsti. Ima nas još. Dakle, bila sam DEVETI mesec trudnoće sa drugim detetom, vraćam se kući iz neke šetnje i lagane kupovine (hleb, mleko...), ulazim u stan. Iz predsoblja se išlo u kuhinju, a iz kuhinje se takođe moglo u dnevnu sobu. U kuhinji ostavim hleb i mleko. Kasnije mi je muž pričao da me je čuo i da ODMAH počeo da sklapa pištolj (koji je čistio, baš zato što je sam kod kuće). Ja ulazim u dnevnu sobu i ljudi kako sam ušla - METAK mi je zujno pored stomaka, OSETILA sam tu blizinu... i zabio se u lajsnu od parketa, ispod prozora koji je inače bio otvoren jer je bilo lepo vreme. Ja sam se TOLIKO uplašila da sam doslovce kolabirala. I on se uplašio, naravno. Inače, zanimljivo hza priču je da sam se ja i pre toga UŽASNO plašila oružja, ne volim ni da vidim pištolje a kamoli ono da ČUJEM zvuk pucnja, idem u streljane i te gluposti. Možete li da zamislite koliko se sada bojim. I onda me neko proziva što malo-malo pa pominjem životno osiguranje, pa isfrustrirana sam.
E, da. Muž je sada u srećnoj vezi sa drugom ženom. Naš razvod ne treba povezivati sa pištoljem i incidentom koji sam opisala. Ali to što sam ja i dalje sama treba povezivati sa strahom da bi neki naredni imao veći pištolj ili već