Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta ste doruckovali danas?
pola punjene pljeskavice
Ih sada :thumbdown: ... a kako bi je napicio? :think:
aha to je ona fora nema veze nije kriv ubica nego na koji nacin se osvetis,duznik nista a ostecen najebe,pa necemo tako da se igramo
da vidimo da li ste baš dobrice :lol:

Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte? :eek:
naravno da sam iskoristiokad se folira ne bi li videla kolko sam mekan
sve neke dobrice :lol:

Ma jeste li vi u stvari prikriveni, pokriveni, neskriveni ili skriveni dobrica? :lol:
ja sam otvoreni dobrica

Da li ste dobar ljubavnik ?
Očajan. Suviše diskretan, kad skapiraju da se neću falit okolo traže drugog da čine svog muškarca ljubomornim.

Radite li Kegelove vežbe?
Gospodi pomiluj.

Da li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?
Ne.

Kada se zaljubi/kad zavoli svako hoce i zeli a da li moze?
Nisam u stanju ni o sebi da se brinem kako treba.

Vasa omiljena boja
Siva.

Mene zanima, kako bi ste se osećali da vam dugogodišnja partnerka zna npr. sve moguće lozinke za fb, mail i sl.i to vam prizna nakon nekog vremena? Vidi dakle apsolutno sve što radite na društvenim mrežama i skriva to neko vreme, a zatim odluči da vam to i kaže :D Kakva bi bila reakcija?
Samo jedna lozinka je za sve, i bio bih iznenađen da je ne zna.

Ma jeste li vi u stvari prikriveni, pokriveni, neskriveni ili skriveni dobrica? :lol:
Pritajeni dobriza, skriveni psihopata.

Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte? :eek:
I slušam prvo i pomišljam na drugo, ali ne sa povezanim osobama.

sta ste doruckovali danas?
Luka i slanine za prvi, pekmez od kajsija i margarin za drugi doručak.

Koliko puta dnevno pomislite na sex i sa koliko različitih osoba suprotnog pola?
8228 puta, +/- 5%. Sa sve.

Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON (predmet ženske želje i obožavanja, ne bih medicinski termin) pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje? :lol:
Ja napiso gore, a on znatno manje, suviše je studiozan, gnjavi predugo, ometa u svakodnevnom funkcionisanju i kad nešto i uradi traži nezasluženi odmor. Pobeđuje lenština.

Ja mislim da žene koje vrište u krevetu foliraju, a vi? Mislim, imam komšinicu koja se dernja, tačno znam kad se ''bodu''.. Ali ja da sam muško, uplašila bih se majke mi :eek:
Ne mislim, al mi smešno. I turn down.

Ja mislim da muškarci koji ćute u krevetu, se foliraju, zašto samo žena mora da viče i uzdiše, možete li vi onako da podviknete ili riknete u krevetu? :lol:
Mogu i da prdnem, al nije prijatno.
I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira? :lol:
Kakvih ludača ima ovaj tvoj trip i nije nešto. Ako oduži verovatno bih zaspao.

Očajan. Suviše diskretan, kad skapiraju da se neću falit okolo traže drugog da čine svog muškarca ljubomornim.

Gospodi pomiluj.

Ne.

Nisam u stanju ni o sebi da se brinem kako treba.

Siva.

Samo jedna lozinka je za sve, i bio bih iznenađen da je ne zna.

Pritajeni dobriza, skriveni psihopata.

I slušam prvo i pomišljam na drugo, ali ne sa povezanim osobama.

Luka i slanine za prvi, pekmez od kajsija i margarin za drugi doručak.

8228 puta, +/- 5%. Sa sve.

Ja napiso gore, a on znatno manje, suviše je studiozan, gnjavi predugo, ometa u svakodnevnom funkcionisanju i kad nešto i uradi traži nezasluženi odmor. Pobeđuje lenština.

Ne mislim, al mi smešno. I turn down.

Mogu i da prdnem, al nije prijatno.
Kakvih ludača ima ovaj tvoj trip i nije nešto. Ako oduži verovatno bih zaspao.

ahahahaa.. plakaću :lol:

Ček bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?
I da li verujete, lepim i atraktivnim ženama na duže staze?

pa tekve, lepe, atraktivne, zenstvene, zanimljive, da mi zaklecaju kolena kad me pogleda, da je dobra u krrevetu, zna samnom, dobr adomacica, dama na ulici...

Ček bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?
I da li verujete, lepim i atraktivnim ženama na duže staze?
ako mislis ono fatalna neodoljiva pametna upecatljiva ne,da zna da cuti i kuva

- - - - - - - - - -

Da li volite žene koje dominiraju? U prevodu, jel volite da budete papani ponekad ?:)
nadamnom se jos nije pojavila dominantna,lajave naravno ne racunamo u dominantne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back