gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Zahtevao bih da pogasi sveće, i da svede ambijent na normalan nivo. Ako bih procenio da je osoba u redu.vrata su dobro zaključana a prozori zamandaljeni za svaki slučaj!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahtevao bih da pogasi sveće, i da svede ambijent na normalan nivo. Ako bih procenio da je osoba u redu.vrata su dobro zaključana a prozori zamandaljeni za svaki slučaj!![]()
kul pristup sa kulminacijom performansa se očekuje naravno...
deviza: ne gledam predstavu za džabe
..
Ma kad sam vec bio spreman i voljan da zavrsim kod nje u krevetu, onda cu joj normalno dati i sansu da izvede svoj performans. Mislim, nisam slucajno zavrsio kod nje u krevetu.![]()
Ma da, jednom se živi![]()
pola punjene pljeskavicesta ste doruckovali danas?
aha to je ona fora nema veze nije kriv ubica nego na koji nacin se osvetis,duznik nista a ostecen najebe,pa necemo tako da se igramoIh sada... a kako bi je napicio?
![]()
naravno da sam iskoristiokad se folira ne bi li videla kolko sam mekanda vidimo da li ste baš dobrice![]()
Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte?![]()
ja sam otvoreni dobricasve neke dobrice![]()
Ma jeste li vi u stvari prikriveni, pokriveni, neskriveni ili skriveni dobrica?![]()
Očajan. Suviše diskretan, kad skapiraju da se neću falit okolo traže drugog da čine svog muškarca ljubomornim.Da li ste dobar ljubavnik ?
Gospodi pomiluj.Radite li Kegelove vežbe?
Ne.Da li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?
Nisam u stanju ni o sebi da se brinem kako treba.Kada se zaljubi/kad zavoli svako hoce i zeli a da li moze?
Siva.Vasa omiljena boja
Samo jedna lozinka je za sve, i bio bih iznenađen da je ne zna.Mene zanima, kako bi ste se osećali da vam dugogodišnja partnerka zna npr. sve moguće lozinke za fb, mail i sl.i to vam prizna nakon nekog vremena? Vidi dakle apsolutno sve što radite na društvenim mrežama i skriva to neko vreme, a zatim odluči da vam to i kažeKakva bi bila reakcija?
Pritajeni dobriza, skriveni psihopata.Ma jeste li vi u stvari prikriveni, pokriveni, neskriveni ili skriveni dobrica?![]()
I slušam prvo i pomišljam na drugo, ali ne sa povezanim osobama.Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte?![]()
Luka i slanine za prvi, pekmez od kajsija i margarin za drugi doručak.sta ste doruckovali danas?
8228 puta, +/- 5%. Sa sve.Koliko puta dnevno pomislite na sex i sa koliko različitih osoba suprotnog pola?
Ja napiso gore, a on znatno manje, suviše je studiozan, gnjavi predugo, ometa u svakodnevnom funkcionisanju i kad nešto i uradi traži nezasluženi odmor. Pobeđuje lenština.Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON (predmet ženske želje i obožavanja, ne bih medicinski termin) pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje?![]()
Ne mislim, al mi smešno. I turn down.Ja mislim da žene koje vrište u krevetu foliraju, a vi? Mislim, imam komšinicu koja se dernja, tačno znam kad se ''bodu''.. Ali ja da sam muško, uplašila bih se majke mi![]()
Mogu i da prdnem, al nije prijatno.Ja mislim da muškarci koji ćute u krevetu, se foliraju, zašto samo žena mora da viče i uzdiše, možete li vi onako da podviknete ili riknete u krevetu?![]()
Kakvih ludača ima ovaj tvoj trip i nije nešto. Ako oduži verovatno bih zaspao.I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira?![]()
Očajan. Suviše diskretan, kad skapiraju da se neću falit okolo traže drugog da čine svog muškarca ljubomornim.
Gospodi pomiluj.
Ne.
Nisam u stanju ni o sebi da se brinem kako treba.
Siva.
Samo jedna lozinka je za sve, i bio bih iznenađen da je ne zna.
Pritajeni dobriza, skriveni psihopata.
I slušam prvo i pomišljam na drugo, ali ne sa povezanim osobama.
Luka i slanine za prvi, pekmez od kajsija i margarin za drugi doručak.
8228 puta, +/- 5%. Sa sve.
Ja napiso gore, a on znatno manje, suviše je studiozan, gnjavi predugo, ometa u svakodnevnom funkcionisanju i kad nešto i uradi traži nezasluženi odmor. Pobeđuje lenština.
Ne mislim, al mi smešno. I turn down.
Mogu i da prdnem, al nije prijatno.
Kakvih ludača ima ovaj tvoj trip i nije nešto. Ako oduži verovatno bih zaspao.
znači nema bežanja...a okultizam i te stvari, vampirice i tako to?
Ček bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?
I da li verujete, lepim i atraktivnim ženama na duže staze?
Daj bre, vas dve ste otkačene, 100 pitanja nepovezano, u jednom...Ček bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?
Imali nekad senzaciju klecanja zbog prelepog ženskog stvora?
- - - - - - - - - -
žalbe ne primamo
bilo naravno
a bre OPNC pusti ih vidis da vole nase odgovore![]()
tako je
..
rekla bih mu ja, ali neću suzdržavam se![]()
ako mislis ono fatalna neodoljiva pametna upecatljiva ne,da zna da cuti i kuvaČek bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?
nadamnom se jos nije pojavila dominantna,lajave naravno ne racunamo u dominantneDa li volite žene koje dominiraju? U prevodu, jel volite da budete papani ponekad ?![]()
Imali nekad senzaciju klecanja zbog prelepog ženskog stvora?![]()
volim tu pozu kad su joj noge na ramenimaImali nekad senzaciju klecanja zbog prelepog ženskog stvora?![]()
ako mislis ono fatalna neodoljiva pametna upecatljiva ne,da zna da cuti i kuva
- - - - - - - - - -
nadamnom se jos nije pojavila dominantna,lajave naravno ne racunamo u dominantne
Da li volite žene koje dominiraju? U prevodu, jel volite da budete papani ponekad ?![]()