gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Zahtevao bih da pogasi sveće, i da svede ambijent na normalan nivo. Ako bih procenio da je osoba u redu.vrata su dobro zaključana a prozori zamandaljeni za svaki slučaj!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahtevao bih da pogasi sveće, i da svede ambijent na normalan nivo. Ako bih procenio da je osoba u redu.vrata su dobro zaključana a prozori zamandaljeni za svaki slučaj!![]()

kul pristup sa kulminacijom performansa se očekuje naravno...
deviza: ne gledam predstavu za džabe
..

Ma kad sam vec bio spreman i voljan da zavrsim kod nje u krevetu, onda cu joj normalno dati i sansu da izvede svoj performans. Mislim, nisam slucajno zavrsio kod nje u krevetu.![]()

Ma da, jednom se živi![]()
pola punjene pljeskavicesta ste doruckovali danas?
aha to je ona fora nema veze nije kriv ubica nego na koji nacin se osvetis,duznik nista a ostecen najebe,pa necemo tako da se igramoIh sada... a kako bi je napicio?
![]()
naravno da sam iskoristiokad se folira ne bi li videla kolko sam mekanda vidimo da li ste baš dobrice![]()
Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte?![]()
ja sam otvoreni dobricasve neke dobrice![]()
Ma jeste li vi u stvari prikriveni, pokriveni, neskriveni ili skriveni dobrica?![]()
Očajan. Suviše diskretan, kad skapiraju da se neću falit okolo traže drugog da čine svog muškarca ljubomornim.Da li ste dobar ljubavnik ?
Gospodi pomiluj.Radite li Kegelove vežbe?
Ne.Da li bi mogli da budete u vezi/zivite/imate potomstvo (ako ga zelite,naravno) sa devojkom koja je slepa ili ne?
Nisam u stanju ni o sebi da se brinem kako treba.Kada se zaljubi/kad zavoli svako hoce i zeli a da li moze?
Siva.Vasa omiljena boja
Samo jedna lozinka je za sve, i bio bih iznenađen da je ne zna.Mene zanima, kako bi ste se osećali da vam dugogodišnja partnerka zna npr. sve moguće lozinke za fb, mail i sl.i to vam prizna nakon nekog vremena? Vidi dakle apsolutno sve što radite na društvenim mrežama i skriva to neko vreme, a zatim odluči da vam to i kažeKakva bi bila reakcija?
Pritajeni dobriza, skriveni psihopata.Ma jeste li vi u stvari prikriveni, pokriveni, neskriveni ili skriveni dobrica?![]()
I slušam prvo i pomišljam na drugo, ali ne sa povezanim osobama.Da li vam je neka skoro gledala umilnim očima i govorila da ste melem za njenu napaćenu dušu, a vi samo razmišljali šta biste joj bezobrazno radili ili ste je možda čak i iskoristili u tako napaćenom stanju, da li biste tako nešto mogli uopšte?![]()
Luka i slanine za prvi, pekmez od kajsija i margarin za drugi doručak.sta ste doruckovali danas?
8228 puta, +/- 5%. Sa sve.Koliko puta dnevno pomislite na sex i sa koliko različitih osoba suprotnog pola?
Ja napiso gore, a on znatno manje, suviše je studiozan, gnjavi predugo, ometa u svakodnevnom funkcionisanju i kad nešto i uradi traži nezasluženi odmor. Pobeđuje lenština.Koliko puta VI pomislite, a koliko puta ON (predmet ženske želje i obožavanja, ne bih medicinski termin) pomisli nezavisno od vaših želja i mogućnosti, ima li tu ikakve koordinacije, ili svako vodi svoju politiku i naravno ko pobeđuje?![]()
Ne mislim, al mi smešno. I turn down.Ja mislim da žene koje vrište u krevetu foliraju, a vi? Mislim, imam komšinicu koja se dernja, tačno znam kad se ''bodu''.. Ali ja da sam muško, uplašila bih se majke mi![]()
Mogu i da prdnem, al nije prijatno.Ja mislim da muškarci koji ćute u krevetu, se foliraju, zašto samo žena mora da viče i uzdiše, možete li vi onako da podviknete ili riknete u krevetu?![]()
Kakvih ludača ima ovaj tvoj trip i nije nešto. Ako oduži verovatno bih zaspao.I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira?![]()
Toi...neke tvoje reči, urežu se..a nije da baš želim, ali ipak zbog studioznosti! 
Očajan. Suviše diskretan, kad skapiraju da se neću falit okolo traže drugog da čine svog muškarca ljubomornim.
Gospodi pomiluj.
Ne.
Nisam u stanju ni o sebi da se brinem kako treba.
Siva.
Samo jedna lozinka je za sve, i bio bih iznenađen da je ne zna.
Pritajeni dobriza, skriveni psihopata.
I slušam prvo i pomišljam na drugo, ali ne sa povezanim osobama.
Luka i slanine za prvi, pekmez od kajsija i margarin za drugi doručak.
8228 puta, +/- 5%. Sa sve.
Ja napiso gore, a on znatno manje, suviše je studiozan, gnjavi predugo, ometa u svakodnevnom funkcionisanju i kad nešto i uradi traži nezasluženi odmor. Pobeđuje lenština.
Ne mislim, al mi smešno. I turn down.
Mogu i da prdnem, al nije prijatno.
Kakvih ludača ima ovaj tvoj trip i nije nešto. Ako oduži verovatno bih zaspao.

znači nema bežanja...a okultizam i te stvari, vampirice i tako to?

Ček bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?
I da li verujete, lepim i atraktivnim ženama na duže staze?
Daj bre, vas dve ste otkačene, 100 pitanja nepovezano, u jednom...Ček bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?

Imali nekad senzaciju klecanja zbog prelepog ženskog stvora?
- - - - - - - - - -
žalbe ne primamo

bilo naravno
a bre OPNC pusti ih vidis da vole nase odgovore![]()

tako je
..
rekla bih mu ja, ali neću suzdržavam se![]()

ako mislis ono fatalna neodoljiva pametna upecatljiva ne,da zna da cuti i kuvaČek bre, 'ajd ovako... khm.. Kakve vi žene u stvari volite? Ne morate samo fizički izgled da opišete, šta vas pecka,žicka.. pa da ta ostane duže od jednog snošaja u vašem okruženju?
nadamnom se jos nije pojavila dominantna,lajave naravno ne racunamo u dominantneDa li volite žene koje dominiraju? U prevodu, jel volite da budete papani ponekad ?![]()
Imali nekad senzaciju klecanja zbog prelepog ženskog stvora?![]()

volim tu pozu kad su joj noge na ramenimaImali nekad senzaciju klecanja zbog prelepog ženskog stvora?![]()
ako mislis ono fatalna neodoljiva pametna upecatljiva ne,da zna da cuti i kuva
- - - - - - - - - -
nadamnom se jos nije pojavila dominantna,lajave naravno ne racunamo u dominantne
kako se ovde fino snašaoDa li volite žene koje dominiraju? U prevodu, jel volite da budete papani ponekad ?![]()