gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Šta te čudi?Auuu...![]()

Osečam je kako diše, iako veštački nastupa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta te čudi?Auuu...![]()
Pa ja nisam brezobrazan.no coprende i dalje??
..
gde su oni bezobraznici...pa odma da dešifruju, oni bi odmah znali šta sam htela da pitam![]()
Šta te čudi?![]()
Osečam je kako diše, iako veštački nastupa![]()
Ja mislim da žene koje vrište u krevetu foliraju, a vi? Mislim, imam komšinicu koja se dernja, tačno znam kad se ''bodu''.. Ali ja da sam muško, uplašila bih se majke mi![]()
Nisam bio ni sa jednom koja abnormlano vrišti. Ali da ima koje daju jake zvučne efekte kad svršavaju, to znam. Nije se desilo da i jedna se folira samnom.Ja mislim da žene koje vrište u krevetu foliraju, a vi? Mislim, imam komšinicu koja se dernja, tačno znam kad se ''bodu''.. Ali ja da sam muško, uplašila bih se majke mi![]()
Nema problema, samo opušteno lepotoAaaa, spora sam od jutros.. rekoh meni bilo upućeno
Ja mislim da muškarci koji ćute u krevetu, se foliraju, zašto samo žena mora da viče i uzdiše, možete li vi onako da podviknete ili riknete u krevetu?![]()
Aj doživi to samnom da se uverišJa mislim da muškarci koji ćute u krevetu, se foliraju, zašto samo žena mora da viče i uzdiše, možete li vi onako da podviknete ili riknete u krevetu?![]()
Tako se to radi.
umem d abudem isto jako glasan mahom kod onih orgazmickih![]()
Vrištaću![]()
Ko zna kakvi su to djavoli... ccc![]()
Ko zna kakvi su to djavoli... ccc![]()
Muškarcima i jeste zadatak da ženama isteraju đavola i uteraju dobro.![]()
I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira?![]()
svako podizanje i razmena energije je dobra![]()
Ne bih nikad! Izašao bih i nikad sa takvom osobom ne bih imao posla!I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira?![]()
I vi tako dođete kad ono prigušena atmosfera, ona u nekoj crnoj spavaćici, zapalila gomilu sveća oko kreveta i kaže da vi legnete na oltar ljubavi (krevet mislim) a ona će tu da izvodi neko podizanje energije da biste mogli da se stopite u bezbožničkom zanosu, šta biste vi, legli smireno i čekali da vidite kuda ovo vodi ili pobegli glavom bez obzira?![]()
Ne bih nikad! Izašao bih i nikad sa takvom osobom ne bih imao posla!![]()
Pa pogledao bih na sta ce taj performans da lici i sta je namerila. A ako bi mi od odredjene tacke islo predaleko, rekao bih joj ljubazno "os ti da se mi jebbemo ili ces dalje da glumis budalu?"![]()