tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Najbolji je kompromis, uzeti oba bajsa, taj od Metle za dž, kad sinak nađe curicu da ima i ona na čemu da se voza praveći mu društvo, a njemu kupiti taj polovni stari ako mu se već dopada. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidim da piše kombinovano...da je al. bez prob..što ne bi nspisao alu, pedale pre rata,.sve pre.rata...Uh, poludećemo zbog bicikla.I čovek mu rekao da je aluminijumski ram.
Zato što je polovan i očuvan, sa dobrom opremom, bolji od novih od 200...ima onaj Capriolo Anakonda ili još 1 model, ne mogu da ae setim naziva, koji su solidni bajsevi...Ja ne kapiram zd ako vec dajes 140e za polovan sto ne kupis nov za 200?
Ne kupujem ja, kupuje on. A to znači da se on raspitivao po nekim biciklističkim forumima, i da su mu tamo rekli da je bolje da kupi dobar polovan, nego neki, recimo Capriolo, nov. Nov, kakav dolazi u obzir, najjeftiniji košta 350€. A njemu je to mnogo. On planira da prelazi 30km nedeljno, po ravnom terenu, po asfaltu, bez uzbrdica i kaldrma. Zato gleda polovne, a ne nove.Ja ne kapiram zd ako vec dajes 140e za polovan sto ne kupis nov za 200?
Problem je u tome što ne nalazi. Svi koji dolaze u obzir su skuplji.Vidim da piše kombinovano...da je al. bez prob..što ne bi nspisao alu, pedale pre rata,.sve pre.rata...
Sad je ok vreme za kupovinu bsjsa, nije još sezona, msm da može mnogo bolji da nađe za sličan iznos.
Nisam gledao, za 2 min..solidan ..nije pad. na dupe, al za to što mu treba taman bajs, malo samo skuplji...trek. i da je u Voši da može da ga proba...sProblem je u tome što ne nalazi. Svi koji dolaze u obzir su skuplji.
Pa ako ce da vozi po asfaltu ravnom nista mu nece faliti na kapriolo od 200e breNe kupujem ja, kupuje on. A to znači da se on raspitivao po nekim biciklističkim forumima, i da su mu tamo rekli da je bolje da kupi dobar polovan, nego neki, recimo Capriolo, nov. Nov, kakav dolazi u obzir, najjeftiniji košta 350€. A njemu je to mnogo. On planira da prelazi 30km nedeljno, po ravnom terenu, po asfaltu, bez uzbrdica i kaldrma. Zato gleda polovne, a ne nove.

neka ga uputi gde da gleda....Hvala metlo.Pa ako ce da vozi po asfaltu ravnom nista mu nece faliti na kapriolo od 200e bre
Voze po pesti takve i po vojvodini, ja sam takve iznajmljivala sebi ovde...nije ne znam ni ja sta fensi al je za taj tip gradske voznje ok
Ajde bre sta ga mlate po tim forumima zamlate, to lad krenu da se pale pa daju savete ko da ce on da tera maraton po sumama... bitno da se kotrlja da radi....
Lupi mu dve vaspitne i nek ide u kapriolo i cao, em novo em garancija....
Ja se iskreno ne razumem u ta cuda.... al sam se navozala raznih marki, odrasla sam na bajsu, sve po gradu, svaki je ok bre za asfalt....
Vozile se ponike u nase vreme kotrljali se ljudi po gradu, sad se zamlate pale na neke performanse mlate se daju pare da bi vozili dva kruga oko ade na asfaltu
Od 18 brzina ja sam korostila jednu
Toliko o bitnosti svega toga
Ako oce da se mlati time, pisi doc holideju, on se razume u sve u to bas, to mu hobi....i ima par modela za sve moguce terene i vremenske usloveneka ga uputi gde da gleda....
Zato što je polovan i očuvan, sa dobrom opremom, bolji od novih od 200...ima onaj Capriolo Anakonda ili još 1 model, ne mogu da ae setim naziva, koji su solidni bajsevi...
Dobar je.ja imam anakondu.solidan je bajs..
imam ga vec sigurno 6...7 godina..dosta je izdrzljiv
tako nesto mu je bila..premda ne znam da li se taj model vise proizvodiDobar je.
Ne znam koja mu je sada cena, gađam napamet oko 350.
Da, tačno...tako nesto mu je bila..premda ne znam da li se taj model vise proizvodi
shimano je menjac brzina i disk kocnice..vazi za jednu od najboljihNa ovom mom je pisalo shimano, samo ja sam sve to odlepila bilo mi ruzno sva ta slova....
I na delovima pise shimano
Ja ne znam jel to dobra marka il nije.... cula sam za nju al ne znam detalje....
Meni je sasvim dobar, samo me hebe taj prokleti polozaj za voznju
A pisalo i na sipkama pa ja odlepilashimano je menjac brzina i disk kocnice..vazi za jednu od najboljih
ja scott, nisam zadovoljan kako ideja imam anakondu.solidan je bajs..
imam ga vec sigurno 6...7 godina..dosta je izdrzljiv
to nije onaj skot iz oglasa?Bicikl kupljen. Hvala svima na sugestijama i pomoći. Na proleće ću vam javiti da li je potrefio.Pogledajte prilog 644128