Žene pitaju 2

Ja ne kapiram zd ako vec dajes 140e za polovan sto ne kupis nov za 200?
Zato što je polovan i očuvan, sa dobrom opremom, bolji od novih od 200...ima onaj Capriolo Anakonda ili još 1 model, ne mogu da ae setim naziva, koji su solidni bajsevi...
Msm, ceo kunst je u tome da ti vožnja ide kao po loju, da brzine menjaš glstko, da je lagan, da ne osetiš jake uzbrdice i ne rikneš zato što magare tandrče i ne valja prenos...itd...
ne znam šta.može novo a dobro za 200

Kad se kupi loš bajs , to je više mučenje od zadovoljstva.

Ja ne kapiram zd ako vec dajes 140e za polovan sto ne kupis nov za 200?
Ne kupujem ja, kupuje on. A to znači da se on raspitivao po nekim biciklističkim forumima, i da su mu tamo rekli da je bolje da kupi dobar polovan, nego neki, recimo Capriolo, nov. Nov, kakav dolazi u obzir, najjeftiniji košta 350€. A njemu je to mnogo. On planira da prelazi 30km nedeljno, po ravnom terenu, po asfaltu, bez uzbrdica i kaldrma. Zato gleda polovne, a ne nove.

Ne kupujem ja, kupuje on. A to znači da se on raspitivao po nekim biciklističkim forumima, i da su mu tamo rekli da je bolje da kupi dobar polovan, nego neki, recimo Capriolo, nov. Nov, kakav dolazi u obzir, najjeftiniji košta 350€. A njemu je to mnogo. On planira da prelazi 30km nedeljno, po ravnom terenu, po asfaltu, bez uzbrdica i kaldrma. Zato gleda polovne, a ne nove.
Pa ako ce da vozi po asfaltu ravnom nista mu nece faliti na kapriolo od 200e bre
Voze po pesti takve i po vojvodini, ja sam takve iznajmljivala sebi ovde...nije ne znam ni ja sta fensi al je za taj tip gradske voznje ok
Ajde bre sta ga mlate po tim forumima zamlate, to lad krenu da se pale pa daju savete ko da ce on da tera maraton po sumama... bitno da se kotrlja da radi....

Lupi mu dve vaspitne i nek ide u kapriolo i cao, em novo em garancija....

Ja se iskreno ne razumem u ta cuda.... al sam se navozala raznih marki, odrasla sam na bajsu, sve po gradu, svaki je ok bre za asfalt....

Vozile se ponike u nase vreme kotrljali se ljudi po gradu, sad se zamlate pale na neke performanse mlate se daju pare da bi vozili dva kruga oko ade na asfaltu :roll:

Od 18 brzina ja sam korostila jednu :lol:
Toliko o bitnosti svega toga :lol:

Ako oce da se mlati time, pisi doc holideju, on se razume u sve u to bas, to mu hobi....i ima par modela za sve moguce terene i vremenske uslove :lol: neka ga uputi gde da gleda....

Pa ako ce da vozi po asfaltu ravnom nista mu nece faliti na kapriolo od 200e bre
Voze po pesti takve i po vojvodini, ja sam takve iznajmljivala sebi ovde...nije ne znam ni ja sta fensi al je za taj tip gradske voznje ok
Ajde bre sta ga mlate po tim forumima zamlate, to lad krenu da se pale pa daju savete ko da ce on da tera maraton po sumama... bitno da se kotrlja da radi....

Lupi mu dve vaspitne i nek ide u kapriolo i cao, em novo em garancija....

Ja se iskreno ne razumem u ta cuda.... al sam se navozala raznih marki, odrasla sam na bajsu, sve po gradu, svaki je ok bre za asfalt....

Vozile se ponike u nase vreme kotrljali se ljudi po gradu, sad se zamlate pale na neke performanse mlate se daju pare da bi vozili dva kruga oko ade na asfaltu :roll:

Od 18 brzina ja sam korostila jednu :lol:
Toliko o bitnosti svega toga :lol:

Ako oce da se mlati time, pisi doc holideju, on se razume u sve u to bas, to mu hobi....i ima par modela za sve moguce terene i vremenske uslove :lol: neka ga uputi gde da gleda....
Hvala metlo.

Na ovom mom je pisalo shimano, samo ja sam sve to odlepila bilo mi ruzno sva ta slova....
I na delovima pise shimano
Ja ne znam jel to dobra marka il nije.... cula sam za nju al ne znam detalje....
Meni je sasvim dobar, samo me hebe taj prokleti polozaj za voznju

Shimano je fabrika, prave i mašinice za ribolov itd. Capriolo recimo ima Torney, najniža klasa, bolji bajsevi Deore i xt, najbolji još savremenije, ove bolje kakavi je ovaj treking KTM koji sam izabrao za vožnju po ravnom za sina ZD.

Bicikl kupljen. Hvala svima na sugestijama i pomoći. Na proleće ću vam javiti da li je potrefio. :lol: IMG_20200201_212742-600x800.jpg

IMG_20200203_134049.jpg

Imam pitanje,da li neko zna kako se zove ovaj goblen i da li bi on mogao da bude vilerov?
Komsija je prodao stan,zvao cige da sve nose,ja usla i rekla da to ima super cenu ako je vilerov.njega mrzi da se bakce sa tim,pa je uzeo moj klinac da okaci na oglas i da dele na pola zaradu
Ako imate babe,matore tetke...ko bi se razumeo,samo da vidimo dal vredi
Dimenzije su oko 50x40

Back