Žene pitaju 2

da li se kupate gole i ako da,zasto to radite? manjak morala ili nesto drugo?
da.
manjak morala, tako je.

mina je pitala za ulazak u vodu, ja imam ambivalentne osecaje po tom pitanju.
nekada se kvasim kao pickica poslednja, sve cm po cm, pa cicim, pa mi hladno, pa necu nikad uci. drugi put se zatrcim uz ratni poklic i bucnem se odmah cela.
mislim da to zavisi od doba dana, kad bolje razmislim :think:

Ja sam prosle godine skocila na glavu, trapavo, cimnula ledja bas. To ljeto vise ne nisam usudila ni na noge, ucinilo mi se u momentu da sam se prelomila kao slani stapic.
uzas
moj poznanik se unakazio kad je skakao sa daske sa 3m i kad je lose doskocio jer telom nije ispratio vibraciju daske
ostao je dozivotni invalid zbog toga

ja sam na glavu skakala samo sa ivice bazena, i onda sam sa trideset i nesto u egiptu da me pitas sada zasto sam - ne bih znala da ti kazem, skakala sa doka koji je od povrsine mora izdignut na 7m..i to sam skakala na glavu
zeznulo me samo sto nisam najbolje rukama zastitila glavu, nego sam sa jedne strane imala otvoreno rame koje sam razbila o povrsinu vode
bolelo me sledecih mesec dana
imala sam srecu sto sam ubila samo misic, a mogla sma da ne izadjem iz vode

uzas
moj poznanik se unakazio kad je skakao sa daske sa 3m i kad je lose doskocio jer telom nije ispratio vibraciju daske
ostao je dozivotni invalid zbog toga

ja sam na glavu skakala samo sa ivice bazena, i onda sam sa trideset i nesto u egiptu da me pitas sada zasto sam - ne bih znala da ti kazem, skakala sa doka koji je od povrsine mora izdignut na 7m..i to sam skakala na glavu
zeznulo me samo sto nisam najbolje rukama zastitila glavu, nego sam sa jedne strane imala otvoreno rame koje sam razbila o povrsinu vode
bolelo me sledecih mesec dana
imala sam srecu sto sam ubila samo misic, a mogla sma da ne izadjem iz vode
Iskreno mene prije nekoliko godina na rodosu povukla djeca koja skacu. Skakaonica puna djecice a onda tipovi I zene koji se penju na visoke skakaonice I skacu na glavu...ja kao majmunce odjurila da probam. Nisam skakala prije toga I super mi islo. Na noge probala al mi udje u nos I jednom mi spao kupaci, probala na glavu, osjecaj fenomenalan.
A ovo prosle godine skocila sa pedaline I batalila.
Nisam znala da su tako ceste povrede tog uzrocnika:/

Back