- Poruka
- 63.764
Ја пливам органски, без додатака...
Мада,пожелим понекад пераја, да јурнем кроз воду
Мада,пожелим понекад пераја, да јурнем кроз воду

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ja umem i da ronim bez naocara..pa kad izadjem iz vode a oci crvene od vode i solinaravno naocale za plivanje su obavezne

ja peraja pod obaveznoЈа пливам органски, без додатака...
Мада,пожелим понекад пераја, да јурнем кроз воду![]()

ja bih pre pitao..a ako ne..zasto?da li se kupate gole i ako da,zasto to radite? manjak morala ili nesto drugo?

Мени више смета хлор из базена, него со, не знам зашто...a ja umem i da ronim bez naocara..pa kad izadjem iz vode a oci crvene od vode i soli![]()
ja jako malo idem po bazenima.. u beogradu ne pamtim kad sam poslednji put bio..eventualno kad sam u hotelu .. pa da ubijem vreme kad je lose vreme pa nie za setnju..ali se i ti bazeni strogo kontrolisu.Мени више смета хлор из базена, него со, не знам зашто...
da.da li se kupate gole i ako da,zasto to radite? manjak morala ili nesto drugo?

dato nemoj nikad da radis vise..jedan od cescih uzroka plegija su skokovi u vodu
jao, to je groznoJa sam prosle godine skocila na glavu, trapavo, cimnula ledja bas. To ljeto vise ne nisam usudila ni na noge, ucinilo mi se u momentu da sam se prelomila kao slani stapic.
mora da si se prepala ziva..kad to rece.. ja ne volim da gledam ni ona takmicenja u skokovima u vodu..kad skoce i zavrte se sve imam osecaj da ce raspizditi glavom o dasku sa koje su skocili..neka hvala..ne gledam ni na tv-u skokove u vodu.mnogo se bojim skokova na glavu.
kad ih gledam, ne bude mi dobro.
))uzasJa sam prosle godine skocila na glavu, trapavo, cimnula ledja bas. To ljeto vise ne nisam usudila ni na noge, ucinilo mi se u momentu da sam se prelomila kao slani stapic.
naravno gole, a kako drugacijeda li se kupate gole i ako da,zasto to radite? manjak morala ili nesto drugo?
Iskreno mene prije nekoliko godina na rodosu povukla djeca koja skacu. Skakaonica puna djecice a onda tipovi I zene koji se penju na visoke skakaonice I skacu na glavu...ja kao majmunce odjurila da probam. Nisam skakala prije toga I super mi islo. Na noge probala al mi udje u nos I jednom mi spao kupaci, probala na glavu, osjecaj fenomenalan.uzas
moj poznanik se unakazio kad je skakao sa daske sa 3m i kad je lose doskocio jer telom nije ispratio vibraciju daske
ostao je dozivotni invalid zbog toga
ja sam na glavu skakala samo sa ivice bazena, i onda sam sa trideset i nesto u egiptu da me pitas sada zasto sam - ne bih znala da ti kazem, skakala sa doka koji je od povrsine mora izdignut na 7m..i to sam skakala na glavu
zeznulo me samo sto nisam najbolje rukama zastitila glavu, nego sam sa jedne strane imala otvoreno rame koje sam razbila o povrsinu vode
bolelo me sledecih mesec dana
imala sam srecu sto sam ubila samo misic, a mogla sma da ne izadjem iz vode
kupamo se gole ..ja jos obucena nisam otisla pod tušda li se kupate gole i ako da,zasto to radite? manjak morala ili nesto drugo?

a ti se kupas nedeljom i na krupnije svece?bogami ja se okupa veceras a nije nedelja