- Poruka
- 63.764
А пераја и чепове за уши 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zezaj ti, al živ sam se nesikirao (:А пераја и чепове за уши![]()

Sedite u kola,napravite izlet,posetite nesto neobicno,rucajte,vidite bicikl,pa kupite ili ne.jeste skupo,al treba se nekad i provoditiOpet ja sa pitanjem o biciklu.
Moj sin je našao Scott bicikl preko oglasa. Odgovara mu opis, odgovara mu cena, problem je što je bicikl u Nišu. Sada zapravo ni ne znam šta sam htela da vas pitam. Možda da li bi se usudili da kupite bicikl koji niste videli uživo? Na slikama deluje ok, vidi se da je korišćen, ali zato se i prodaje kao polovan. Pita mene i oca šta da radi. Otac mu je rekao da on ništa polovno ne bi kupio, a ja ne znam šta da mu kažem.
On se baš zagrejao, i meni žao da sugerišem da ne kupi. A glupo mi da kažem da kupi, pa ako ne bude nešto u redu, da mi bude krivo što sam mu savetovala kupovinu.
Ako neko ima neki pametan savet, neka me posavetuje. Bila bih mu zahvalna.
ja sam sanjala da sam dobila maciceJepte se (: .
Sanjao sam sinoć da sam u Singapuru i da sam zaboravio naočare za plivanje.
(I hranu za psa. Šra će mi pas tamo niko me zna).

Vidi preko kojih oglasa je i ako je preko kupujem prodajem, vidi mu ocene.Opet ja sa pitanjem o biciklu.
Moj sin je našao Scott bicikl preko oglasa. Odgovara mu opis, odgovara mu cena, problem je što je bicikl u Nišu. Sada zapravo ni ne znam šta sam htela da vas pitam. Možda da li bi se usudili da kupite bicikl koji niste videli uživo? Na slikama deluje ok, vidi se da je korišćen, ali zato se i prodaje kao polovan. Pita mene i oca šta da radi. Otac mu je rekao da on ništa polovno ne bi kupio, a ja ne znam šta da mu kažem.
On se baš zagrejao, i meni žao da sugerišem da ne kupi. A glupo mi da kažem da kupi, pa ako ne bude nešto u redu, da mi bude krivo što sam mu savetovala kupovinu.
Ako neko ima neki pametan savet, neka me posavetuje. Bila bih mu zahvalna.
https://www.2bike.rs/cikloberza/mal...ki-trkacki-8/na-prodaju-bicikl-2#.XjSNjk9KjccVidi preko kojih oglasa je i ako je preko kupujem prodajem, vidi mu ocene.
A Scott biciklovi su dobri, osim ako imaju vazdušne amortizere koji znaju da propadnu vremenom i nema delova da se to popravi. To obavezno treba pitati u kakvom je stanju.
Koliko je star taj bicikl , da li su mu gume ispravne ili popucale, da li su disk kočnice ili obične , kakav je menjač ? I šta misliš da je dobra cena za taj bicikl ? Ajd, baci mi link pa ću poslati prijatelju koji radi u capriolu kao prodavac , i strastveni je biciklista , da kaže svoje mišljenje

Aha vidim treba ti sportski bajs jel
Treba mom sinu. Fizijatar mu savetovao da vozi bicikl.Aha vidim treba ti sportski bajs jel
Za sta ti treba?? Ozbiljno pitam
Meni moj stoji dve tri god u sobiTreba mom sinu. Fizijatar mu savetovao da vozi bicikl.
Metlo, hvala ti, ali se on baš zagrejao za onaj.Meni moj stoji dve tri god u sobi
Skuplja prasinu za dzaba
Ne mogu taj sprotski model jer mi ubija ledja
Meni treba city bajk model sa visokim kormilom
Ovi sportski su niski
Oces ti fotnem da vidi, pa ako ocete terajte ovo
Treba se ulozi u njega u smislu da stavi nove diskove za kocnice ne znam koloko dobro koci izlizano je to... treba se napumpaju gume...opere i podmaze lanac
Ima 18 brzina....
Još mi je jedan forumaš poslao poruku u pp, i rekao da je onaj bicikl sasvim ok, tako da mislim da je rešio.Ok, kako oceteMetlo, hvala ti, ali se on baš zagrejao za onaj.Još mi je jedan forumaš poslao poruku u pp, i rekao da je onaj bicikl sasvim ok, tako da mislim da je rešio.
Nemam savet o bajsu, ali sam pre par dana preko fejsa kupila polovnu šivaću mašinu, stigla mi brzom poštom i prezadovoljna sam. Pre toga sam preko poruka pitala sve što me zanimalo, tražila slike, snimak kako radi, gledala im stranicu i utiske... Malo sam se bojala da mi ne stigne neka kanta, ali rizik se ispaltio. Proverite sve, tražite slike, čujte se sa prodavcem, otkud znam, mislim, realno je sve to mačka u džaku i nema pravog saveta.Ako neko ima neki pametan savet, neka me posavetuje. Bila bih mu zahvalna.
Hvala ti svakako. Ovo stvarno nisam očekivala. Zatečena sam, stvarno.Ok, kako ocete
Meni stoji badava ja bih ga dala nekome kome ce da korosti
Ne prodajem....
Al treba se ulozi u njega nesto malo da se sredi...
Ovde nemam kome da ga dam niko ne vozi od mojih....
Nisam ispratila temu hbg ja tek sad vidim da ti trazis bajs.... nisam usla ne secam se od kad....Hvala ti svakako. Ovo stvarno nisam očekivala. Zatečena sam, stvarno.
Ma meni svejedno....samo da eto ode nekome ko ce da koristi...greota stoji mi ovde bzvN fejsu postoji grupa Novosađanke, velika je i uvek ima raznih objava, da li da neko nešto poklanja, da li nekom nešto treba, i uvek mogu da se uvežu ljudi na taj način.
Možda ima tako neka i za Beograd pa možeš pokloniti nekom kome zatreba.
A ok je i da čekaš pa da daš nekom koga ipak znaš lično.
Metlo, hvala ti još jednom.Nisam ispratila temu hbg ja tek sad vidim da ti trazis bajs.... nisam usla ne secam se od kad....
Javi ako se predomislite
Samo mozda se sinu ne svidi zbog zenske sipke...nemam pojma...ja iskreno na takve stvari ne obracam paznju.... sipka ko sipka
Ja sam se mislila da dam oglas da poklanjam, al bojim se javice se neki olos, picne ga pa preprda.... nije stvar sto ce da zaradi, no sto ce da nekome kome stvarno treba i znaci oduzme saansu da ima bajs
Ne znam kako da to izvedem a da ode stvarno nekome ko ce da ga sredi za sebe i vozi
Dešava se, podsvest, 97 % slobodnog potemcijala mozga...i tako...prevruće u sobi..ja sam sanjala da sam dobila macice
kako, ne znam..ne pitajte me taj deo
ali one male koji su se tek omacili
i mnogo mi je tesko bilo
bila su dva komada
a ja ne mogu da prezalim ona dva o kojima sam uzela da se staram i koja nisu prezivela
dusa me boli svaki put kad pomislim na njih
nisu jos ni poceli da zive kako treba
a danas sam imala onaj efekat vec dozivljenog
kao dan mrmota, sa sve emocijom
u istom trenutku sam se nasla u jednom delu stana i uzela sam istu stvar i u istom trenutku je bila scena iz istog filma vec gledanog i u istom ttenutku mi je zazvonio telefon i tacno sam znala ko zove i sta ce da mi kaze..
i samo sa druge strane cujem - jesi kod kuce veceras, hoces da se vidimo
i sad cekam da mi dodje drugarica i ceo dan se mislim - da li sam se ja to zaglavila negde u vremenu?
ZD, ovaj bajs je star 25 god. Aproximativno...čak ni gume nije menjao..čelični ram, slaba, dotrajala oprema, te lule što ima kupe se za bud zašto...Izgleda jeste Scott, na svaki sad može da se nalepi nalepnica, čak se i prodaju nalepnice...i izudaran je ram, koliko vidim sa tlf....
FotkajOk, kako ocete
Meni stoji badava ja bih ga dala nekome kome ce da korosti
Ne prodajem....
Al treba se ulozi u njega nesto malo da se sredi...
Ovde nemam kome da ga dam niko ne vozi od mojih....
Uh, poludećemo zbog bicikla.ZD, ovaj bajs je star 25 god. Aproximativno...čak ni gume nije menjao..čelični ram, slaba, dotrajala oprema, te lule što ima kupe se za bud zašto...Izgleda jeste Scott, na svaki sad može da se nalepi nalepnica, čak se i prodaju nalepnice...i izudaran je ram, koliko vidim sa tlf....
I čovek mu rekao da je aluminijumski ram.