Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.695
Nije. Nije hteo da kupi bicikl, a da ga prethodno ne vidi. Pa je našao ovaj u Šapcu. Otišao, video, isprobao i kupio.to nije onaj skot iz oglasa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Nije hteo da kupi bicikl, a da ga prethodno ne vidi. Pa je našao ovaj u Šapcu. Otišao, video, isprobao i kupio.to nije onaj skot iz oglasa?
Idi munjo u ... guglala sam penelopinu suzuPenelopina sooza goblen.
Zove se Ifigenija, jeste Vilerov.Pogledajte prilog 644870
Imam pitanje,da li neko zna kako se zove ovaj goblen i da li bi on mogao da bude vilerov?
Komsija je prodao stan,zvao cige da sve nose,ja usla i rekla da to ima super cenu ako je vilerov.njega mrzi da se bakce sa tim,pa je uzeo moj klinac da okaci na oglas i da dele na pola zaradu
Ako imate babe,matore tetke...ko bi se razumeo,samo da vidimo dal vredi
Dimenzije su oko 50x40

Zove se Ifigenija, jeste Vilerov.
Bravo domacice srce siZove se Ifigenija, jeste Vilerov.

Ja sam neku temu na krstarici izguglala, ako je sitan rad da deluje kao da je slika, kvalitetnija izrada, kažu da je viler.Kako sama da vidim,kad se ne razumem ic.sitan rad je![]()
kadsi pre stigla i oglas da das?Pogledajte prilog 644870
Imam pitanje,da li neko zna kako se zove ovaj goblen i da li bi on mogao da bude vilerov?
Komsija je prodao stan,zvao cige da sve nose,ja usla i rekla da to ima super cenu ako je vilerov.njega mrzi da se bakce sa tim,pa je uzeo moj klinac da okaci na oglas i da dele na pola zaradu
Ako imate babe,matore tetke...ko bi se razumeo,samo da vidimo dal vredi
Dimenzije su oko 50x40

Kolekcionari?ko kupuje to..ja.bih umro od smeha da to vidim kod nekog na gajbi,.a da nije.starica....
Ne starica na goblenu, nego vlasnica.

Па, не разуме се он, видиш да је мислио да је Пенелопина сузаJesi video tabe,ja munji za troduplo manje nudim a on nece![]()

Tvrdim.pazar...možda..pa.bidni vešt trgovac, bre (:To sankanje mu necu zaboraviti![]()