Stevcina zabica
Stara legenda
- Poruka
- 98.575
Izvolite novi tom, link do stare https://forum.krstarica.com/showthread.php/681995-Zene-pitaju
a pitanje...pa, kako ste?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad nece niko nista da pita da pitam ja.
Vjerujete li vi zene u m/z prijateljstva?
Jel vam se desilo da se nekad razocarate?
Evo ja da pitam, kako spremate brokoli, ako uopšte spremate?
Молим, шта је то броколи
Nešto lepo, probaj.
- - - - - - - - - -
Ja ga obično obarim malo, pa dodam kiselu pavlaku, so, biber... Ali mislila sam da promenim malo...
,,ja ga obarim u kipucoj vodi pa procedim prelijem maslinovim uljem i dodam malo sitno seckanog belog luka...to moze samo tako, a moze uz bilo koje meso i jos neko povrce ko sta voli...
E hvala svima.
Da li se neko od vas vakcinisao protiv gripa?
U mom okruzenju, ne racunajuci prijatelje doktore koji to moraju zbog posla i koji su, naravno, za vakcinaciju, jedino se jos tata vakcinisao. Prvi put je dobio takav uzasan grip i pored vakcinacije, ali narednih godina stvarno niti jednom nije uhvatio virus.
Kakva su vasa iskustva?
Ja, nakon ove godine prvi put pocinjem ozbiljno da razmisljam o tome. Citala sam svasta, pro i kontra, a kako me je ovaj put dohvatilo sa svih strana, vise sam nekako za vakcinisanje.
U mom okruzenju, ne racunajuci prijatelje doktore koji to moraju zbog posla i koji su, naravno, za vakcinaciju, jedino se jos tata vakcinisao. Prvi put je dobio takav uzasan grip i pored vakcinacije, ali narednih godina stvarno niti jednom nije uhvatio virus.
Kakva su vasa iskustva?
Ja, nakon ove godine prvi put pocinjem ozbiljno da razmisljam o tome. Citala sam svasta, pro i kontra, a kako me je ovaj put dohvatilo sa svih strana, vise sam nekako za vakcinisanje.
Не. Нити планирам. Превише смо постали свилени. Ево, ни деца не иду у школу недељу дана. Да су рекли, ево вам слободно, идите напоље, уживајте,... Оправдано. Али ово килављење ми ужасно иде на нерве. Око свега...
Smoreno kumo, nizašta nisam,Izvolite novi tom, link do stare https://forum.krstarica.com/showthread.php/681995-Zene-pitaju
Kad čovek više ne može da računa na reputaciju ševca jedino mu preostaje da ozbilno shvata ta frendzonovanja i da u tome pronalazi utehu.Pa kad nece niko nista da pita da pitam ja.
Vjerujete li vi zene u m/z prijateljstva?
Jel vam se desilo da se nekad razocarate?
Prodinstam ga blago, i dodam samo malo soli i limunovog soka, bez veštačkih začinskih smesa. Dok sam ga redovno cepao linija mi je bila OK.Evo ja da pitam, kako spremate brokoli, ako uopšte spremate?
Slušajući druge kontam da su isto prolazili kao tvoj tata, i pored vakcinisanja viroze su ih spopadale.Da li se neko od vas vakcinisao protiv gripa?
Kakva su vasa iskustva?
Kakva su vasa iskustva?
Moja je bila mljac
E sad pošto sutra moram nešto drugo ostatak sam podelila psima i njima je danas bio praznik