Žena od brata...

Vala @No Home Jerome alal ti ćufte, kakvu si gungulu napravio ovde u roku od 2 sata. Majstor si 😂. Pošto se ovo naravno nije desilo lepo je malo zezati se na temu. Problem je samo kad se ovo shvati preozbiljno. Onda odu i neke ''teške reči''. Pa evo, da ne bi ispalo kako ja mislim ku.cem a ne glavom (da ne citiram ali sam iznenaDJen), reći ću ti šta stvarno mislim o situaciji, onako hipotetički. Ti se naravno nećeš uvrediti jer nije se desilo.
DakleM, da se desilo, ti bi ispao neviđena p..ka. Pazi, bratova žena te 'vata za kitu a ti kao imaš moralnu dilemu i razmišljaš da li da je torbaš jer je dobra riba. Tu dileme nema, ustaje se sa stola, ide se pravo kod brata i kaže se istina. Pa neka on razmišlja i neka se sa njom dogovara dal' je bila zajebancija ili je bilo nešto drugo. Tvoje je da kažeš. Nema tu više ni slika ni dopisivanja ni napaljivanja ni nedoumica. To je brat, ej! Naravno, za to treba imati testise.
Eto, glavom ramislih, rekoh i (valjda) dušu spasih. Od sad nema zajebancije, maksimalno fokusiran precizno i odgovorno pristupam zadatim temama.

I on to kaže bratu, a brat ga polu besan pita:
"A jel ti se digao?!"

I šta bi mu rekao... Ako kaže da, džaba što je on iskren, diže mu se na njegovu ženu, zla krv među braćom zagarantovana.
Ako kaže ne, znaće da laže jer mu ipak ženska ruka gladi miška, i opet nevolja.

Dakle, odmakneš se, budeš jasan da ne želiš đavolja posla, i ne mešaš se u tuđe intimne probleme.

Jednom tako, jedan tip samo što me nije udario na raskrsnici. Ja bajs, on golema(na bugarskom:velika) kola. Mrak, on staje, spušta prozor, vidno nervozan i ni manje ni više nailazi na moje reči: šta hoćeš SELJAČINO. U neverici, pošto je mislio da može da me dodatno maltretira posle trenutnog šoka vrste: mogla sam biti zgažena, počinje da se svađa sa mnom. I tako... Vidim vas i igram na vašem terenu. :mrgreen:

Back