- Poruka
- 51.813
ja sam zamalo tastu tako ali naisao komsija da.popravi sporet pa nisam imao gde da je sobalim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne daj jednoj zeni da nas zavadiiiiO jarane, jarane
Jarani smo mi
To je u svakom slučaju pametno. Samo ima tu jedan problem - savest.Dakle, odmakneš se, budeš jasan da ne želiš đavolja posla, i ne mešaš se u tuđe intimne probleme.
Brate, složićemo se svi da se pola muževa mojih drugarica loži na mene. It's normal, I guess. Ja ti tu svoj seksapel držim na 2% iz tog razloga. A ignore na 74%. Svi to radimo?
U jbt.Toliko si dobra riba?Ozbiljno?Brate, složićemo se svi da se pola muževa mojih drugarica loži na mene. It's normal, I guess. Ja ti tu svoj seksapel držim na 2% iz tog razloga. A ignore na 74%. Svi to radimo?
Narcisoidnost na 120% zato.![]()
Nisam toliko dobra koliko nisam njihova.U jbt.Toliko si dobra riba?Ozbiljno?
True thatNarcisoidnost na 120% zato.![]()
Eh pa to su onda neki jadnici.Nisam toliko dobra koliko nisam njihova.![]()
True that
Ma pripadaju, kako ne. Pa on će sav svoj seksualni naboj da ispolji nad njom, a ne nada mnom.Eh pa to su onda neki jadnici.
99,999% ne pripadaju njima.
Znaš šta mi prođe kroz glavu kad se uplašim od tipova poput tebe?Jao kako ja to lako lečim.Terapija je jako bolna i vrlo kratko traje,ne mora da se ponavlja i daje trajne rezultate.
Iscelitelju, jesi li izlečio svoje koleno?Jao kako ja to lako lečim.Terapija je jako bolna i vrlo kratko traje,ne mora da se ponavlja i daje trajne rezultate.
A znaš šta volim da pitam čoveka koji me plaši?
Je l znaš ti ko sam ja?![]()
Neeee. Još uvek.Ne pomaže nega samo mirovanje.Iscelitelju, jesi li izlečio svoje koleno?![]()
A ko si tiiiii?A znaš šta volim da pitam čoveka koji me plaši?
Je l znaš ti ko sam ja?![]()
Ja sam ti neko na koga se lože muževi njenih drugarica. Deal with that.A ko si tiiiii?
Ide maca oko tebe pazi da te ne o grebe.
Ko,si ti?
M?
Laze ljude narod i maseUdalji se, ne igraj se. Nađi neku lepšu i zgodniju od nje i brzo će te proći. Veruj mi na reč.