Zelje za praznike

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za sve one koji traze ljubav da je nadju
za sve one koji vole da budu voljeni
za sve one koji bi da "svrljaju" da ih ne otkriju ;)
za sve one koji prikriveno mastaju da to i probaju :lol:
i puno romanticnih trenutaka 8)
i strastvenog sexa :mrgreen:

SRETNA VAM NOVA 2008!

PS: tema ostaje lepljiva do kraja praznika tj do srpske nove godine

Ženama želim da nađu jos bogatije tipove nego sa kojima su sada i da im potroše sav keš.:wink:

Ovo ti je bilo stvarno od srca! Fala ti u ime svih nas iskrenih, neiskvarenih i ljubavlju obasipanih forumašica. Samo nam pare fale za kompletnu sreću i ostvarenje! :lol:

Tebi , u ime svih nas istih- dobro i svakodnevno višekratno kvalitetno torbanje, tokom cele 2008, želim(o)!!!:!:

Ovo ti je bilo stvarno od srca! Fala ti u ime svih nas iskrenih, neiskvarenih i ljubavlju obasipanih forumašica. Samo nam pare fale za kompletnu sreću i ostvarenje! :lol:

Tebi , u ime svih nas istih- dobro i svakodnevno višekratno kvalitetno torbanje, tokom cele 2008, želim(o)!!!:!:

:lol::lol::lol::lol:

A slusaj ne bi ni meni falilo nista sa vise kesha. Da kupim auto od nekih 5000 - 6000 hiljada oero da mogu posle torbanja odvesti curu kuci.:lol:

Sad kad bi imao novaca kupio bi najveci bmw za sve novce i vozio bi ga jednom mesecno kad imam novaca za gorivo, a ostalo vreme bi bio izpred zgrade da idem komsijama na **** sa njim.:lol:

Ajd, onda ti i to želim! A, da, i još malo preko jer tu makinu treba održavati! Nije to ko žena- kupiš joj picu na parče, coca-colu i dve kugle sladoleda, ona pomine s tim ceo dan a ti prođeš jeftino! Torbanje ti onda dođe gratis! :lol:

Ajd, onda ti i to želim! A, da, i još malo preko jer tu makinu treba održavati! Nije to ko žena- kupiš joj picu na parče, coca-colu i dve kugle sladoleda, ona pomine s tim ceo dan a ti prođeš jeftino! Torbanje ti onda dođe gratis! :lol:

To je preskupo, kad bi ja kupovao sve sto si nabrojala onda bi torbao jednom u dva meseca.:lol:

Zasto bi je trebalo odrzavati, a ista imas odrzavat kad ne pravis kilometre, nov auto koji samo stoji.

Ali delom i nije zayebancija, uvek bi kupio dobar auto nego staru ragu koja smrdi unutra na kupus, a do tada idem cipelcugom.

Sad sam ti video sliku u profilu, mogli bi se mi istorbat ako nemas nikog sada ili ako ga imas a zelis mu se osvetiti.

Istina da se ne vidi faca, ali ja to nikad ne gledam, meni je samo guza bitna.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back